Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Masz takie prawo , żyjemy w wolnym kraju [emoji846][emoji6] .Dokładnie Naprawdę? Niby się rozwijamy jednak i to całkiem szybko. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Dano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 ...malkontent? to już wolę być zgryźliwym tetrykiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wybrałem się z żoną na wakacje.W nocy mówię do Niej:- Wydaje mi się, że pod moim łóżkiem jest potwór.- Dorośnij wreszcie - odpowiedziała.- Mówię poważnie, pod moim łóżkiem czai się potwór!- Wiedziałam, że nie powinnam ci oddawać górnego piętra. Po ciężkim melanżu znajomi schodzą do baru hotelowego:- Dwie herbaty poproszę.Kelnerka - Pan słodzi?- Nie, Trójmiasto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 https://demotywatory.pl/4968311/Rybka-z-niespodzianka-w-srodku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Panie i Panooowie, gdzież nam do tego kolesia!Jak zaczniemy łowić takie pajki (proporcjonalnie) jak on to pogadamy... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Z wczoraj. "Akcja" z Biedry. Kupuję jakieś tam warzywa, a obok mnie przechodzi ojciec z swoma synkami w wieku okolo 5 - 6 lat. Nagle jedno z dzieci zatrzymało się i stoi niemal bez ruchu.Tata dziecka też zdziwiony i po dość długiej chwili pyta syna co się stało ? Maluch milczy też przez długą chwile i nagle pada odpowiedź. Tata nie panuje ! Dwa tygodnie w biedronce nie byłem ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Panie i Panooowie, gdzież nam do tego kolesia!Ja zaczniemy łowić takie pajki (proporcjonalnie) jak on to pogadamy... Screenshot_20200108-141602_Instagram.jpg... mały żarłok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 https://demotywatory.pl/4968311/Rybka-z-niespodzianka-w-srodkuTo żadna niespodzianka, kolega tutaj nieobecny jeśli na ryby to Norwegia złowił w ok. Alesund żabnice 9kg z która wypluła 1kg flądrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Może mało do śmiechu, choć koledzy w tle słychać że ubaw mieli dobry! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 8 Stycznia 2020 przez Krzysiek P 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 https://demotywatory.pl/4968311/Rybka-z-niespodzianka-w-srodkuWedlug mnie to ten szczupak zostal krojony żywcem/dogorywajacy. Pokrywami skrzeli jescze rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wczoraj poszedłem sobie do mojej przychodni. Siedzę na ławeczce żeby swoje odsiedzieć zanim doktor przyjmie. Przychodzi jakaś pani, która dopiero co wyszła i szuka gorączkowo zgubionych rękawiczek. Podnosi wszystkich - nie ma. Ale pozostałe dziewczyny (widać, że stałe bywalczynie) podpowiadają - może w czapce !Zdjęła z głowy ten swój beret i rzeczywiście są w środku.Krytyczny to był moment i myślałem, że ryknę śmiechem na całą przychodnię. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jak zapewnić blondynce zajęcie na długo?Wystarczy dać kartkę i z obu stron napisać "odwróć"... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Kilka lat temu, podczas powrotu ze zlotu pewnego forum chłopaki odwalili coś podobnego. Przytrzasnęli gumową rękę klapą bagażnika i wszystko dookoła schlapali ketchupem. Ktoś z kierujących nie chwycił żartu i zadzwonił na policję. Po chwili mieli na głowie dwa radiowozy i Panowie policjanci naprawdę się postarali aby na przyszłość odechciało się głupich żartów. Z tego co pamiętam konsekwencje były solidne, a chłopaki zamiast wrócić spokojnie do domu to spędzili kilka godzin na komisariacie.Normalka, przecież w Szczytnie nie uczą inteligencji, empatii i poczucia humoru, tam od lat uczą "skuteczności"... Kto nie czytał "Krzyżaków" ten nie wie o co chodzi. Panie i Panooowie, gdzież nam do tego kolesia!Jak zaczniemy łowić takie pajki (proporcjonalnie) jak on to pogadamy... Screenshot_20200108-141602_Instagram.jpgCzy przypadkiem nie podlega ukaraniu za połów w okresie ochronnym? Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Z listów do Pana Miodka:- Panie Miodek, jak będzie poprawnie "szach", czy "szachuje"?- W zasadzie obydwie formy są poprawne, ale jeśli to jest w większym gronie, zamiast tej drugiej formy proponuję użyć sformułowania "cisza panowie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Przychodzi baba do urzędu skarbowego i wypisuje PIT a urzędnik mówi:- Musi się pani jeszcze podpisać.- Ale jak ja mam się podpisać?- Na przykład tak, jak się pani podpisuje na liście.Baba bierze PIT i pisze:Kochająca Babcia Ala. Facet przejeżdżający przez małe miasteczko w Teksasie wszedł do miejscowego baru. Zamawiając piwo zauważył stojący za barem olbrzymich rozmiarów gliniany sagan wypełniony 10-cio dolarówkami. Zaintrygowany tą olbrzymią ilością pieniędzy zapytał, co to jest - wtedy otrzymał odpowiedź, że to zakład i ten co wygra kasuje wszystko!- Zakład? A o co się zakładacie?- Tego nie mogę powiedzieć, wpierw musisz dołożyć 10$ do gara a wtedy się dowiesz.Bez namysłu wyjął 10$ i położył na stosie. Wtedy to barman wyjaśnił, że sprawa jest w zasadzie prosta i trzeba wykonać trzy zadania:1. Wypić duszkiem kufel meksykańskiej Tequilli pieprzówki, zaprawionej chili bez zrobienia najmniejszego grymasu.2. Wejść w ogrodzenie na zapleczu baru, w którym jest bullterier morderca i wyrwać mu gołymi rękoma obolały ząb, gdyż pies szaleje z bólu.3. To już przyjemność, należy iść na pięterko i dać 92-letniej babci orgazm, gdyż nigdy go nie miała!Facet po usłyszeniu warunków stwierdził z przekąsem, że jeszcze nie oszalał i już o nic więcej nie pytał. Po wypiciu jednak kilku piw i whisky raptem zawołał:- Dawaj ten kufel Tequilli! Po otrzymaniu kufla wypił go duszkiem, zrobił się purpurowo-czerwony na twarzy, łzy mu pociekły po policzkach, lecz mina mu nie drgnęła. Po kilku minutach, gdy doszedł do siebie zapytał bełkocząc, gdzie jest ten pies i chwiejnym krokiem wyszedł.... W barze zamarło, gdyż z podwórka słychać było przerażające odgłosy, szczekanie, warczenie, wrzaski, łomot i na koniec wycie psa.... I cisza. Kilka osób się przeżegnało - no zabił go! W tym to momencie wszedł z powrotem do baru.Ubranie miał w strzępach, cały był podrapany i upaćkany. Rozejrzał się przekrwawionym wzrokiem po obecnych i wybełkotał:- No gdzie jest teraz ta babcia, którą boli ząb? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Syn wraca ze szkoły i zadaje ojcu pytanie związane z zadaniem domowym:- Tato, co to takiego "alternatywa"?- Hmmm... dokładnej definicji nie pamiętam, ale podam ci przykład: wyobraź sobie, że masz jedną kurę i jakiegoś koguta (może być od sąsiada) i ta kura znosi ci jajko. Możesz je zjeść na parę sposobów albo pozwolić, by wykluła się z niego jeszcze jedna kurka... Ona również będzie znosić jajka, które możesz zjeść lub oczywiście pozostawić do wylęgu. I tak dalej i tak dalej... Masz już synku ogromną fermę, 20 tysięcy kur, które znoszą jaja, a Ty je sprzedajesz do sieci hipermarketów, masz zabezpieczenie, więc bierzesz kredyty, unowocześniasz fermę, budujesz piękny dom, kupujesz Merca, inwestujesz i wszystko się kręci. Kury niosą jajka, ty zarabiasz, spłacasz kredyty i tak dalej... Aż tu pewnego dnia, po ulewnych deszczach pobliska rzeczka wylewa. W gospodarstwie masz pół metra wody, wszystkie kury się topią, samochód nie do użytku, a tu trzeba płacić kredyty... I jak to mówią synku - jesteś udupiony...- No dobra ojciec, a gdzie tu alternatywa?- Kaczki synu, kaczki... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Sonda uliczna:- Czy pani zdaniem używanie poprawnej polszczyzny i pewność, że używa się tylko tych słów, których faktycznie chce się użyć, jest ważna na co dzień?- Nie, nie przywiązuję do tego waginyKobieta zamawia u malarza swój portret:- Proszę mnie namalować w brylantowych kolczykach, z brylantową kolią i z szafirowymi spinkami do włosów.- Ależ proszę pani, pani nie ma na sobie nic z tych rzeczy!- No nie mam. Ale gdybym umarła wcześniej niż mój mąż, to on się na pewno natychmiast znowu ożeni. A ja chcę żeby tę jego drugą trafił szlag, jak będzie szukać tej biżuterii. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ale o co chodzi? Foka na dnie, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi