Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze a propos psikusow. Kolega w dawnych czasach mieszkal na stancji. Niestety gospodyni, stara panna, miała brzydki zwyczaj czytania pod jego nieobecność listów (netu ani komorek nie było) od narzeczonej (a były tam pikantne szczegóły :) ) Sytuacje jeszcze pogorszyło, gdy do kolejnego otrzymanego listu włożył karteczkę o mniej więcej takiej treści: "Ty głupia k.. przestań czytać moje listy". Cóz było robić ? Jako że w elektryce byl biegły zamontował sprytne urządzenie - gdy gospodyni siadła na wc dzwonił dzwonek do drzwi. Trzy razy to znaczy trzy razy pani zrywała sie z "tronu" :D  No i oczywiście nie za każdym razem gdy odwiedzała ten przybytek. Przełacznik miał u siebie w pokoju. Widzałem taką akcje podczas odwiedzin u niego. Sprint do drzwi wejściowych, z ktorymi oczywiście nikogo nie bylo :rolleyes: Musial zmienić kawaterę albowiem kobiecina zaczeła zdradzać objawy  rostroju nerwowego. Przed opuszczeniem lokalu dyskretnie zdemontował "aparatuę" Zemsta dokonala się ! :P

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 5

W "idei nocnika" nie tyle idzie o sprawność fizyczną (mozna delikwenta sadzać na tronie) ile o skoordynowanie u dziecka sygnału o ..no właśnie, z systemem powiadamiania oraz ew systemem napędowym ????????

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 5

4e4f212b2cc1d822b0d4c3ba5b4a6b01.jpg?i_d

51c6ed107c867600e1cd9798ca0b1b00.jpg?i_d

ce998d9e05316e7604d505d1cd4d304b.jpg?i_d

Rozmawiają dwie blondynki:
- Znów oblałam egzamin na prawo jazdy...
- Dla czego?
- Przed rondem był znak 30, więc wjeżdżam i kręcę te kółka, a on mi na koniec - że oblałam
- Powiedział ci chociaż o ile kółek się pomyliłaś?
Edytowane przez Alexspin
  • Like 10