Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Z życia wzięte, a konkretnie z knajpki w śródmieściu.

Kilka osób rozmawia na temat szybkiego wypadu na narty i jedna z nich mówi do drugiej.

To Ty jeździsz na nartach ? No nie widziałem ..., gratuluję ...

Na co zapytany: od razu jeżdżę, na razie o życie walczę :D

• Like 6

Czyli nie grozi nam napływ chord tych atrakcyjnych blondynek. Zdziwił byś się jaki to nieliczny procent ;) no chyba, że lubisz monstery z nadwaga i przetłuszczonymi włosami? :o  :P  :D

Też bardzo dawno myślałem że Szwedki są ładne ,ale tak jak piszesz nieliczny a nawet bardzo nieliczny procent jest atrakcyjnych kobiet 

• Like 2

Czyli nie grozi nam napływ chord tych atrakcyjnych blondynek. Zdziwił byś się jaki to nieliczny procent ;) no chyba, że lubisz monstery z nadwaga i przetłuszczonymi włosami? :o  :P  :D

Też bardzo dawno myślałem że Szwedki są ładne ,ale tak jak piszesz nieliczny a nawet bardzo nieliczny procent jest atrakcyjnych kobiet 

No panowie ale to jest tak wszędzie  , z tym że nasze więcej robią przy sobie aby być takie AH EH UH jaka ja będę piękna

Panowie bez przesady, a niby wszystkie Polki takie ładne???

Wszystkie? nie. To było by za proste. Procentowo? tak i dziękować za to Szwedom, Turkom, Rusom, Niemcom ... 

W szranki z Kolumbijkami nie stawajmy bo tam w prezencie na pierwszą komunią dziewczynki dostają operację plastyczną. Z Tajwankami też sie nie porównujmy bo tam 80% najpiękniejszych to na 100% "faceci" :P  :D

• Like 4

W Finlandii niewiele lepiej niż w Szwecji ale trafiają się rodzynki [emoji6] .

Może być że nie bywamy w miejscach gdzie piękne kobiety można spotkać , tylko siedzimy w domkach w lesie i oceniamy na podstawie naszej bytności w mieście [emoji53]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 5

Bardzo przepraszam wszystkie Szwedki ja mówię na nie ...Szpedki ;)  :D

Nie jest aż tak źle.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1525&bih=709&tbm=isch&sa=1&ei=1Yj6Xe2sA4KMrwSzkaKYCw&q=beautiful+swedish+girl+instagram&oq=swedishgirl+instagram&gs_l=img.1.1.0i7i30j0i7i5i30j0i7i30.140750.140750..146106...1.0..0.111.208.1j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i5i30.S2teKm5khDM#imgrc=_

Wszystkie? nie. To było by za proste. Procentowo? tak i dziękować za to Szwedom, Turkom, Rusom, Niemcom ... 

Turkom nie mamy za bardzo za co dziękować. Chyba oni nam, bo przepływ genów następował raczej w drugą stronę. Dzięki Tatarom, którzy przez blisko trzy stulecia obejmowali swoją działalnością obszar od Kijowa po Lwów i Przemyśl, pobierając za swoje "pośrednictwo" sowitą prowizję.

Edytowane przez Krzysiek Rogalski
  • Like 2

Nie jest aż tak źle.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1525&bih=709&tbm=isch&sa=1&ei=1Yj6Xe2sA4KMrwSzkaKYCw&q=beautiful+swedish+girl+instagram&oq=swedishgirl+instagram&gs_l=img.1.1.0i7i30j0i7i5i30j0i7i30.140750.140750..146106...1.0..0.111.208.1j1......0....1..gws-wiz-img.......0j0i5i30.S2teKm5khDM#imgrc=_

Turkom nie mamy za bardzo za co dziękować. Chyba oni nam, bo przepływ genów następował raczej w drugą stronę. Dzięki Tatarom, którzy przez blisko trzy stulecia obejmowali swoją działalnością obszar od Kijowa po Lwów i Przemyśl, pobierając za swoje "pośrednictwo" sowitą prowizję.

Te wskazane to jest tych kilkadziesiąt, stanowiących nikły procent ;)

A czy to były łoża Tureckie, czy Tatarskie? nie wiem, nie miałem z tym nic wspólnego :)  :D

• Like 1

Nie jest aż tak źle.

Ciężki temat. To trochę jak historia Greków. Prawdziwy Grek lub Greczynka, to blond pokusa czy też pokus, błękitne oczy, wzrost raczej wysoki i smukła budowa ciała.

Ale mieli "trochę" pecha i najechali ich Turcy. Na jakieś 400 lat. .i jak nam dzisiaj kojarzy się Grek?

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 5