BOB1 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jeśli dopasowałem do siebie tylko 11 cech z tej litanii to znaczy ... że nie jestem fajnym facetem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. Samych przynęt.... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jeśli dopasowałem do siebie tylko 11 cech z tej litanii to znaczy ... że nie jestem fajnym facetem To znaczy, że już bardzo długo jesteś żonaty ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Wręcz przeciwnie. Długie małżeństwo nauczyło mnie jak być fajnym facetem ...według innego klucza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. Samych przynęt.... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaZapomniałem, że chodziło o woblery i jerki...No bo blaszki i biżuteria to druga walizka, gumy trzecia, a jak ktoś jeszcze na muchę... Robert raczej nie jest za długo żonaty... młokos pisał ten tekst Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Taką Ładę to ja też bym chciał Edytowane 21 Października 2019 przez Sławomir 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) <...> Edytowane 21 Października 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Taką Ładę to ja też bym chciał Eeee... ta Łada to jak ichniejszy czołg Armata...co to na defiladzie stanął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jeśli dopasowałem do siebie tylko 11 cech z tej litanii to znaczy ... że nie jestem fajnym facetem @Bob, 12! Zapomniałeś o podpaskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 - Biegasz rano?- Biegam i nawet krzyczę - q... zaspałem!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 @Bob, 12! Zapomniałeś o podpaskach....buuuuuu... ale śmieszne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Brexit podsumowanie UK - Chcemy jednorożca Unia - Jednorożce nie istnieją . W zamian możecie otrzymać kucyka UK - Głosowaliśmy przeciwko waszemu kucykowi Unia - Przedyskutowaliśmy to w detalach i kucyk lub nic UK - Głosowaliśmy przeciwko waszemu kucykowi Unia - Świetnie ! Więc nic nie otrzymacie UK - Głosowaliśmy przeciwko waszemu nic Unia - Wy naprawdę tego nie rozumiecie , no nie ? UK - Potrzebujemy więcej czasu aby to przemyśleć Unia - O kucyku czy o niczym ? UK - Chcemy jednorożca 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 cytat z Internetów: "To śmieszne, ale i straszne zarazem… Najczęściej wyszukiwanym hasłem w Wielkiej Brytanii, zaraz po tym jak Brytyjczycy zdecydowali o wyjściu z Unii, było… “Co się stanie jeśli wyjdziemy z Unii”! Co to oznacza? Czyżby Brytyjczycy nie wiedzieli za czym głosowali?Dzisiejszy dzień wstrząsnął światem polityki, gospodarki… Unia, jaką znaliśmy, rozpada się na naszych oczach. Ale okazuje się, że głosujący chyba nie do końca wiedzieli na co się decydują. Pokazuje to lista najczęściej wyszukiwanych dziś haseł po Brexicie, opublikowana przez Google. "What is the EU?" is the second top UK question on the EU since the #EURefResults were officially announced pic.twitter.com/1q4VAX3qcm— GoogleTrends (@GoogleTrends) 24 czerwca 2016EAST NEWS" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Cali Angole.. dali sie podpuścić populuście i tyle. W Polsce też nie brakuje takich co plują na UE. Najczęściej są za młodzi by pamiętać jak "bogato" było u nas wcześniej.. Wystarczy poczytac tabliczki przy każdej większej inwestycji skąd były środki na nią..Ale dość o polityce ???? Edytowane 22 Października 2019 przez Krzysiek P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Aż mi się zachciało jechać na..... ryby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Panowie, zakończcie z polityką, nie ważne z jakiego podwórka. Na forum nie ma miejsca na tematy polityczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 I żeby mi to było ostatni raz... no!! Idzie nabijać się z jesieniary Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Aż mi się zachciało jechać na..... ryby Marian, może czasem lepiej siedzieć w domu https://www.whatsthatfish.com/fish/redlipped-batfish/2424 Edytowane 22 Października 2019 przez Pluszszcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 .. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Proteza Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 nie wiadomo, śmiać się czy płakać.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 A miało nie być polityki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Cali Angole.. dali sie podpuścić populuście i tyle. W Polsce też nie brakuje takich co plują na UE. Najczęściej są za młodzi by pamiętać jak "bogato" było u nas wcześniej.. Wystarczy poczytac tabliczki przy każdej większej inwestycji skąd były środki na nią..Ale dość o polityce IMG-20191022-WA0001.jpgPodpuszczać raczej Ty się dajesz.psBardzo ładna rybka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi