MarasR Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Teraz tylko chwila jak pojawią się kolekcjonerskie i jedyne takie na allegro z opisem na dwie strony. To jest dopiero dramat https://www.youtube.com/watch?v=BighFGW6po4&feature=emb_logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Oj tam od razu promuje...Kiedyś kupa w torbe papierową, podpalałeś, komuś na wycieraczkę, dzwoniłeś do drzwi i w nogi.Teraz te zabawki są nie groźne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka U mnie nie było takiego zwyczaju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ale okna to się malowało ... Dawno temu jak zssr-owskim teleskopem chlapnęliśmy delikatnie jakieś tam okienko na piętrze to sporo czasu minęło zanim się ludziska zorientowali jak to możliwe, że wialiśmy bez drabiny ???? bo dla sportu dawaliśmy delikatny sygnał o akcji jak już nudą wiać zaczynało ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 U mnie nie było takiego zwyczaju.A czy ja mówię, że u mnie był? Raz byłem świadkiem czegoś takiego.W moim zaś bloku sąsiad sąsiadowi nasrał pod motor w garażu podziemnym. PS. Że ktoś o czymś napisał nie musi być propagatorem danych czynności. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 A tu dla doroslych wersja https://m.youtube.com/watch?v=YbYWhdLO43Q 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Ale okna to się malowało ... Dawno temu jak zssr-owskim teleskopem chlapnęliśmy delikatnie jakieś tam okienko na piętrze to sporo czasu minęło zanim się ludziska zorientowali jak to możliwe, że wialiśmy bez drabiny bo dla sportu dawaliśmy delikatny sygnał o akcji jak już nudą wiać zaczynałoSławku psotnik byłeś..a nakrętka na żyłkach i pukanie do okna? krople Waleriana i wabienie kotów? obowiązakowy portfel z wystającym Waryńskim na żyłce? zalepianie drzwi gazetami? do tego uciążliwe strzelanie (obowiązkowo "w echu" między 4 blokami) ze wszystkiego co było możliwe- pistolety samoróbki na korki, puszka (koniecznie kwadratowa) po olejnej i karbid, z klucza, bączki z saletry i "malowanie chodników.. oj było tego masa..człowiek był bardzo kreatywny jak była paka zgrana... nie było komputerów, internetu i jerkbaita Łza się w oku kręci.. Edytowane 13 Listopada 2019 przez Krzysiek P 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Od razu psotnik, gdzieś to c.w. trzeba było sprawdzić, a zimy wtedy były takie, że na wodzie było to niemożliwe ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Głosy mi od jakiegoś czasu podpowiadają że jestem jednorożcem . Co prawda psychiatra twierdzi inaczej ale może zacznę kolekcjonować kupki i wystawię na allegro ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 [emoji6] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Sławku psotnik byłeś..a nakrętka na żyłkach i pukanie do okna? krople Waleriana i wabienie kotów? obowiązakowy portfel z wystającym Waryńskim na żyłce? zalepianie drzwi gazetami? do tego uciążliwe strzelanie (obowiązkowo "w echu" między 4 blokami) ze wszystkiego co było możliwe- pistolety samoróbki na korki, puszka (koniecznie kwadratowa) po olejnej i karbid, z klucza, bączki z saletry i "malowanie chodników.. oj było tego masa..człowiek był bardzo kreatywny jak była paka zgrana... nie było komputerów, internetu i jerkbaita Łza się w oku kręci..Były akcje .Jedna z ostrzejszych jaką wymyśliliśmy to było zabójstwo na ulicy.Polegało to na tym że jeden uciekał z deską na plecach,drugi za nim i napierdalał w ta deskę nożem.Jako że mieszkałem(i mieszkam nadal)koło dworca kolejowego i ludzi z pociągu i na pociąg chodziło sporo to widownia była.Oczywiście doszło i do tego że władza była i dym w chacie też był bo za którymś razem zostaliśmy "ujęci" podczas zabawy na gorącym uczynku i doprowadzeni do domu.Oj,było grubo,mój starszy się nie patyczkował jak mu wyjaśnili co zaszło...Gówniarskie zabawy ale łza się w oku kręci,sporo by jeszcze można napisać... Edytowane 14 Listopada 2019 przez drag 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Czyli benzynowa tesla 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 I kolejny psotnik się ujawnił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Witam , z tych wymienionych psot też większości robiłem . Miałem popier,,,,ną sąsiadkę , zawsze nas przeganiała , bo zmęczona , bo lubi ciszę spokój . W końcu miarka się przebrała , złapaliśmy dzikiego kota , ale mówię wam naprawdę dzikus , mało tego to jeszcze przywiązane trzy puszki od jakiegoś piwa . Kot jeszcze dostał dwa klapsy na dupę i cheja do jej mieszkania , ku,,,a co tam się działo to mało co się nie posikaliśmy ze śmiechu z kumplami . Babsztyl wezwał na nas Pilicje , no ale nasze nogi były szybsze , na całe szczęście nikt nas tam nie widział i uszło nam to płazem . Dopiero jak mój ojciec wrócił z pracy to myślałem że mi nie będzie do śmiechu allllllllleeee , jedno było pytanie , z kąd mieliście takiego dzikusa No i nici z ten tego ten https://www.wiocha.pl/1601692,Zbyt_mocne Edytowane 14 Listopada 2019 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news-zaprosili-policjantow-na-zlot-przyjechali-ale-po-to-aby-ukar,nId,3333121 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 co ma .... suwmiarka do makijażu;-)https://www.olx.pl/oferta/mini-suwmiarka-80mm-makijaz-permanentny-brwi-CID87-IDzfIe6.html#c183d2bd72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi