Alexspin Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Z tego dowcipu to ja śmiać się na pewno nie będę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Szach mat limeWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Lokowanie produktu... Ludzie przecież o ile dobrze mi sie wydaje, mamy rownież chwalić sie na co lowimy!!! I zalecane jest podawanie przynet na które ryby złowiono. Żal chyba dupy ściska ze ktos łowi lepszym sprzętem, droższym lub konkurencyjnym do używanych przez nas... Luzujcie cycki i idźcie nad wodę!!! Gościu, ogarnij się trochę... Teee Fido... Gościu... Ty powinieneś sie ogarnąć, bo brak Ci kultury "gościu" (a moze forumowy kolego... Hmmm). Wyrażam swoją opinie na ten temat, do tego służy podobno forum... Podobno...Świat nas czasem ubawi przy porannej kawie Edytowane 14 Września 2019 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Za długo nie popatrzył https://www.wiocha.pl/1595135,Sasiadka_fajna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) wraca facet z pracy, zmęczonywchodzi do mieszkania, wszystko wysprzątane, błyszczące jak nigdyżona w dobrych ciuchach, umalowana, uczesanana stole dobry obiad, zupa, drugie danie, deser, kompocik itd.mąż pyta:- co się stało, kobieto?żona odpowiada:- od dziś żyjemy wg zasad kapitalizmu i ekonomii, za wszystko trzeba płacić; także obiadek 50 złotychmąż załamany, ale daje 50 plnów i je obiadżona mówi:- za sprzątanie i moje nowe ciuchy - 250 plnmąż załamany daje kasę ... i idzie się myć - będzie szedł spaćżona mówi:- wiesz, jak chcesz pobaraszkować ewentualnie to ...100 plnów za numerekmąż sprawdza portfel i.. zostało mu tylko 70...no nic, idą grzecznie spaćnagle w środku nocy coś budzi faceta, jakiś szmer, hałasotwiera oczy, a żona coś gmera przy jego portfelu!- co robisz, kobieto!!??- nic, śpij! 300 plnów ci wkładam na rano;-) Edytowane 14 Września 2019 przez Konstanty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 wraca mąż z delegacjidzień wcześniej niż zapowiadałpróbuje wejść, majstruje kluczem w zamku ..., a żona z kochankiem w łóżkużona mówi do kochanka- słuchaj, to mój mąż!a na to kochanek ocierając pot z czoła- no! dzięki Bogu!;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 https://img20.dmty.pl//uploads/201909/1568189122_gUN9rT.mp4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Premier polski jedzie do premiera GB z wizytą.Zajezdza do niego do domu a tam przepych na każdym kroku. Kilka Ferrari na podjeździe. Lokaje. Basen itp. - Ej John a skąd ty masz na to wszystko? Premier GB zaprowadza naszego do okna i mówi. - Widzisz tą autostradę? - No tak. - Jej budowa kosztowała 15 miliardów funtów. Ja w kwitach wpisałem, że 20 miliardów no i stąd jest. - Aha. Wizyta dobiegła końca i polski premier wrócił do siebie. Za dwa lata premier GB przylatuje do Polaka. Zajezdza do niego a tam willa na 200 pokoi. Złocone klamki. Kryształowe żyrandole. No słowem taki przepych, że willa premiera GB wygląda przy tym jak uboga chata wiesniaka. - Ty Józek a skąd ty masz na to? Jeszcze dwa lata temu się dziwiles jak u mnie byłeś. - Ano chodź zobaczysz. Zaprowadza premiera GB do okna i mówi. - Widzisz zrobiłem podobnie jak ty. Widzisz tą autostradę? - Jaką autostradę? - A no właśnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Do polskiej knajpy wpada amerykanin i mowi- Wy Polacy podobno dużo pijecie. Założę się z wami o 1000 dolarow, że żaden nie obali litra spirytusu z gwinta, na raz. W knajpie poruszenie. Kilku gości nawet wyszło. Po jakimś czasie jeden z nich wraca i mowi:- Biorę ten zakład. Amerykanin stawia przed nim litra spirytusu. Polak dossal się do butelki i całą wypił. - No Polak. Szacun. Ale powiedz mi czemu wychodziles przed chwilą?- A wiesz pewny nie byłem czy mi się uda, to byłem w sąsiedniej knajpie sprawdzić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 - Wy Polacy podobno dużo pijecie. Założę się z wami o 1000 dolarow, że żaden nie obali litra spirytusu z gwinta, na raz.Jakoś tak w połowie lat 70 jeździliśmy do Długosiodła gdzie kolega ( mieliśmy po 17-18 lat) miał dom po dziadkach a może pradziadkach wyraźnie przedwojenny ale w b. dobrym stanie. I tam najczęściej we czterech bo byliśmy na etapie intensywnego brydża spędzaliśmy weekendy. Oczywiście integracja z miejscową młodzieżą też była. Syn komendanta MO twierdził że warszawiak nie wypije szklanki spirytusu na jeden raz i założył się z nami o litra wódki. Wiem że wypije szczególnie jak już ma w sobie kilka piw ale podstawą jest wypuszczenie powietrza z przełyku. Koledzy wygrali litra ale ja nie uczestniczyłem w spożyciu . Wrócę do syna komendanta a raczej jak go poznaliśmy.Jakoś tak koło kościoła była knajpa "U Fredzi" gdzie chodziliśmy na piwo lub po piwo do kanistra 20 litrowego co by przy brydżu było co pić. I wracając w stanie wskazującym i niosąc kanister pod samym domkiem zostaliśmy zatrzymani przez sierżanta MO , nakrzyczał na nas , żądał dokumentów i machał pałą grożąc pobiciem. Zabraliśmy mu pałkę ............mapnik, pas i kaburę nie wiem dlaczego pustą , czapkę i kurtkę mundurową . Darł mordę pod płotem że jesteśmy skończeni ale później przysłał Sylwka - swojego syna z prośbą o zwrot zabranych rzeczy. Konsekwencji nie było żadnych bo niby co miał zrobić ? pójść na posterunek i ogłosić że go czterech gówniarzy rozebrało z munduru ? A jakby się ludzie we wsi dowiedzieli ? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Jakoś tak w połowie lat 70 (...)Co prawda bylem nieco starszy, i na dodatek starszy od kolegow z roku... Rzecz dziala się się na Podlasiu gdzie mieliśmy praktyki studenckie. W wioskowym sklepie pojawiał się od czasu do czasu piwo( w tamtych latach byl to ewenement) Kolega zakładal sie z "wioskowymi" o skrzynkę że wypije dwa piwa ) 0,33 w pięć sekund I zawsze wygrywał ! O ile pamiętam takie piwo wylewa sie z butelki gdzieś 3,5 sekundy. A więc - jak on to robil ? P.S: kto pamieta Podlasie a zwłaszcza Suwalszczynę z lat 70-tych - Inny, nie istniejący już świat... Edytowane 17 Września 2019 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Może tak: https://demotywatory.pl/4812529#comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Może tak: https://demotywatory.pl/4812529#commentsNie, nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 mąż wraca z delegacji dzień wcześnieja u żony... kochanek...nie ma jak zwiać, bo X piętro, balkonu nie ma... co robić!?kochanek w panice, mąż dobija się coraz mocniejkobieta w końcu mówi do kochanka:- schowaj się gdzieś, ciuchy ja przykryję- ale gdzie?- właź za telewizor! jest w salonie! jest szafka pod nim, kucnij - a potem się zobaczykochanek zdążył włożyć bokserki, koszulkę i myk! za szafkę RTVwchodzi mąż, całuje żonę na powitaniejedzą kolację i mąż mówi:- dziś Liga Mistrzów, idę do salonu na meczżona poszła do sypialni i zagryza palce... co to będzie, co to będzie...mąż wziął pilota, włączył tv, otworzył piwko i ogląda, ogląda... koniec meczużona myśli, no to teraz przyjdzie do sypialni, a potem zobaczy sięale mąż nie wraca, tv wyłączony, cisza... światło się pali...żona zagląda do salonu i... widzi, jak mąż ma wielkie oczy jak stare 5 złotych, cały czerwony, ledwo oddycha- co się stało?- słuuuu... słuuu... słuuuchaj! nie mogę uwierzyć! nie mogę dojść do siebie! w czasie meczu była zmiana, zawodnik schodził z murawy, kamera za nim... i... wyobraź sobie... nagle... ten zawodnik wyszedł z naszego telewizora i wybiegł z naszego mieszkania!;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Dobra , zacznę podobnie.. Mąż wraca z delegacji dzień wcześnieja u żony... kochanek...nie ma jak zwiać, bo X piętro, balkonu nie ma... co robić!?kochanek w panice, mąż dobija się coraz mocniejkobieta w końcu mówi do kochanka:skacz bo nas pozabija !Koleś skoczył , leci i modli się -Panie Boże, spraw bym przeżył, obiecuję: już żadnych lewizn, picia, dupek, tylko dom-praca, praca--domBóg się zlitował, wóż z sianem akurat przejeżdzał, kochanek tylko zsunął się na ziemię.Otrzepuje się z trawy i plewów i mamrocze pod nosem: człowiek to w stresie dopiero pier...li głupoty.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Rzecz dziala się się na Podlasiu gdzie mieliśmy praktyki studenckie. Pamiętam Suwalszczyznę z obozów harcerskich a później z wyjazdów na ryby w okolice wsi Płaska. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi