coma Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 To dzisiaj... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Właśnie zarybili 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Przydałoby się jedno dobre branie dwucyfrówki i rajd w poprzek zestawow :D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 https://twitter.com/i/status/1197040295638110210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Proste wyjaśnienie, od piątku do poniedziałku masz weekend, wolne dni, czyli coś dobrego, a dobre - niestety - szybko mija... Za to od poniedziałku do piątku oczekujesz na to "wolne", a w robocie czas się dłuży... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 ...Tyle razy już tutaj było... a przy halloween to już w ogóle. I ciągle mało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A ja mam takie na co dzień... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A ja mam takie na co dzień... :DAle, że tobie urosły? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ale, że tobie urosły? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaI czy długo uprawiasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) A ja mam takie na co dzień... :D To pięknie Ci obrodziło, takie dynie trzeba umieć wyhodować, to nie jest proste. Masz ozdobne czy raczej do konsumpcji? Często te mniejsze są smaczniejsze, choć odmiana ma wielki wpływ na smak, to z własnej hodowli są często lepsze.Czyli z warzyw, bardziej w dyniach się specjalizujesz, skoro takie okazy masz na co dzień, a w owocach może brzoskwinie są Twoją domeną ? Edytowane 22 Listopada 2019 przez Z.Milewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 https://9gag.com/gag/a5RX6xG Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Na drzewie siedzą 2 krowy. Nagle nadlatuje stado hebli-Którędy do Wenezueli?-W lewo. Odpowiada jednaSiedzą sobie dalej a tu po jakimś czasie drugie stado hebli, jeszcze większe od poprzedniego.Którędy do Wenezueli?-W lewo, odpowiada ta sama krowaNo i heble skręciły w lewo i poleciałyZa jakiś czas ogromne stado hebli nadleciało-Którędy do Wenezueli?-W prawo- odpowiada po raz trzeci krowaHeble skręciły w prawo i odleciały.Myśli i myśli druga krowa, w końcu pyta:-Dlaczego powiedziałaś że w prawo jeśli dwóm pierwszym stadom mówiłaś, że w lewo?-A na chuj im tyle hebli w Wenezueli?! Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) "Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej." widzę, że znów chcesz przetestować naszą cierpliwość, OK, twój wybór... Edytowane 22 Listopada 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @Jano,jak rozumiem za kawał można dostać szybciej punkt ostrzeżenia niż za szerzenie polityki.post: http://jerkbait.pl/topic/33051-allegro-olx-hit/?p=2669158 z wydźwiękiem końcowym - cytuje artykuł:"Mam nadzieję, że Hanna Gronkiewicz-Walc i Rafał Trzaskowski śpią dobrze i dopisuje im apetyt. MPWiK S.A. jest jednoosobową spółką akcyjną miasta stołecznego Warszawy w imieniu którego działa prezydent m.st. Warszawy." Jakoś nie widzę, żeby kolega który po raz kolejny łamie zakaz szerzenia polityki dostał jakikolwiek punkt karny, nawet post został zgłoszony do usunięcia i też się z nim nie stało. ale cóż tamz Modem się nie dyskutuje. Bajde wej, w kawale nie ma obrazy religii i tak dalej, występuje gra słów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 w kawale nie ma obrazy religii i tak dalej, występuje gra słów.Poproszę na priv jeśli wolno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Krzychu stąpasz po kruchym lodzie. Obraza uczuć religijnych - jestPolityka - jestSex - jest Jak nic możesz zaliczyć baze Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 I do tego brzydkie słownictwo! Hehehee dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi