Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? :P  :D  :D  :D

Jestem nikłym procentem farciarzy :)  :)  :)

Spora cyferka  i godna naśladowania   , aby tak dalej :)  :clappinghands: :clappinghands:

1567093412_ycvp2c_600.jpg

A teraz  w temacie

27b6a89f009471e8fc6158f97e6576aa.jpg

Edytowane przez Sławomir
  • Like 7

A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40) i ani razu nie miałem ochoty jej z niczego zrzucać ...(wręcz przeciwnie) to będziecie się stukali w głowę czy brechtali? :P  :D  :D  :D

No, no ! Bob ! :D Wiele lat temu czytalem ksiązke, ( Miroslav Plazak "Strategia i taktyka w miłości") Nie jest to jakis głupawy podręcznik, ale rozpatrywanie sfery uczuc w kategoriach teorii gier. Nie pamietam juz wiele z tego,

lecz konkluzja była, mniej wiecej, taka: związek nie tylko "ma szansę" ale i przetrwa gdy obu stronom w jednakowym stopniu zależy na samym związku. Jeśli ta  stymetria zostaje zakłócona związek musi sie rozpaść. Wielkośc czy małość uczuć do drugiej osoby  jest bez znaczenia. Liczy się tylko stosunek do związku. Ot co ! ;)  :)  

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 4

;) 

A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40)(…)

Gratulacje! Musisz mieć stalowe nerwy i mocną psychikę... :)

BOB pytanie,  czy to zdrowe  :D  :D  :D  :D  ;)  ??????? (…)

Zdecydowanie NIE!!! ;)

Zdrowo...ani razu nie musiałem iść do specjalisty z powodu związku "zewnętrznego" ;)  :D(…)

Ja też, choć aktualnie to już trzeci "zewnętrzny", trzeba umieć wybierać... ;)

Wstyd się przyznać, ale ten "podstawowy" będzie obchodził w przyszłym roku 50-kę... :(

• Like 2

No, no ! Bob ! :D Wiele lat temu czytalem ksiązke, ( Miroslav Plazak "Strategia i taktyka w miłości") Nie jest to jakis głupawy podręcznik, ale rozpatrywanie sfery uczuc w kategoriach teorii gier. Nie pamietam juz wiele z tego,

lecz konkluzja była, mniej wiecej, taka: związek nie tylko "ma szansę" ale i przetrwa gdy obu stronom w jednakowym stopniu zależy na samym związku. Jeśli ta stymetria zostaje zakłócona związek musi sie rozpaść. Wielkośc czy małość uczuć do drugiej osoby jest bez znaczenia. Liczy się tylko stosunek do związku. Ot co ! ;) :)

A to ciekawe..Nijak to sie ma do rocznic w "normalnej" parze. No bo jaki mozna mieć "stosunek" /;-) do związku przy "małości" uczuć do drugiej osoby? Coś tu mocno naciągana ta teza..Jak Ci "zależy" na osobie to Ci zależy ma związku. No chyba ze rozpatrujemy to faktycznie w kategorii gry..najlepiej finansowej. Oj, znamy takie uczestniczki (uczestnikow pewnie tez :-))

• Like 3

Witku, znam przypadek udanego małżeństwa z Panią "wyjętą" z innej pary, której to na początku wcale nie zależało :D :D :D :D

Przy związkach opartych na korzyści jednostronnej (najczęsciej finansowej) strona korzystająca godzi się na wszystko, no może prawie na wszystko choć tej drugiej na niej nie zależy..

No ale my tu na poważnie w wątku niepoważnym.. ;)

To tak zeby zostac w temacie..

post-58255-0-37408100-1567143988_thumb.jpg

post-58255-0-05157100-1567144055_thumb.jpg

post-58255-0-18640500-1567144105_thumb.png

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 10

No to gratuluje Wam z całego serca. Była niedawno rocznica koralowa i  za moment  będzie rubinowa .

Robercik życzę Wam  następnych tylu lat szczęśliwego związku czyli doczekania dębowej rocznicy.

• Like 1

Wahałem się czy do nadchodzących WYDARZEŃ SPORTOWYCH ale tu chyba właściwszy dział ;-)

https://www.mmarocks.pl/marcin-najman/wideo-marcin-najman-wraca-do-treningow-po-wakacjach-trzy-zwyciestwa-a-potem-mozna-odejsc

https://youtu.be/ImhjGxYPKpk

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 4

A jak wam powiem, że wczoraj strzeliło 37 lat usankcjonowanego związku z jedną kobietą (a sumarycznie 40)

Ja ze swoją chodziłem dawno temu, później ja się ożeniłem, ona wyszła za mąż. Byliśmy na swoich ślubach, czasami gdzieś tam się przypadkiem spotkaliśmy. W między czasie pomieszkałem z partnerką nr. II za granicą ale podobnie jak z nr I nie wyszło. W 1995 przyjechałem do Polski a w 1997 spotkałem na przystanku obecną żonę. Pytam co u niej a ona że ............ jest w trakcie rozwodu z K. który wyprowadził się 3 miesiące wcześniej. No to pytam czy będzie ze mną :rolleyes:. A ona : przyjdź wieczorem to porozmawiamy. I trwa to dzisiaj. Ile lat dzieli zdjęcia ?19029590_1466478506742954_1591094562258565969420_2431610296896432_54056574652220

• Like 5

aż tak widać ?

Koledzy,

ja szanuję długie, owocne i udane pożycie

bez lub z strzałami z boku (jak mawia klasyk: lepiej nie wiedzieć; a już zupełnie lepiej - nie przyznawać się [dotyczy to też kobiet, także...])

ale to wątek o śmianiu się ;-)

zatem: załóżmy wątek: DO PŁACZU

;-)

• Like 4