Alexspin Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 zamiast tego tłustego suma wolałbym tę chudą Dziuńkę;-)Za chuda, można by sobie odcisków narobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 druga minuta https://www.youtube.com/watch?v=O3w0ALouv3E 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Za chuda, można by sobie odcisków narobić... parkietu nie porysujesz!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dzwoni facet do żony- kochanie co wolisz? truskawka, banan?- mnie obojętne a jak jesteś na bazarku to weź jeszcze ziemniaki.- jestem w aptece 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Rodzinne rozmowy bez polityki https://youtu.be/1ACSlBDrh90 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw&feature=youtu.beWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez ezehiel 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Sławomir 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Wrzuć to do "chwalę się nowym sprzętem" właśnie toczy się dyskusja o pływadłach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Wrzuć to do "chwalę się nowym sprzętem" właśnie toczy się dyskusja o pływadłach Robert nie dolewaj oliwy do ognia. Dalej się pastwią nad pływającą beczką? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 https://youtu.be/siwoist9gAc Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 9d88a5a45074beaeecb9d0c97e58e7aa001.jpg A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez BOB 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy BOB pytanie, czy to zdrowe ???????a poważnie gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? [emoji14] Jestem nikłym procentem farciarzy Pięknie, brawo, tak trzymać! Ja może nie przedszkole, ale podstawówka, bo zaraz dopiero 15 lat stuknie, ale też nie narzekam. Chyba mam fart, bo i żarty o teściowych słucham jak bajek o żelaznym wilku Ale, jak to było w jednym dowcipie: pyta wnuczek dziadka, przy okazji 50 rocznicy ślubu dziadków,- i co dziadku, przez te 50 lat nigdy nie chciałeś się z babcią rozwieść?- rozwieść? Nie, nigdy. Ale zabić, wielokrotnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Robercie gratuluję. Ja dopiero 20 lat z jedną niewiastą. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 BOB pytanie, czy to zdrowe ???????a poważnie gratulacje Zdrowo...ani razu nie musiałem iść do specjalisty z powodu związku "zewnętrznego" Gratuluję wszystkim, którzy potrafią wytrwać, dopieszczać, szanować związki w których się znajdują. Bo niestety czasy mamy dzisiaj dziwne. Niedawno byłem zaproszony na ślub. Dwa dni przed terminem dostałem sms odwołujący... kandydat na męża nie wytrzymał nawet do wesela i musiał nawiązać bezpośredni kontakt z "przyjaciółką" potencjalnej żony!!! Niby śmieszne, ale tak na prawdę straszne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy Ja tam stawiam na to, że Twoja żonka czyta JB się śmieje i po prosty asekuracyjnie takie peany wypisujesz. Oczywiście bez urazy A szczerze gratuluję PozdrawiamRobert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Gdyby czytała JB ...to już dawno finał byłby za nami ...dziękuję wszystkim za dobre słowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Graty Robert!Za podejście do życia, szacunek do żony i związku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Graty , ale przyznaj ze rybki trochę pomogły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? Jestem nikłym procentem farciarzy BOB , ale Ty się wypowiadasz na temat tej pierwszej wrzuty czy drugiej ? A może obu naraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi