ezehiel Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Alex, jesteś moim bohaterem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Dzięki Marcinie... Ale ciiicho, bo się wyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Oni jeszcze nie czują różnicy między: "Być na kolacji", a "Być na kolację" a już było... tak to jest, jak się zaczyna od tyłu... Edytowane 9 Października 2019 przez domeldoom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Takie tam Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Października 2019 przez ezehiel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Paralotniarz w Rosji 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Lady punk - szkoła latania Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Sprzęt sumowy , męka była okropna ale dałem radę , Niemieckiego tygrysa z czasów drugiej wojny światowej , otwieram klapę a tam jeszcze niemcy w karty grali :D Jak pech to pechhttps://www.wiocha.pl/1598024,Codzienna_droga_do_pracy https://www.wiocha.pl/1598023,Ten_moment_kiedy_glupotacodzienna droga do pracy - inspirująca ;-)nic, tylko utrzymywać odpowiedni poziom krwi w alkoholui będzie dobrze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 To były piękne czasy.A teraz kolejne komedie z Karolakiem, Damięckim i spółką. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 To były piękne czasy.A teraz kolejne komedie z Karolakiem, Damięckim i spółką.A ja nie oglądam i za bardzo nie wiem nawet o kogo chodzi . Znam tylko nazwisko Damięcki, ale Maciej, Karolaka wygoglałem, o spółce nic nie wiem. Filmy sam sobie cenzuruję i chłamu nie oglądam. Polecam bo to oszczędza nerwy i smak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Oczywiście, że wyciągarką jeśli wędzisko 30-90g z kołowrotkiem 5000 można tak nazwać... PsNa marginesie, nigdzie nie pisałem, że była cała i nowa... Da się.Kiedyś, sprzętem pożyczonym od @Tornado (zaczynałem przygodę z castem), podniosłem taką do pionu, na zb. Witka.Najbardziej ucierpiała kotwiczka 1/0 Gamakatsu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ja tam się nie znam na oponach rolniczych, ale według internetów waga opony do traktora to około 70 kg.Biorąc pod uwagę jej właściwości w środku zapewne znajdowało się dodatkowo sporo piachu lub mułu.https://wulkanista.pl/ile-wazy-opona/#rolnicza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Mój największy sukces, to wyholowanie opony od traktora (tej dużej). Zawzięcie murowała, ale udało się ją wysztrandować... Pewnie tym samym zestawem ktorym lowiles szczupaki w zatoce Puckiej duzym sweeperem na plecionce 0,12. https://giphy.com/gifs/pinocchio-1TBnbnnZeOgs8 Edytowane 10 Października 2019 przez hose4ras 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Ja tam się nie znam na oponach rolniczych, ale według internetów waga opony do traktora to około 70 kg.Biorąc pod uwagę jej właściwości w środku zapewne znajdowało się dodatkowo sporo piachu lub mułu.https://wulkanista.pl/ile-wazy-opona/#rolniczaNowa tyle waży, ale na pewno nie taka która jest porozpruwana, i z 1/4 bieżnika. Pewnie tym samym zestawem ktorym lowiles szczupaki w zatoce Puckiej duzym sweeperem na plecionce 0,12. https://giphy.com/gifs/pinocchio-1TBnbnnZeOgs8Prawie zgadłeś, z jednym wyjątkiem - było to następnego dnia i z plecionką 0,16. Zatoka w tym miejscu miała płaskie dno i do wysztrandowania nie było potrzeby podnoszenia "przyłowu" do góry. Edytowane 10 Października 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Kumpel kiedyś mówi że wywalił harleya z 64r i to z zapalonymi światlami na wędkę. Drugi na to że to Pikuś bo on walnął potomka 84cm . Pierwszy eeeee nie możliwe przesadziles... No dobra. Jak zgasisz światła to ja ujme potokowi pół metra.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 No dobra, też ujmę, tego bieżnika mogła być 1/5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Edek ale to mało śmieszne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Najlepsze były " gratulacje " na koniec filmiku...[emoji1787] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Edek ale to mało śmieszne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Ale za to żałosne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 eeee tam żałosne... Toż to przyszłośc polskiego wędkarstwa, burdelowy staw, dres i adidsy, do tego kompletny brak pojęcia o tym co sie robi.Lajki na fejsie lecą i to sie liczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 K...a poszedł!No to będzie żył. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraddyBoy Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Idą Polak, Rusek i Niemiec przez las i nagle zatrzymał ich diabeł: - Jeśli powiecie coś i przez 20 minut będzie słychać echo to was puszczę. Pierwszy był Niemiec: - Heil Hitler! - Głos rozchodził się przez 5 minut. Następny był Rusek: - Zdrastwujtie! - Głos rozchodził się 10 minut. Ostatni był Polak: - Wódkę dają! - Gdzie!? - rozchodziło się 2 godziny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi