SlawekNikt Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Z życia wzięte, a konkretnie z knajpki w śródmieściu.Kilka osób rozmawia na temat szybkiego wypadu na narty i jedna z nich mówi do drugiej.To Ty jeździsz na nartach ? No nie widziałem ..., gratuluję ...Na co zapytany: od razu jeżdżę, na razie o życie walczę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 W wersji sprzed nastu lat było:"Bomba co nie?Tak ,tylko lont mały " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Krótki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Bo teraz zdalnie sterowany i ma małą antenę Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Ja stara to kawał stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Aa, racja????Bardzo "kwaśny " teledysk " ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Czyli nie grozi nam napływ chord tych atrakcyjnych blondynek. Zdziwił byś się jaki to nieliczny procent no chyba, że lubisz monstery z nadwaga i przetłuszczonymi włosami? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Czyli nie grozi nam napływ chord tych atrakcyjnych blondynek. Zdziwił byś się jaki to nieliczny procent no chyba, że lubisz monstery z nadwaga i przetłuszczonymi włosami? Też bardzo dawno myślałem że Szwedki są ładne ,ale tak jak piszesz nieliczny a nawet bardzo nieliczny procent jest atrakcyjnych kobiet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Bardzo przepraszam wszystkie Szwedki ja mówię na nie ...Szpedki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Panowie bez przesady, a niby wszystkie Polki takie ładne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Czyli nie grozi nam napływ chord tych atrakcyjnych blondynek. Zdziwił byś się jaki to nieliczny procent no chyba, że lubisz monstery z nadwaga i przetłuszczonymi włosami? Też bardzo dawno myślałem że Szwedki są ładne ,ale tak jak piszesz nieliczny a nawet bardzo nieliczny procent jest atrakcyjnych kobiet No panowie ale to jest tak wszędzie , z tym że nasze więcej robią przy sobie aby być takie AH EH UH jaka ja będę piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Panowie bez przesady, a niby wszystkie Polki takie ładne???Wszystkie? nie. To było by za proste. Procentowo? tak i dziękować za to Szwedom, Turkom, Rusom, Niemcom ... W szranki z Kolumbijkami nie stawajmy bo tam w prezencie na pierwszą komunią dziewczynki dostają operację plastyczną. Z Tajwankami też sie nie porównujmy bo tam 80% najpiękniejszych to na 100% "faceci" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 W Finlandii niewiele lepiej niż w Szwecji ale trafiają się rodzynki [emoji6] . Może być że nie bywamy w miejscach gdzie piękne kobiety można spotkać , tylko siedzimy w domkach w lesie i oceniamy na podstawie naszej bytności w mieście [emoji53] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Skończmy bo to nic śmiesznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Panowie bez przesady, a niby wszystkie Polki takie ładne???Tak , a najładniejsze na lubelszczyźnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Panowie bez przesady, a niby wszystkie Polki takie ładne???Wszystkie nie, ale nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Kiedyś będąc na zgrupowaniu, gdzie koczowała reprezentacja niemieckich zapaśniczek, okazało się, że wszystkie miejscowe Polki były ładne. "Punkt widzenia zależy od punktu odniesienia". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) ... Ciekawe, dlaczego buzi nie pokazują? Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Bardzo przepraszam wszystkie Szwedki ja mówię na nie ...Szpedki Nie jest aż tak źle.https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1525&bih=709&tbm=isch&sa=1&ei=1Yj6Xe2sA4KMrwSzkaKYCw&q=beautiful+swedish+girl+instagram&oq=swedishgirl+instagram&gs_l=img.1.1.0i7i30j0i7i5i30j0i7i30.140750.140750..146106...1.0..0.111.208.1j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i5i30.S2teKm5khDM#imgrc=_ Wszystkie? nie. To było by za proste. Procentowo? tak i dziękować za to Szwedom, Turkom, Rusom, Niemcom ... Turkom nie mamy za bardzo za co dziękować. Chyba oni nam, bo przepływ genów następował raczej w drugą stronę. Dzięki Tatarom, którzy przez blisko trzy stulecia obejmowali swoją działalnością obszar od Kijowa po Lwów i Przemyśl, pobierając za swoje "pośrednictwo" sowitą prowizję. Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nie jest aż tak źle.https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1525&bih=709&tbm=isch&sa=1&ei=1Yj6Xe2sA4KMrwSzkaKYCw&q=beautiful+swedish+girl+instagram&oq=swedishgirl+instagram&gs_l=img.1.1.0i7i30j0i7i5i30j0i7i30.140750.140750..146106...1.0..0.111.208.1j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i5i30.S2teKm5khDM#imgrc=_ Turkom nie mamy za bardzo za co dziękować. Chyba oni nam, bo przepływ genów następował raczej w drugą stronę. Dzięki Tatarom, którzy przez blisko trzy stulecia obejmowali swoją działalnością obszar od Kijowa po Lwów i Przemyśl, pobierając za swoje "pośrednictwo" sowitą prowizję.Te wskazane to jest tych kilkadziesiąt, stanowiących nikły procent A czy to były łoża Tureckie, czy Tatarskie? nie wiem, nie miałem z tym nic wspólnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Ciekawe, dlaczego buzi nie pokazują?A ..... Huk w to [emoji2957] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nie jest aż tak źle.https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1525&bih=709&tbm=isch&sa=1&ei=1Yj6Xe2sA4KMrwSzkaKYCw&q=beautiful+swedish+girl+instagram&oq=swedishgirl+instagram&gs_l=img.1.1.0i7i30j0i7i5i30j0i7i30.140750.140750..146106...1.0..0.111.208.1j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i5i30.S2teKm5khDM#imgrc=_ Turkom nie mamy za bardzo za co dziękować. Chyba oni nam, bo przepływ genów następował raczej w drugą stronę. Dzięki Tatarom, którzy przez blisko trzy stulecia obejmowali swoją działalnością obszar od Kijowa po Lwów i Przemyśl, pobierając za swoje "pośrednictwo" sowitą prowizję.Ciężki temat. To trochę jak historia Greków. Prawdziwy Grek lub Greczynka, to blond pokusa czy też pokus, błękitne oczy, wzrost raczej wysoki i smukła budowa ciała.Ale mieli "trochę" pecha i najechali ich Turcy. Na jakieś 400 lat. .i jak nam dzisiaj kojarzy się Grek? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 A czy to były łoża Tureckie, czy Tatarskie? nie wiem, nie miałem z tym nic wspólnego Jedne i drugie. Ale to chyba nie ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi