Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam Suwalszczyznę z obozów harcerskich a później z wyjazdów na ryby w okolice wsi Płaska.

Ojojoj cudne okolice, Płaska, Gorczyca, Mikaszówka, Rygol, ukochane do dzisiaj [emoji3059][emoji7][emoji226]

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Pamiętam Suwalszczyznę i J. Wigry z 1966 r. Po maturze i zdaniu wstępnego na wydział prawa pojechaliśmy w trzy pary pod namiot (wypożyczona 8-ka). Nad wejściem zawisła tabliczka "Chatka kopulatka" :D

• Like 3

Pamiętam Suwalszczyznę i J. Wigry z 1966 r. Po maturze i zdaniu wstępnego na wydział prawa pojechaliśmy w trzy pary pod namiot (wypożyczona 8-ka). Nad wejściem zawisła tabliczka "Chatka kopulatka" :D

1966 rok powiadasz.... po pierwsze ludzie tak długo nie żyją (a wtedy byliście po maturze) a po drugie nie mogą tego pamiętać  ;)

Edytowane przez Paprykarz
  • Like 3

1966 rok powiadasz.... po pierwsze ludzie tak długo nie żyją (a wtedy byliście po maturze) a po drugie nie mogą tego pamiętać  ;)

Demencja starcza polega na tym, że pamiętasz to co było ponad 50 lat temu, ale zapominasz gdzie po porannym prysznicu pe**sa schowałeś... ;) Wiem z doświadczenia... :(

Edytowane przez Alexspin
  • Like 3

To tak w temacie wygrywania za picie piwa. (...)

No dobra wyjaśnię jak kolega wypijal te dwa piwa w 3,5 sekundy. Bral dwa w obie ręce otwierał paszczę i posiadłszy umiejętnośc permanatnego otwarcia przełyku lub inaczej calej drogi  do żołądka( bez potrzby przełykania) wlewal je sobie dwa naraz 

• Like 1

Demencja starcza polega na tym, że pamiętasz to co było ponad 50 lat temu, ale zapominasz gdzie po porannym prysznicu pe**sa schowałeś... ;) Wiem z doświadczenia... :(

Jak mowa o demencji to już Alzheimer blisko ! Nie wiem czy wiecie moi kochani starcy że tegoż Alzheimera można ponoć dostać do brudnych zębów. I to nie żart ! Tekst  z  NewScientist  https://www.newscientist.com/article/2191814-we-may-finally-know-what-causes-alzheimers-and-how-to-stop-it/#ixzz5zFW8orB3

Rozmawiają dwaj koledzy:

- Czemu jesteś dziś taki sfrustrowany?

- Wczoraj wróciłem do domu trochę później po dwóch piwkach, patrzę, a moja żona w lateksowej masce, z nią w łóżku jakiś fagas też w masce, wkurzyłem się, babę wywaliłem z domu, fagasowi spuściłem solidne manto. Wziąłem piwo z lodówki, usiadłem sobie przed telewizorem, ale kanały jakoś dziwnie poprzestawiane, nie tak jak zakodowałem. Rozejrzałem się wokół... Przeprosiłem sąsiada, sąsiadkę wpuściłem z powrotem do domu i poszedłem piętro wyżej do siebie.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 3

Alex - znam bardzo podobne wydarzenie z prawdziwego życia. W bloku rodziców mieszkała rodzina niesłyszących. Ojciec rodziny (był jeszcze dziadek) - chłop jak dąb, kulomiot, wrócił po paru głębszych.

Drzwi otworzył mu obcy facet, to go wystawił za drzwi, zamknął się i poszedł spać. Sąsiad,Sławek musiał iść do roboty ale za nic nie mógł wejść do chałupy. Na klatce w bokserkach stał i łomotał w drzwi - ale za słabo by obudzić ... głuchego. Mama mieszkająca drzwi obok wpuściła go do siebie i poszła po żonę kulomiota. Słowem pisanym się dogadały.

Jak się "bohater" wyspał, wyszedł ze spuszczoną głową czerwony jak burak i zjechał windą te 2 piętra niżej.

Edytowane przez morrum
  • Like 5