Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Ale okna to się malowało ... Dawno temu jak zssr-owskim teleskopem chlapnęliśmy delikatnie jakieś tam okienko na piętrze to sporo czasu minęło zanim się ludziska zorientowali jak to możliwe, że wialiśmy bez drabiny ???? bo dla sportu dawaliśmy delikatny sygnał o akcji jak już nudą wiać zaczynało ????

• Like 2

U mnie nie było takiego zwyczaju.

A czy ja mówię, że u mnie był?

Raz byłem świadkiem czegoś takiego.

W moim zaś bloku sąsiad sąsiadowi nasrał pod motor w garażu podziemnym.

PS. Że ktoś o czymś napisał nie musi być propagatorem danych czynności.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ale okna to się malowało ... Dawno temu jak zssr-owskim teleskopem chlapnęliśmy delikatnie jakieś tam okienko na piętrze to sporo czasu minęło zanim się ludziska zorientowali jak to możliwe, że wialiśmy bez drabiny bo dla sportu dawaliśmy delikatny sygnał o akcji jak już nudą wiać zaczynało

Sławku psotnik byłeś..

a nakrętka na żyłkach i pukanie do okna? krople Waleriana i wabienie kotów?  obowiązakowy portfel z wystającym Waryńskim na żyłce? zalepianie drzwi gazetami? do tego uciążliwe strzelanie (obowiązkowo "w echu" między 4 blokami) ze wszystkiego co było możliwe- pistolety samoróbki na korki, puszka (koniecznie kwadratowa) po olejnej i karbid, z klucza, bączki z saletry i "malowanie chodników..  oj było tego masa..człowiek był bardzo  kreatywny jak była paka zgrana... nie było komputerów, internetu i jerkbaita  ;)  :D  :D  :D  Łza się w oku kręci..

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 17

Sławku psotnik byłeś..

a nakrętka na żyłkach i pukanie do okna? krople Waleriana i wabienie kotów?  obowiązakowy portfel z wystającym Waryńskim na żyłce? zalepianie drzwi gazetami? do tego uciążliwe strzelanie (obowiązkowo "w echu" między 4 blokami) ze wszystkiego co było możliwe- pistolety samoróbki na korki, puszka (koniecznie kwadratowa) po olejnej i karbid, z klucza, bączki z saletry i "malowanie chodników..  oj było tego masa..człowiek był bardzo  kreatywny jak była paka zgrana... nie było komputerów, internetu i jerkbaita  ;)  :D  :D  :D  Łza się w oku kręci..

Były akcje :D .

Jedna z ostrzejszych jaką wymyśliliśmy to było zabójstwo na ulicy.

Polegało to na tym że jeden uciekał z deską na plecach,drugi za nim i napierdalał w ta deskę nożem.Jako że mieszkałem(i mieszkam nadal)koło dworca kolejowego i ludzi  z pociągu i na pociąg chodziło sporo to widownia była.Oczywiście doszło i do tego że władza była i dym w chacie też był bo za którymś razem zostaliśmy "ujęci" podczas zabawy na gorącym uczynku i doprowadzeni do domu.Oj,było grubo,mój starszy się nie patyczkował jak mu wyjaśnili co zaszło...Gówniarskie zabawy ale łza się w oku kręci,sporo by jeszcze można napisać...

Edytowane przez drag
  • Like 7

Witam  , z tych wymienionych psot też  większości robiłem  .

Miałem popier,,,,ną sąsiadkę , zawsze nas przeganiała  , bo zmęczona , bo lubi ciszę spokój . W  końcu miarka się przebrała  , złapaliśmy dzikiego kota , ale mówię wam naprawdę dzikus , mało tego to jeszcze przywiązane trzy puszki od jakiegoś  piwa . Kot jeszcze dostał dwa klapsy na dupę i cheja do jej mieszkania  , ku,,,a co tam się działo to mało co się nie posikaliśmy ze śmiechu z kumplami  . Babsztyl wezwał na nas Pilicje , no ale nasze nogi były szybsze , na całe szczęście nikt nas tam nie widział i uszło nam to płazem . Dopiero jak mój ojciec wrócił z pracy to myślałem że mi nie będzie do śmiechu :(    allllllllleeee   , jedno było pytanie  , z kąd mieliście takiego dzikusa

No i nici z ten tego ten

https://www.wiocha.pl/1601692,Zbyt_mocne

3ee521153205b833609b49805fd5d085.jpg

Edytowane przez Sławomir
  • Like 5