Byniek Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 A co wy tak baco siedzicie, ano waham sie , a cemu to tak, no bo widzicie w zeszłe niedziele byli my na weselu. Noi co, babe mi zdupcyli a mnie morde obili . No i co, dzisiaj przyśli prosić na poprawiny , moja baba lezie a ja sie wacham.pozdrawiam byniek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Nika przypomniała mi pewną sytuację z początków lat jak dobrze pamiętam dziewiędziesiątych . JA kawaler , pełen życia , wigoru , koleżanki i koledzy , piwo , wino , wódka , pochlałem jak sk,,,,,,n . Rano sie budzę , kac , wchodzę do kuchni zapalam światło , szuru buru jakiś hałas , matka się budzi i zaraz pytanie co tam robisz . Dobra , dobra , juz jestem ciszej robie sobie tylko cherbatę . Zgaszam górne światło i zapalam tylko małą lampkę stojącą przy oknie . CZAJNIK gwiżdze , szybko wyłączam zalewam szkiełko i iiiiiiiii patrzę KWASEK CYTRYNOWY w płynie stoi , no to sru trzy łyżeczki płynu . Idę do łazienki , odwiedzam porcelankę i zasypian , budz,,,,,,e się z pół godziny później idę do kuchni iiiii jest , herbatka , dość chłodna i akurat do wypicia na raz , łyk łyk łyk i ku,,,,a niespodzianka . Zamaiast kwasku tak jak mi sie spojrzało , przeczytało w tym pijackim amoku dopierdoliłem sobie płyn do mycia naczyń o aromacie cytrtnowym . Kurka takiej pipy od tamtej pory nie pamiętam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ale że herbata przez "ch" ....stan Twój musiał być błogi, jeśli nie błogosławiony...heh???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Po koleżeńsku już sygnał dałem na priv w temacie tego "ch" choć sam walę takie ortografy, ze szok! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Przyjaciół zawsze poznawało się w biedzie...heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Sorry za te błędy ale wczoraj jak pisałem to , to trochę byłem na dopingu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 ostatnio nasila się propaganda zza wschodniej granicy...stary dowcip mi się przypomniał wnuczek biegnie do dziadka- dziadku, dziadku! Ruskie w kosmos polecieli!dziadek pyta zdziwiony- wszystkie?- nie, tylko jeden- to co mi dupę zawracasz...;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 ostatnio nasila się propaganda zza wschodniej granicy...stary dowcip mi się przypomniał wnuczek biegnie do dziadka- dziadku, dziadku! Ruskie w kosmos polecieli!dziadek pyta zdziwiony- wszystkie?- nie, tylko jeden- to co mi dupę zawracasz...;-)Ta takie hamerykańskie też wszystkie nie polecieli ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dymek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Kumnie gniewom sie, a cego sie kumo gniewacie, nie jo sie gniewom ino wom sie gnie!!!pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Uwielbiam Azjatycką Kuchnię https://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/202001/1579706103_A5UKEj.mp4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Fajny moździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Fajny moździerz Jaki moździerz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jaki moździerz?Do ucierania przypraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Do ucierania przypraw Jakich przypraw? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ja tam żadnego moździerzu nie widziałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Kiedyś był buggeyman.Stajesz przed lustrem i mówisz - buggeymanbuggeyman buggeyman i przychodził po ciebie. W tym przypadku jak będziecie mówili moździerz x razy to może po was też przyjdzie. Ja tam wolę mówić - cycki cycki cycki...Zaczekaj się sprawdza Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ubijaj dziewczyno...ubijaj!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Kiedyś jedna rzucała kręgle bodajże... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Wielkie cycki to jakaś magia , co w tym ładnego nie mówiąc podniecającego?Wiem ,wiem kontrowersja . Według mnie nigdy wielkie to ładne , nie tylko cycki. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 wielkie to jedno, te są dodatkowo bardzo ładne[emoji4] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi