witeg Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Szczególnie jak interesują cie również zioła i grzyby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 impresje powakacyjne ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 https://www.facebook.com/KINGEWENDY/videos/1514444752031576/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 "Temat jest warty sprawdzenia"Coś wydajemniesie, że to instruktor godny polecenia.coś może być na rzeczy , ludzie teraz różne stwory hodują , później jak podrośnie jest problem , to kilka lat temuhttps://gloswielkopolski.pl/slupca-krokodyl-w-warcie-zdjecia/ar/561535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Młody Jasiu zobaczył w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską.Po chwili pyta tatę:- Tato, a co dokładnie robi się w takiej agencji?Zakłopotany ojciec odpowiada:- No, ogólnie rzecz biorąc można stwierdzić, że robi się tam człowiekowi dobrze.Następnego dnia Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, udał się do agencji towarzyskiej.Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka.- Co tu chłopczyku chciałeś?- No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Oczywiście mam pieniądze!Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy wielkie pajdy chlebka, posmarowała je masłem i czekoladą i podała Jasiowi.Po godzinie Jasiu wraca do domu i krzyczy:- Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej!Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły.- I co? - pytają Jasia po krótkiej chwili.- Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 received_690209844840158.jpeg Tak b.t.w. - czytałem gdzieś, że chłopcy z tego zdjęcia (lub część z nich) zaszli bardzo daleko... Zostali znanymi naukowcami, profesorami,za granicą. Oczywiście patrząc na zdjęcie można się domyśleć w jakiej dziedzinie . O ile to oczywiście prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Tak b.t.w. - czytałem gdzieś, że chłopcy z tego zdjęcia (lub część z nich) zaszli bardzo daleko... Zostali znanymi naukowcami, profesorami,za granicą. Oczywiście patrząc na zdjęcie można się domyśleć w jakiej dziedzinie . O ile to oczywiście prawda....Tak,prawda...https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/krakow/memy-co-robia-chlopcy-z-tego-slynnego-zdjecia-zdziwisz-sie/lnj0sb4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W sumie nie żałuje tej kariery i że tak nie wyglądałem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 przyszłość medycyny rodzinnej ;-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 https://img19.demotywatoryfb.pl//uploads/201910/1570041105_cqjmp2_600.jpg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 przyszłość medycyny rodzinnej ;-)To akurat powód do płaczu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Sławek a nie słyszałeś o śmiechu przez łzy ? Edytowane 2 Października 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Bez sensu, tak założona narzuta w ogóle nie spełnia swojego zadania. W załamaniach zbiera się woda, zamiast ściekać i przez to szybciej spływać, to wszystko zaczyna przeciekać.Koledzy, nie tak się montuje narzutę! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Ona pompuje materac ? Czy czeka na "pompowanie" ? Edytowane 3 Października 2019 przez cys82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 To ona nie naciąga i nie prostuje..narzuty? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 To ona nie naciąga i nie prostuje..narzuty? Narzutą to ona będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 A jestem niemal pewien, że gdybyście mieli taką panią obok siebie to sami byście za narzute robili i namiot rozkładali ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi