Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

chyba wolałbym ładną i łysą niż brzydką i owłosioną  :lol:  :blink:  :rockon:

Coś w tym stylu ?14e0663fffcaeea0030abc5006ca23dd.jpeg

Do piekiełka dostał się niegrzeczny chłop , diabeł go prowadzi do pierwszego pomieszczenia atam Hitlera gotują no to właź tu , tu się kończy twoja droga

Nie proszę  tylko nie tu  , nie tak to miało być , proszę

No dobrze , chodź dalej , następne wrota się otwierają i znowu płacz , lament , prośby tylko nie to

No dobrze , idziemy dalej  , następne wrota się otwierają , gostek patrzy a tam PAMELA  jakiemuś  gościowi loda robi

Diabełek do gostka , a tu chcesz być ?

O tak , tutaj mogę zostać

Diabeł , PAMELA !! chodź w końcu ktoś Cię zmieni

Edytowane przez Sławomir
  • Like 1

Do piekiełka dostał się niegrzeczny chłop , diabeł go prowadzi do pierwszego pomieszczenia atam Hitlera gotują no to właź tu , tu się kończy twoja droga

Nie proszę  tylko nie tu  , nie tak to miało być , proszę

No dobrze , chodź dalej , następne wrota się otwierają i znowu płacz , lament , prośby tylko nie to

No dobrze , idziemy dalej  , następne wrota się otwierają , gostek patrzy a tam PAMELA  jakiemuś  gościowi loda robi

Diabełek do gostka , a tu chcesz być ?

O tak , tutaj mogę zostać

Diabeł , PAMELA !! chodź w końcu ktoś Cię zmieni

Tak obiektywnie patrząc to źle na tym nie wyszedł.....

A skoro przypominamy starocie

Wilk - Zrób mi loda.

Zając - Nie , proszę, nie.

Wilk - Zrób loda.

Zając - Nie, proszę, nie...

Wilk - ZRÓB MI LODA!

Zając- Ale ja nie umiem.

Wilk- KAŻDY UMIE! RÓB JAK POTRAFISZ!!!

...chrup chrup chrup chrup

• Like 5

Starszy mężczyzna jedzie 150kmh swoim nowym wymarzonym Kawasaki H2, patrząc w lusterka widzi jadącą za nim policję. Przyśpiesza do 200, 250, 300, nagle pomyślał, "jestem już na to za stary", zjechał więc na pobocze i czeka aż policja go dogoni.

Policjant podchodzi do niego, spogląda na zegarek i mówi, "Proszę Pana, za 15 minut kończę zmianę, dzisiaj jest Piątek a ja mam wolny weekend, który spędzam z rodziną.Jeśli poda mi Pan dobry powód dlaczego jechał tak szybko, taki którego jeszcze nie słyszałem, to Pana puszczę".

Mężczyzna spojrzał poważnie na policjanta i mówi, " wiele lat temu moja żona uciekła z policjantem, myślałem, że wiezie ją Pan z powrotem".

Policjant odszedł mówiąc, "życzę Panu miłego dnia".

• Like 7

(...)

Policjant odszedł mówiąc, "życzę Panu miłego dnia".

Lat 80-te ubiegłego stulecia...Noc... na ulicy Niestachowskiej w Poznaniu, koledze z lekka sie przycisneło. Radar, Lizak.

- Dobry Wieczor Dokumenty proszę - Chwila przglądania papierow 

- Ile Pan jechał ?

- No ze 140 - mruczy kolega widząc ze niema co udawać greka - (Tam droga szeroka, dwa, trzy pasy, ograniczenie do 80)

- Dobrze że pan prawdę powiedział - rzecze milicjant - Prosze papiery, moze pan jechac !

Kolega zdrurnial z lekka i mu się wymskło

- Ale jak ? Bez mandatu ?

- Dziś byl pan najszybszy, najszybszego zawsze puszczamy, a kończymy słuzbę - milicjant zasalutował odwrócił sie i poszedl do radiowozu

• Like 4

Niemiec modli się - Panie Boże, Himbeere ma taką mleczną krowę, spraw żeby i moja była taka... :)

Polak modli się - Panie Boże, Maliniak ma taką mleczną krowę, spraw żeby mu zdechła... :angry:

Kiedyś modliłem się do Boga o to by dał mi rower.

Potem zrozumiałem że Bóg tak nie działa, więc rower ukradłem a teraz modlę się o przebaczenie.

• Like 4