Ugly Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Zanieściłem to tutaj bo jest to chyba jeden z pocztniejszych działów j.pl ! Niestety nie jest mi do śmiechu. Media o tym milczą - byc może sprawa zbyt mocno zatrąca o politykę. Jak dowiduję sie z ( mam nadzieję) dobrze poinformowanych żrodeł w wodach w których wędkujemy masowo wystepuje "dihidrogen monoxide" Niestety nie znam polskiej nazwy. Sprawa stala sie głośna jakis czas temu w anglojęzycznych mediach - u nas cisza ! Mam nadzieję ze mimo, co tu dużo ukrywać, politycznego charakteru postu tym razem moderatorzy wykażą zrozumienie, przez wzgląd na ważność sprawy ! Edytowane 10 Listopada 2019 przez Marcin Rafalski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Weź to wrzuć gdzieś do c&r. Chętnie poczytam komentarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Weź to wrzuć gdzieś do c&r. Chętnie poczytam komentarze Chyba masz , Hubercie, rację, - tak więc poprosze moderację o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Monochlorek diwodoru ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Ależ przecież Marcinie doskonale wiesz, że post ten tutaj doskonale pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Pozwoliłem sobie zaczerpnąć z Wiki:1 kwietnia 2018 na trawniku przed kościołem dominikanów w Poznaniu pojawiła się tabliczka z napisem: Uwaga! Okresowo rozpylany monotlenek diwodoru. Prosimy nie wprowadzać psów! Substancje biologiczne. Odkąd umieszczono na trawniku tabliczkę z ostrzeżeniem, właściciele psów przestali je tam wyprowadzać na spacer, a wokół drzew na trawniku zaczęła rosnąć trawa. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Pozwoliłem sobie zaczerpnąć z Wiki:1 kwietnia 2018 na trawniku przed kościołem dominikanów w Poznaniu pojawiła się tabliczka z napisem: Uwaga! Okresowo rozpylany monotlenek diwodoru. Prosimy nie wprowadzać psów! Substancje biologiczne. Odkąd umieszczono na trawniku tabliczkę z ostrzeżeniem, właściciele psów przestali je tam wyprowadzać na spacer, a wokół drzew na trawniku zaczęła rosnąć trawa. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Ten tlenek wodoru w postaci gazowej jest gazem cieplarnianym o największym wpływie na efekt cieplarniany na naszej planecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Zanieściłem to tutaj bo jest to chyba jeden z pocztniejszych działów j.pl ! Niestety nie jest mi do śmiechu. Media o tym milczą - byc może sprawa zbyt mocno zatrąca o politykę. Jak dowiduję sie z ( mam nadzieję) dobrze poinformowanych żrodeł w wodach w których wędkujemy masowo wystepuje "dihidrogen monoxide" Niestety nie znam polskiej nazwy. Sprawa stala sie głośna jakis czas temu w anglojęzycznych mediach - u nas cisza ! Mam nadzieję ze mimo, co tu dużo ukrywać, politycznego charakteru postu tym razem moderatorzy wykażą zrozumienie, przez wzgląd na ważność sprawy ! Marcin, Ty się dobrze przebadaj, bo podobno ciało dorosłego potrafi składać się w 60-70% z tego draństwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 dihidrogen monoxide... straszne ścierwo, niestety u nas ładują to wszędzie - kola/piwo/ sok... nawet mam to w kawie czy herbacie w różnym stopniu stężenia. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Kurde, nawet w wódce to jest. I jak tu żyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Brrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Kurde, nawet w wódce to jest. I jak tu żyć. Że też musiałeś to napisać! A tak mi smakowała Edytowane 11 Listopada 2019 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) ;-)dla naszych Pań Edytowane 11 Listopada 2019 przez Konstanty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) <...>No i do ataku gotowy Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Listopada 2019 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 ;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 13 Listopada 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Krzychu,takie Actimele próbowałem...Pamiętam że duży wybór smaków... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Szukając prezentów dla dzieciaków żona znalazła to https://www.smyk.com/p/poopsie-koopsie-magiczny-jednorozec-z-akcesoriami-i6338146 Przeczytajcie opis produktu pod zdjęciami. Koniec Świata jest blisko... Edytowane 13 Listopada 2019 przez morrum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Mega sprawa ta zabawka:)) pozycja obowiazkowa Cyt:"W sprzedaży również dodatkowe zestawy do tworzenia kupek." Zdechlem ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Taaa, to co powiecie o tym?https://www.smyk.com/p/mattel-kupa-smiechu-gra-familijna-i6353917 Świat promuje coraz debilniejsze standardy ku uciesze gawiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Taaa, to co powiecie o tym?https://www.smyk.com/p/mattel-kupa-smiechu-gra-familijna-i6353917 Świat promuje coraz debilniejsze standardy ku uciesze gawiedzi Oj tam od razu promuje...Kiedyś kupa w torbe papierową, podpalałeś, komuś na wycieraczkę, dzwoniłeś do drzwi i w nogi.Teraz te zabawki są nie groźne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi