chlodnica Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez chlodnica 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Myśliwy opowiada:- Wybrałem się kiedyś na niedźwiedzia. Siedzę sobie w zasadzce godzinkę, drugą, ale misia nie ma. Nagle - coś z tyłu kładzie mi łapę na plecach. I zanim zorientowałem się, że to mój wierny pies, to srania już się nie dało zatrzymać... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Specyficzny dowcip <...>proszę dobrze się zastanów zanim coś wrzucisz, bo nie każdy "żart" musi być tutaj publikowany, obserwuję ostatnio poziom twoich wstawek i widzę wyraźną obniżkę lotów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Specyficzny dowcip <...>proszę dobrze się zastanów zanim coś wrzucisz, bo nie każdy "żart" musi być tutaj publikowany, obserwuję ostatnio poziom twoich wstawek i widzę wyraźną obniżkę lotówCóż mam odpowiedzieć.Na codzień widzę obniżone loty w każdej dziedzinie życia, tam się nie da moderować. Postaram się podnieść poziom lotów. Zresztą oznaczam posty, ze są specyficzne -=●=- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Marcinku..Mod Ci "jasno stawia problem: tego nie powinieneś robić.." 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Nie pij z artystami ????https://m.joemonster.org/filmy/97966 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Uwaga sceny zawierają materiał kompromitujący. Oglądasz nas własne ryzyko. Materiał może być niskich lotów. https://youtu.be/DqH0HDr-u0A -=●=- 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Dzisiejszy autentyk z Chełma Niektórzy to pewnie już dawno by sprzedali samochód [emoji23][emoji23] Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 https://m.demotywatory.pl/4942771 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Dzisiejszy autentyk z Chełma Niektórzy to pewnie już dawno by sprzedali samochód [emoji23][emoji23] Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaA gdzie w Chełmie jest CK? Nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 z tyłu widać Kerfura... moze to wskazówką bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 A gdzie w Chełmie jest CK? Nie kojarzę. To nie było śmieszne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 To nie było śmieszne..Nie miało być. To było poważne pytanie. W Chełmie bywam raz na miesiąc i takie info się przyda. jak kogokolwiek uraziłem to przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 z tyłu widać Kerfura... moze to wskazówką bedzie??Już wiem dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nie miało być. To było poważne pytanie. W Chełmie bywam raz na miesiąc i takie info się przyda. jak kogokolwiek uraziłem to przepraszam. Więcej luzu Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Kto pamięta? https://youtu.be/9cFHCquIWTU -=●=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) M.M. w męskim wydaniu: Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 A gdzie w Chełmie jest CK? Nie kojarzę.Na Lwowskiej Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Kto pamięta? https://youtu.be/9cFHCquIWTU -=●=- Za szczeniaka dwie kasety na pamięć znałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Część nadal pamiętam i opowiadam! Musiałem widocznie tego setki razy słuchać skoro się utrwaliło, bo pamięć mam średnią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) takie rózne prawie udane... i udane karne https://www.youtube.com/watch?v=cM7YJ-509gs Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez jerzy6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 co oznacza obrączka na palcu? u faceta: uwaga, jestem żonaty! u kobiety: śmiało, jestem mężatką!;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi