Sławomir Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Po otworzeniu tego linku pomyśl przez chwilę że metro jedzie w drugą stronę https://img13.demotywatoryfb.pl//uploads/201909/1568065919_by_DawcaMocyWNocy_inner.gif Edytowane 10 Września 2019 przez Sławomir 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Śniadanie na kacu jest jak przeszczep ... przyjmie się albo nie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Mąż leży na łożu śmierci. Obok łóżka żona trzyma go za rękę. Mąż mówi do zony:- Kochanie pamiętasz jak zdechł mój ukochany pies? Byłaś przy mnie. - Tak, tak pamiętam. - A pamiętasz jak umarł mój dziadek? Byłaś przy mnie.- Tak, tak byłam. - A pamiętasz jak moja firma zbankrutowala? Byłaś przy mnie. - Tak byłam. - I tak jak teraz leżę i czekam na śmierć, też jesteś przy mnie. - Jestem kochany, jestem. - I tak sobie myślę Jadźka, że ty mi k.... pecha przynosisz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Był pewien bardzo bogaty człek.Miał służącą imieniem Magda.Ale nie traktował jej dobrze.Razu pewnego zagniewana Magdadosypała mu maku do jedzenia.Bogacz zakrztusil się i zaczął sie dusić.Zrozpaczona rodzina zebrala się wokół.Widząc że koniec bliski pytają- Ah komu darowujesz swe dobra i włości ?Ostatnim tchnieniem wyszeptał:- Mak dusi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 to jest opowieść nie o bogatym człowieku, tylko (sorry panowie moderatorzy) księdzu i niepełnosprawnej Magdzie.Od tej opowieści wzięlo się powiedzenie że "Dogodził jak ksiądz Magdzie" które ma już tyle lat ze moja babcia urodzona w XIX wieku cytowała...Brzmi też podobnie choć ciut inaczej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Może nowy telefon? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Jeżeli to już było to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 nawet kilka razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Od tej opowieści wzięlo się powiedzenie że "Dogodził jak ksiądz Magdzie" które ma już tyle lat ze moja babcia urodzona w XIX wieku cytowała...Nie wiem z którego wieku są te bajki :O Magdzie - jak ma z kim to nie ma gdzie, jak ma gdzie to nie ma z kim0 Izie - I za darmo , i za pieniądze.o panterze - pan tera. pan później. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nie wiem z którego wieku są te bajki :O Magdzie - jak ma z kim to nie ma gdzie, jak ma gdzie to nie ma z kim0 Izie - I za darmo , i za pieniądze.o panterze - pan tera. pan później.O Iwonce - raz i won. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 i rumuńskiej Pandzie... pan da, pan da... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 i naleśniku i dżemie. Leży leśnik na leśniku i drzemie..I o latarence i pałacyku. Pała cyk !.. i lata ręka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 o śledziu, panterze i puszczy. Śledź pan tera żonę bo się puszcza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O jabłonce... miałam ci ja błonkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O panterze i lwie w tramwaju: Pan tera wysiada? Ja lew a nie pantera!!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Czym różni się dyrektor od męża?Mąż nie wie, że ma zastępcę.;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O śledziu i pieprzu. Swoją śledź cudzą pieprz. O napoleonie O na po Leonie miała czwórkę dzieci. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O romantyzmieRoman tyś mie z dziećmi zostawił 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O Jerychu: Je Rychu aż miło patrzeć. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O morzu, panterze i mieliźnie: Może pan tera mnie liźnie? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) o nogach Irenki - uwrało nogi i rence... Edytowane 11 Września 2019 przez venom_666 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi