Ugly Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Jeszcze a propos psikusow. Kolega w dawnych czasach mieszkal na stancji. Niestety gospodyni, stara panna, miała brzydki zwyczaj czytania pod jego nieobecność listów (netu ani komorek nie było) od narzeczonej (a były tam pikantne szczegóły ) Sytuacje jeszcze pogorszyło, gdy do kolejnego otrzymanego listu włożył karteczkę o mniej więcej takiej treści: "Ty głupia k.. przestań czytać moje listy". Cóz było robić ? Jako że w elektryce byl biegły zamontował sprytne urządzenie - gdy gospodyni siadła na wc dzwonił dzwonek do drzwi. Trzy razy to znaczy trzy razy pani zrywała sie z "tronu" No i oczywiście nie za każdym razem gdy odwiedzała ten przybytek. Przełacznik miał u siebie w pokoju. Widzałem taką akcje podczas odwiedzin u niego. Sprint do drzwi wejściowych, z ktorymi oczywiście nikogo nie bylo Musial zmienić kawaterę albowiem kobiecina zaczeła zdradzać objawy rostroju nerwowego. Przed opuszczeniem lokalu dyskretnie zdemontował "aparatuę" Zemsta dokonala się ! Edytowane 15 Listopada 2019 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Mam w domu jedną ale zastanawiam się czy wystarczy... :-) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Po pierwszym szoku nurtuje mnie pytanie dlaczego to dziecko jeszcze chodzi w pampersach. Jest w stanie ogarnąć taką wspinaczkę, a idei nocnika nie ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) W "idei nocnika" nie tyle idzie o sprawność fizyczną (mozna delikwenta sadzać na tronie) ile o skoordynowanie u dziecka sygnału o ..no właśnie, z systemem powiadamiania oraz ew systemem napędowym ???????? Edytowane 16 Listopada 2019 przez Krzysiek P 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Po pierwszym szoku nurtuje mnie pytanie dlaczego to dziecko jeszcze chodzi w pampersach. Jest w stanie ogarnąć taką wspinaczkę, a idei nocnika nie ogarnia?taki luft ma pod nogami, że może nie warto ryzykować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 @KrzysiekP fachowcem nie jestem, ale z tego co mi wiadomo, to nad tą koordynacją trzeba popracować jak dziecko osiągnie odpowiedni poziom rozwoju psychofizycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Moj Chrzesniak wlasnie zaczal samodzielnie zalatwiac na nocniku swoje potrzeby wiec jestem na biezaco ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 https://pl.sputniknews.com/spoleczenstwo/2019111511363417-zwyciezyl-w-walce-na-smierc-i-zycie-z-dwumetrowym-pancernym-szczupakiem--foto/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Oficjalne otwarcie sezonu balonowego;) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) https://www.wiocha.pl/1601884,Dziewczyna-robi-taki-pokaz-ze-az-oczy-wychodza-z-orbit Edytowane 16 Listopada 2019 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 https://www.wiocha.pl/1601609,Kiedy-zonie-przypomni-sie-co-zrobiles-2-lata-temu https://demotywatory.pl/4959428/Wybierz-jakas-wypasiona-trase-widokowa-mowili-Bedzie-super 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 https://m.sadistic.pl/jak-brzmi-kot-vt505187.htm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Ale chyba nie do końca śmieszne... Edytowane 18 Listopada 2019 przez domeldoom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ale chyba nie do końca śmieszne...Sarkastyczne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Miało być w wątku o serialach ale ..chyba tu lepiej pasuje mimo wszystko Edytowane 18 Listopada 2019 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 TWS nadaje już gwarowo filmy o Winnetou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Miało być w wątku o serialach ale ..chyba tu lepiej pasuje mimo wszystko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ja sem babochop Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Rozmawiają dwie blondynki:- Znów oblałam egzamin na prawo jazdy...- Dla czego?- Przed rondem był znak 30, więc wjeżdżam i kręcę te kółka, a on mi na koniec - że oblałam- Powiedział ci chociaż o ile kółek się pomyliłaś? Edytowane 19 Listopada 2019 przez Alexspin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi