venom_666 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 ...i częściej myszka w prawej ręce a jak jest leworęczny?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Obie ręcę na klawiaturze, Marian 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Sezon urlopowo-wakacyjny w pełni...A na niebie samolotow jakby mniej... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Tak żeby pozostać przez chwilę w atmosferze powyższej wymiany dwuznaczności.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Sezon urlopowo-wakacyjny w pełni...A na niebie samolotow jakby mniej...lecisz Pan, lecisz po bandzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 ojtam zaraz po bandzie ; RyanAir zmniejsza ilość lotów, część zawiesza, a jeszcze więcej likwiduje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 ojtam zaraz po bandzie ; RyanAir zmniejsza ilość lotów, część zawiesza, a jeszcze więcej likwiduje Jezeli coś przynosi straty to trzeba to likwidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 oj Sławku... Nie złapałeś kontekstu całości konwersacji w której moja była trzecią czy czwartą wypowiedzią?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Albo Kolega Sławomir patrzy na to wszystko z jeszcze większej perspektywy i to my nie ogarniamy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 oj Sławku... Nie złapałeś kontekstu całości konwersacji w której moja była trzecią czy czwartą wypowiedzią?? Tak jakoś mi się skojarzyło z ostatnimi wydarzeniami Policjant zatrzymuje samochód , drzwi się otwierają a tam gość pijanyPojcjant podaje alkomat , proszę dmuchać i po chwili alkomat pokazuje 0,0Badanie powtorne i znowu 0,0 . Nie to nie możliwe , idzie do radiowozu bierze drugi alkomat i znowu dmuchankowynik 0,0Panie jak to robisz , jesteś wypity a alkomaty pokazują 0,0Nie mogę panu powiedziećPanie , nic Ci nie zrobie , żadnego mandatu , prawa jazdy zostają u pana i pojedziesz do domu bez żadnej kary , tylko powiedz jak to robiszDobra , biorę wódkę w czopkachW czopkach ?Tak w czopkachPolicjant myśli , myśli , łapie się za portwel , daje gościowi 100 złPanie policjańcie ja nie chcę żadnej stówki , daj mi Ty święty spokójBierz pan bierz i nikomu o tym nie mów , bo jeszcze przy innych kontrolach będą nam kazali dupy wąchać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 https://youtu.be/yet5XpxmaVA -=●=- 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Trochę go "źle" potraktowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 prawidłowa reakcja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dawnego humoru czar. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Piotr co tak z grubej rury przy niedzieli.. Ooo too takie, przeszłe ale jakieś realne https://youtu.be/x7ds49ImUYc -=●=- 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Pierwszy kabaret jaki pamiętam bo na grundigu leciał w koło https://youtu.be/UyQQLJJyHSE -=●=- 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Pierwszy kabaret jaki pamiętam bo na grundigu leciał w koło https://youtu.be/UyQQLJJyHSE -=●=-U mnie również na Grundingu z żółtego Basfa laciał w kułko "Maluch" https://youtu.be/NN3a5PupOe8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Jakie to prawdziwe ???? Ale nie lubię tej małpy,Irytuje juz mnie ta wklejana wszędzie gęba, te teksty pisane błędną polszczyzną. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Jakie to prawdziwe Ale nie lubię tej małpy,Irytuje juz mnie ta wklejana wszędzie gęba, te teksty pisane błędną polszczyzną.Można jej nie lubić, ale ona doskonale wpisuje się w polskie realia. Błędna polszczyzna to raczej zabieg celowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Każdy naród ma swoje małpy i swoich Januszy oraz gwarę ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi