Konstanty Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 ...ja tak Jak mi nie pasuje, to tworze własny emigracja wewnętrzna...to nie jest już wcale śmieszne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie. Leję na to i nie przytakuję zewnętrznie. I bywa, że jest śmiesznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie. Leję na to i nie przytakuję zewnętrznie. I bywa, że jest śmiesznie...a może wykorzystać swój głos?ale - bez polityki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 a może wykorzystać swój głos?ale - bez polityki...Robię to zawsze od wielu lat nie myśląc o polityce tylko o życiu ...często pod prąd i też bywało śmiesznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 MonikoMusisz być na tegorocznym (2020 ) spotkaniu w Korszarzu i zdjąć ze mnie zaszczyt rozbawiania towarzystwa ... co mi niektórzy wytykają do dzisiaj A powinni ustawić tron dla Ciebie i rozłożyć czerwony dywan - wszystko to zazdrośniki :D Jak dożyję to tym razem będę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Policjant zatrzymuje kierowcę :-Brak świateł ,stuknieta szyba ,urwane lusterka , razem 250zł.-Nie ma sprawy . Robi pan , mechanik mówił 760zł . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Blondynka dzwoni do swojej koleżanki i mówi:- przyjedź do mnie, to ci pokażę coś ekstraWięc koleżanka przyjechała a blondyna do niej:- mam takie coś w kuchni na ścianie, chodź to ci pokażęPoszły do kuchni i blondyna gasi i zapala parę razy światło mówiąc:- patrz, jest światło, nie ma, jest, nie maA koleżanka na to:- Ciekawe gdzie jest światło, gdy go nie ma?Blondynka otwiera lodówkę i mówi:- Tutaj! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Panie - toż to polityka przez duże P hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Panie - toż to polityka przez duże P hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhaaaaaNie ma ryzyka, nie ma zabawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Niestety znów się powtórzę."Jaki kraj, takie obyczaje" i ten stan rzeczy już przestaje być śmieszny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 :-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Wychodzi policjant rano do roboty. Przed blokiem widzi kolegę z pracy, który rozciągnął metr krawiecki na chodniku i próbuje na nim usiąść. Próbuje wzdłuż, w poprzek, nic mu nie pasuje. Podchodzi do niego i pyta:- Co ty robisz?- Wczoraj dostałem list od kolegi z Warszawy. Pisał, że dojeżdża do pracy metrem. Zastanawiam się, jak on to robi?! Stoi samotny gliniarz z drogówki przy drodze, na służbie. Widzi, zmierza w jego kierunku babina z dwoma krowami. Zatrzymała się ze dwa kroki od niego, wbiła krowom kołki od łańcuchów w ziemię...- Babciu, to nie pastwisko!- No ja nie wiem, synku, jak tu rok temu stałeś, to znacznie chudszy byłeś! Córka skarży się matce:- Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę,ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks.Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy,a teraz mam jak pięć złotych.Mama na to:- Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz.Samochody przed domem stoją? Stoją.Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów,zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci.I co?Będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt?! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Monika ost kawał to szowinistyczne świnie wymyśliły przecież ???????????????????????? A wiadomo, "facet to świnia" jak śpiewa Big Cyc, zazdroszcze Olkowi partnerki o takim poczuciu humoru ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Monika ost kawał to szowinistyczne świnie wymyśliły przecież A wiadomo, "facet to świnia" jak śpiewa Big Cyc, zazdroszcze Olkowi partnerki o takim poczuciu humoru Big Cyc - szczery do bólu :D szowinizm to u Wilków z Baśką ja Mu nie zazdroszczę :D wiem jakie półdiable ze mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Przez grzeczność (ze strachu) nie przeczę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Przez grzeczność (ze strachu) nie przeczę... W grzeczności idzie dalej - nazywa mnie aniołem - albo na wszelki wypadek - albo liczy na cud :D :D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jak pisałem w innym wątku - Alex na Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi!!!! A nawet na Prezydenta RP!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jak pisałem w innym wątku - Alex na Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi!!!! A nawet na Prezydenta RP!!!!Najlepszy żart w tym temacie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) To i ja dorzucę. HighRider rzecznikiem wszystkich lurebuilderów! Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Koincydencja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi