skilos Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ja się pytam gdzie są Godlewskie?No i wykrakałeś : https://twitter.com/marekmulti/status/1211876578596184064?s=12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 No i wykrakałeś : https://twitter.com/marekmulti/status/1211876578596184064?s=12Jestem szczęśliwym "nie posiadaczem" twittera. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Paweł J 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pani Moniko, o jeden dzień, czy rok, to chyba nie chodzi? U mnie by musieli "zlikwidować" i listopad i grudzień żebym się "załapała" na lepszy rocznik :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 U mnie by musieli "zlikwidować" i listopad i grudzień żebym się "załapała" na lepszy rocznik :D Zawsze możesz odpowiadać na pytanie o wiek : około 37 lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 U mnie by musieli "zlikwidować" i listopad i grudzień żebym się "załapała" na lepszy rocznik :D Ja kobietom lat nie liczę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ja kobietom lat nie liczę. Ja wcale nie liczę - nie tylko kobietom - chroniczna awersja do królowej nauk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 - Jaka jest różnica między narzeczeństwem a małżeństwem?- Jak między polowaniem a świniobiciem. Żona do męża:- Dlaczego ty wszystkim mówisz, że ożeniłeś się ze mną dla pieniędzy? Przecież ja nie mam żadnych pieniędzy!- A co mam mówić? Psycholog podczas sesji do pacjenta:- Małżeństwo to tak jakby dwa okręty spotkały się w porcie.Pacjent:- To ja chyba trafiłem na okręt wojenny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Idzie sobie chodnikiem jąkała i widzi na ulicy zdechłego konia.Wyjął komórkę i dzwoni na policję:- Komisariat policji słucham- Pppro-ooszę papana tututu na ulli-icy le-le-żży za-zabbii-iity kkoń- A jaka to ulica?- Mi-mi-mi- Mickiewicza?- Niee, mi-mi...- Mikołaja?- Niee!- No to niechże pan zadzwoni za 10 minut jak pan sobie przypomni jaka to ulica!Jąkała dzwoni za 10 minut- No i wie Pan już na jakiej ten koń leży ulicy?- Noo na mi-mi-mi.- Mickiewicza?- Niee, mi-mi...- Mikołaja?- Niee!- To proszę zadzwonić później jak pan sobie przypomni jaka to ulica!Facet zadzwonił za pół godziny:- tten kkkooń leleży na ul-uliccy mi-mi- Mickiewicza!?- Taak! Prze-przenioosłłem tam skur….syna!!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 - Jaka jest różnica między narzeczeństwem a małżeństwem?- Jak między polowaniem a świniobiciem. Żona do męża:- Dlaczego ty wszystkim mówisz, że ożeniłeś się ze mną dla pieniędzy? Przecież ja nie mam żadnych pieniędzy!- A co mam mówić? Psycholog podczas sesji do pacjenta:- Małżeństwo to tak jakby dwa okręty spotkały się w porcie.Pacjent:- To ja chyba trafiłem na okręt wojenny MonikoMusisz być na tegorocznym (2020 ) spotkaniu w Korszarzu i zdjąć ze mnie zaszczyt rozbawiania towarzystwa ... co mi niektórzy wytykają do dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Coś z życia tym razem.Ta Pani ewidentnie nie położyła wielkich zasług w walce ze stereotypem głupiej blondynki .Nakraść na grube miliony i wpaść przez słodkie fotki na fb. czy innym tam instagramie-paradne https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wyprowadzil-50-mln-zl-z-podatku-vat-wpadl-przez-aktywnosc-partnerki-w-sieci/67xr0t8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 to moje subiektywne zdanie w sytuacji jeśli nie można kliknąć " nie lubię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUONE Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Proszę wytłumacz czemu moja żona chrapie w tej pozycji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 A skąd ja mam wiedzieć jakiej płci jest Twoja żona? ...żadną odpowiedź mi nie przeszkadza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUONE Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) A skąd ja mam wiedzieć jakiej płci jest Twoja żona? ...żadną odpowiedź mi nie przeszkadza ha wiedziałem , no tyle że urodziła trójkę moich chłopaków więc płeć znam . Ale nadal dociekam chrapania . ps: o już mi wytłumaczyła , wentylacja padła przez katar Edytowane 2 Stycznia 2020 przez SUONE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ufff...co za ulga. Gratuluję żony z dystansem do siebie i życzę zdrowia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) to moje subiektywne zdanie w sytuacji jeśli nie można kliknąć " nie lubię" Masz takie prawo , żyjemy w wolnym kraju ???????? . Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 "żyjemy w wolnym kraju ." to pasuje do tego działu, w końcu: Jerkbait sie śmieje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) ...ja tak Jak mi nie pasuje, to tworze własny Edytowane 2 Stycznia 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi