Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Zanieściłem to tutaj bo jest to chyba jeden z pocztniejszych działów j.pl ! Niestety nie jest mi do śmiechu. Media o tym milczą - byc może sprawa zbyt mocno zatrąca o politykę. Jak dowiduję sie z ( mam nadzieję) dobrze poinformowanych żrodeł w wodach w których wędkujemy masowo wystepuje "dihidrogen monoxide" Niestety nie znam polskiej nazwy. Sprawa stala sie głośna jakis czas temu w anglojęzycznych mediach - u nas cisza ! Mam nadzieję ze mimo, co tu dużo ukrywać, politycznego charakteru postu tym razem moderatorzy wykażą zrozumienie, przez wzgląd na ważność sprawy ! 

suJpDOd.jpgUVbQCyM.jpg

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 8

Pozwoliłem sobie zaczerpnąć z Wiki:

1 kwietnia 2018 na trawniku przed kościołem dominikanów w Poznaniu pojawiła się tabliczka z napisem: Uwaga! Okresowo rozpylany monotlenek diwodoru. Prosimy nie wprowadzać psów! Substancje biologiczne. Odkąd umieszczono na trawniku tabliczkę z ostrzeżeniem, właściciele psów przestali je tam wyprowadzać na spacer, a wokół drzew na trawniku zaczęła rosnąć trawa. ;) 

• Like 10

Pozwoliłem sobie zaczerpnąć z Wiki:

1 kwietnia 2018 na trawniku przed kościołem dominikanów w Poznaniu pojawiła się tabliczka z napisem: Uwaga! Okresowo rozpylany monotlenek diwodoru. Prosimy nie wprowadzać psów! Substancje biologiczne. Odkąd umieszczono na trawniku tabliczkę z ostrzeżeniem, właściciele psów przestali je tam wyprowadzać na spacer, a wokół drzew na trawniku zaczęła rosnąć trawa. ;) 

Dobre :lol:  :D

Zanieściłem to tutaj bo jest to chyba jeden z pocztniejszych działów j.pl ! Niestety nie jest mi do śmiechu. Media o tym milczą - byc może sprawa zbyt mocno zatrąca o politykę. Jak dowiduję sie z ( mam nadzieję) dobrze poinformowanych żrodeł w wodach w których wędkujemy masowo wystepuje "dihidrogen monoxide" Niestety nie znam polskiej nazwy. Sprawa stala sie głośna jakis czas temu w anglojęzycznych mediach - u nas cisza ! Mam nadzieję ze mimo, co tu dużo ukrywać, politycznego charakteru postu tym razem moderatorzy wykażą zrozumienie, przez wzgląd na ważność sprawy ! 

suJpDOd.jpgUVbQCyM.jpg

Marcin, Ty się dobrze przebadaj, bo podobno ciało dorosłego potrafi składać się w 60-70% z tego draństwa.
  • Like 2

Szukając prezentów dla dzieciaków żona znalazła to https://www.smyk.com/p/poopsie-koopsie-magiczny-jednorozec-z-akcesoriami-i6338146

Przeczytajcie opis produktu pod zdjęciami.

Koniec Świata jest blisko...

Edytowane przez morrum
  • Like 6

Taaa, to co powiecie o tym?

https://www.smyk.com/p/mattel-kupa-smiechu-gra-familijna-i6353917

Świat promuje coraz debilniejsze standardy ku uciesze gawiedzi :(

Oj tam od razu promuje...

Kiedyś kupa w torbe papierową, podpalałeś, komuś na wycieraczkę, dzwoniłeś do drzwi i w nogi.

Teraz te zabawki są nie groźne

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka