ezehiel Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) @MARIUSZ 69 Oplułem tel. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Września 2019 przez ezehiel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) A myślisz, że czemu ja nie oglądam programów kulinarnych? Po 2 sekundach puszczają nerwy Gdzie te kudły!? Noż (...) (...) (...) (...) (...) rękawy to bym ci przy samej (...) (...) poobcinał!!!! Edytowane 19 Września 2019 przez witeg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Zastanawiam się na kupnem bo opis kusi, ale nie mam takich butów ... Doradźcie co robić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Zefir się nazywa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 przeciąłeś kota na pół ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Cały jest Wrócił po roku nieobecności do domu i tak się zachowuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 A mechanik mówił , wytnij DPF i będzie po kłopocie. Program 500+ obejmuje coraz większą ilość społeczeństwa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 + - tej gimnastyki? co wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 + - tej gimnastyki? co wybieraszzdecydowanie yoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) jedzie facet Porszakiem po autostradzieleci ze 150 km/hpiękne auto, sama przyjemność jazdynagle widzi w lusterku wstecznym zbliżające się pojedyncze światełko, bardzo szybkoz lewej strony mijaaaaaaaaaaaaaaa go motocyklista na sportowej maszynieminął Porszawkę z ogromną prędkością i zaraz zniknął w oddali z przodufacet jedzie sobie dalej, słucha muzyczkii nagle patrzy, a na poboczu stoi motor na awaryjnychzatrzymuje się i pyta:- jakieś kłopoty, kolego? może pomóc?motocyklista ściąga kask, drapie się po głowie, rozgląda się i pyta:- widział pan, to ja mijałem pana jakiś czas temu- no tak, jak mała rakieta- a kobita jeszcze z z tyłu u mnie siedziała?;-).............................. dzwoni komisarz na komendę - po pilnym wezwaniu do morderstwa- dyżurny, tu komisarz Nowak; potwierdzam morderstwo, teściowa zabiła zięcia wałkiem do ciasta- co się tam stało?- świadkowie mówią, że teściowa zmyła podłogę, a zięć z buciorami wlazł i nabrudził, no i ...- aresztowaliście już ją?- jeszcze nie, czekamy- na co, do cholery czekacie?- podłoga jeszcze mokra .................................... spotyka się dwóch kumpli- co u ciebie?- a nic, po staremu; aha, żona mi kupiła prezent na rocznicę ślubu- no to gratulacje, co dostałeś?- nie ma czego gratulować, nowe auto japońskie- no to super - jak się jeździ?- wiesz... na razie od 8 miesięcy ani razu nie jechałem jeszcze- jak to?- a wiesz... jak jesteś wypity to nie można odpalić, czujnik taki chu...e wstawiły;-) Edytowane 22 Września 2019 przez Konstanty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 I od razu widać, że niewinnego samca opie..ala samica żołny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 rozmawia dwóch kumpli przy piwie:co byś zrobił gdyby twoją żonę napadł dzik?nie wtrącałbym się - sam napadł - to niech się sam broni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi