kmr1 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Pamiętam Suwalszczyznę z obozów harcerskich a później z wyjazdów na ryby w okolice wsi Płaska.Ojojoj cudne okolice, Płaska, Gorczyca, Mikaszówka, Rygol, ukochane do dzisiaj [emoji3059][emoji7][emoji226] Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 https://www.facebook.com/fantubepl/videos/430359281080886/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Pamiętam Suwalszczyznę i J. Wigry z 1966 r. Po maturze i zdaniu wstępnego na wydział prawa pojechaliśmy w trzy pary pod namiot (wypożyczona 8-ka). Nad wejściem zawisła tabliczka "Chatka kopulatka" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 "Piersi" swingersi ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Kalendarz z pracy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Pamiętam Suwalszczyznę i J. Wigry z 1966 r. Po maturze i zdaniu wstępnego na wydział prawa pojechaliśmy w trzy pary pod namiot (wypożyczona 8-ka). Nad wejściem zawisła tabliczka "Chatka kopulatka" 1966 rok powiadasz.... po pierwsze ludzie tak długo nie żyją (a wtedy byliście po maturze) a po drugie nie mogą tego pamiętać Edytowane 18 Września 2019 przez Paprykarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 To tak w temacie wygrywania za picie piwa.Na nagraniu nie ja. Moja ulubiona i nie istniejącą już knajpa "U Zenka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) 1966 rok powiadasz.... po pierwsze ludzie tak długo nie żyją (a wtedy byliście po maturze) a po drugie nie mogą tego pamiętać Demencja starcza polega na tym, że pamiętasz to co było ponad 50 lat temu, ale zapominasz gdzie po porannym prysznicu pe**sa schowałeś... Wiem z doświadczenia... Edytowane 18 Września 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 To tak w temacie wygrywania za picie piwa. (...)No dobra wyjaśnię jak kolega wypijal te dwa piwa w 3,5 sekundy. Bral dwa w obie ręce otwierał paszczę i posiadłszy umiejętnośc permanatnego otwarcia przełyku lub inaczej calej drogi do żołądka( bez potrzby przełykania) wlewal je sobie dwa naraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Kalendarz z pracy IMG_20190917_070034655.jpgCo tu śmiesznego, bo nie mogę się dopatrzyć ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Co tu śmiesznego, bo nie mogę się dopatrzyć ?Chyba "cyferki" się grafikowi rozjechały od tego kociego spojrzenia Edytowane 18 Września 2019 przez snup 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Demencja starcza polega na tym, że pamiętasz to co było ponad 50 lat temu, ale zapominasz gdzie po porannym prysznicu pe**sa schowałeś... Wiem z doświadczenia... Jak mowa o demencji to już Alzheimer blisko ! Nie wiem czy wiecie moi kochani starcy że tegoż Alzheimera można ponoć dostać do brudnych zębów. I to nie żart ! Tekst z NewScientist https://www.newscientist.com/article/2191814-we-may-finally-know-what-causes-alzheimers-and-how-to-stop-it/#ixzz5zFW8orB3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja w wieku 45 lat nie pamiętam niektórych rzeczy z przed dwóch , trzech dni . Ale śpię około 5-6 godzin.Pewnie demencji jeszcze nie mam ale warto...... Niestety życie [emoji106][emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jacek młodo wyglądasz jak na 4 i pół dychy.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Jacek młodo wyglądasz jak na 4 i pół dychy.. Oby tak do starości [emoji16]. Na poważnie to Mój młody implantowany autysta [emoji11] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Września 2019 przez jacekp29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Życzę Wam jak najlepiej ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) A teraz coś do śmichu https://m.facebook.com/watch/?v=655156274980120&_rdr Edytowane 18 Września 2019 przez Krzysiek P 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Rozmawiają dwaj koledzy:- Czemu jesteś dziś taki sfrustrowany?- Wczoraj wróciłem do domu trochę później po dwóch piwkach, patrzę, a moja żona w lateksowej masce, z nią w łóżku jakiś fagas też w masce, wkurzyłem się, babę wywaliłem z domu, fagasowi spuściłem solidne manto. Wziąłem piwo z lodówki, usiadłem sobie przed telewizorem, ale kanały jakoś dziwnie poprzestawiane, nie tak jak zakodowałem. Rozejrzałem się wokół... Przeprosiłem sąsiada, sąsiadkę wpuściłem z powrotem do domu i poszedłem piętro wyżej do siebie. Edytowane 19 Września 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Pomimo tego, że i Niemcy i Francja to duże gospodarki to biorąc pod uwagę ich durackie zachowania przewiduję rychły koniec tych państw ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Alex - znam bardzo podobne wydarzenie z prawdziwego życia. W bloku rodziców mieszkała rodzina niesłyszących. Ojciec rodziny (był jeszcze dziadek) - chłop jak dąb, kulomiot, wrócił po paru głębszych.Drzwi otworzył mu obcy facet, to go wystawił za drzwi, zamknął się i poszedł spać. Sąsiad,Sławek musiał iść do roboty ale za nic nie mógł wejść do chałupy. Na klatce w bokserkach stał i łomotał w drzwi - ale za słabo by obudzić ... głuchego. Mama mieszkająca drzwi obok wpuściła go do siebie i poszła po żonę kulomiota. Słowem pisanym się dogadały.Jak się "bohater" wyspał, wyszedł ze spuszczoną głową czerwony jak burak i zjechał windą te 2 piętra niżej. Edytowane 19 Września 2019 przez morrum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi