Marcy- Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 A że w przypadku owoców i warzyw jak handlarz nie weźmie marży minimum 100% to chory chodzi to inna sprawa. ;-)Może musi bo przy kosztach/stratach inaczej się nie da? Chyba, że oni jeżdżą samymi Mercami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 17 Stycznia 2020 przez domeldoom 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Kwestia kosztów, strat, wielkości sprzedaży to już rozważania na osobny temat. Rolnikowi też samo nie rośnie.Inna sprawa, że rolnicy podobni do wędkarzy są, jednym nigdy się nie opłaca, drugim nic nie bierze i trudno rozeznać czy naprawdę taka bryndza, czy oni tylko tak, żeby nie zapeszyć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 OK, to nie miejsce na tę dyskusję, czyszczę Przepraszam za 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jaki "przytomny" - klapki założył :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Pełna mobilizacja."Zwierzęta w służbie człowieka". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jak dziś pamiętam mandat, jaki dostał mój szwagier w latach 80-tych w pociągu relacji Wawa wschodnia - Bielsko Biała (jechaliśmy rzeźnią nocną na narty). Przedział zdobyty już na bocznicy, totalna okupacja i w pełnym szczęściu ekipa rozwalona na całonocną wędrówkę. Szwagier nie zdjął butów i kopyta oparł na siedzeniu. Przyłapał go konduktor. Uzasadnienie mandatu: " Za trzymanie nuk na mientkim"...należało mu się flejtuchowi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jaki "przytomny" - klapki założył :D A kąpielówki ? Gratów nie myje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Facet odjeżdża ze ''swojego'' miejsca parkingowego i zostawia tabliczkę:''Nie parkować! Z opon ucieka powietrze!''Wraca, widzi - na tym miejscu......walec stoi, a za szybą karteczka:''Powodzenia!''Moja żona wjechała swoim samochodem do rzeki. Kiedy gliniarz zapytał mnie co się stało, odparłem, że uważam, iż była to próba samobójstwa.- A więc pańska żona wyglądała na taką, która chce popełnić samobójstwo?- Nieee - odrzekłem - to raczej samochód chciał to wreszcie zakończyć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Ha ha ha samochód samobójca, już wiem co powiem gdy znów skręcimy w "prawe lewo" zamiast w "prawe prawo" ???????????????????? Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ha ha ha samochód samobójca, już wiem co powiem gdy znów skręcimy w "prawe lewo" zamiast w "prawe prawo" Najgorzej kiedy kobieta jest mańkutem to dopiero są nieograniczone możliwości kierunków :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 ojciec wziął syna na rybyrozłożyli gruntówki, szykują się, pierwsze przymiarki sprzętuzarzucili, nic nie bierzeojciec mówi:- synu, daj ten chleb z plecaka, zanęcimy - tata, zjadłem, głodny byłemno nic... dalej łowiąnic nie bierze...ojciec mówi:- synku, daj tego gotowanego pęczaku, zanęcimy- tata, też zjadłem, głody byłem, nawet dalej jestem głodnyojciec mówi:- no dobra, to zjedz robaki, które zostały i wracamy do domu;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jest taki stary filmik dużo mówiący https://www.youtube.com/watch?v=ZZPUzeR_HJ0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 PłotkaWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) ;-) Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Marcin Rafalski 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 W autobusie.- Ostrożnie. Niech pan uważa. Jestem w ciąży!!!- Przepraszam. A który to miesiąc?- Siódmy! To będzie moje piąte dziecko...- I pani mi mówi "ostrożnie" i "uważać"??? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Od razu przypomniał mi się podobny kawał komunikacyjny..Ścisk w autobusie, Pani chcąc rozładować sytuację zagaduje: ale tłok...Pan stojący za nią: no...to mój.. :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Genialna seria zdjęć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi