Sławomir Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2019 przez Sławomir 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ale, że tobie urosły? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka I czy długo uprawiasz? To pięknie Ci obrodziło, takie dynie trzeba umieć wyhodować, to nie jest proste. Masz ozdobne czy raczej do konsumpcji? Często te mniejsze są smaczniejsze, choć odmiana ma wielki wpływ na smak, to z własnej hodowli są często lepsze.Czyli z warzyw, bardziej w dyniach się specjalizujesz, skoro takie okazy masz na co dzień, a w owocach może brzoskwinie są Twoją domeną ?Są naturalne, co prawda nie wychodowane przeze mnie, ale pielęgnuję (masuję) je systematycznie i regularnie od 6-ciu lat, więc nie straciły niczego na świeżości i uroku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Alexs , ale co , dynie ? czy ten tego ten No wiesz, dziwne pytanie, przecież nie jestem ogrodnikiem i nie hoduję warzyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Alex i jego dynie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) (…)"Przystojniaczek" z Ciebie! Tak a'propos, wabisz gejów? Niestety ja jestem hetero, zupełnie mi nie pasujesz? Edytowane 25 Listopada 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 "Przystojniaczek" z Ciebie! Tak a'propos, wabisz gejów? Niestety ja jestem hetero, zupełnie mi nie pasujesz? [emoji14] Starczy już tych zabaw. Zaraz się zacznie gownoburza i inne takie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Nie ja zacząłem, proszę o skierowanie pretensji do czepiaka. Pshttps://pl.wikipedia.org/wiki/Czepiaki Edytowane 25 Listopada 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Nie ja zacząłem, proszę o skierowanie pretensji do czepiaka. Pshttps://pl.wikipedia.org/wiki/CzepiakiPierwszy zacząłem z tekstem o dyniach, więc go kończę. Małpą nie jestem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 https://twitter.com/i/status/1197963492738949122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Godne podziwu samozaparcie ! Jesli moderacja uzna za stosowne prosze przenieść do watku "Piekne Widoki" https://giphy.com/gifs/Lc6wzAxIu94LS?ref=fbt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Skąd oni takie laski bierom do filmu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 ..i czym przywieźli 4szt ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Skąd oni takie laski bierom do filmu?????One tam takie majom to biorom jak chcom Edytowane 25 Listopada 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Skąd oni takie laski bierom do filmu????? casting, casting , casting, to nie jest łatwa sprawa zdobyć takie świnki. Krzysiu widlakiem dostarczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Jakby to mój świętej pamięci dziadek powiedział: - Co z tego że grube ale jakie pieszczochy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) https://www.aira.net/clients/WB/index.html W Stanach nie piją??? Niewiele mniej niż w Polsce... Edytowane 26 Listopada 2019 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 FB_IMG_15748373247284935.jpgNiah niah niah Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Hulk Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi