Bułka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 No i patrzę, i patrzę i się wpatruję już z 15 minut i niby to wątek "...śmieje się" a ja tu nic śmiesznego nie widzę. Ale dobrze, powpatruję się jeszcze z pół godziny i może parsknę? Nie pisz tyle bo wtedy nie patrzysz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Chłopakowi koparka opadła https://demotywatory.pl/4972024/Kiedy-trzeba-zmusic-faceta-do-nauki-jedynym-dzialajacym-sposobem Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Sławomir 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 To nie zmusi do nauki wręcz odwrotnie, ale jest motywacja by pójść do szkoły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 26 Stycznia 2020 przez anpart 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Można słuchać bez dźwięku https://youtu.be/EnpkfeIaRCU 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Z dźwiękiem lepsze, bo ładnie gra, tylko trochę krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Pan hrabia zmarł. Po jakimś czasie pani hrabina, przyzwyczajona do seksu oralnego, mówi do lokaja Jana:- Janie, musisz mi zrobić minetkę.Biedny Jan dla dobra sprawy zrobił hrabinie minetkę, a hrabina w chwili największej rozkoszy puściła bąka. Zażenowana próbuje się tłumaczyć z tej niemiłej sytuacji, a Jan na to:- Tak, tak pani hrabino, biednemu zawsze wiatr w oczy...Hrabia wprowadził sie niedawno do nowego zamku.Dzieci z pobliskiego podwórka pytają się:- Czy w zamku jest jakieś straszydło?- Nie, jestem jeszcze kawalerem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Miło popatrzeć https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201911/1574388404_ZkrUTk.mp4 https://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201705/1494260939_s4d9NM.mp4 Można słuchać bez dźwięku https://youtu.be/EnpkfeIaRCU @anpart, ogląda się fajnie, ale zakręć się za oryginałami w naturze... Ja tak zrobiłem i mówię Ci, jest to zdecydowanie ciekawsze i przyjemniejsze niż samo oglądanie... Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 W naturze mam podobne ale na cudze zawsze miło spojrzeć zresztą widzę, że też lubisz zerknąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (…) zresztą widzę, że też lubisz zerknąć Tylko dla tego, żeby się kolejny raz przekonać, że nie ma jak natura i to w zasięgu ręki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 W naturze mam podobne ....A leczyć się tego jakoś nie da? Toż kamizelka ci się nie zapnie....? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 A leczyć się tego jakoś nie da? Toż kamizelka ci się nie zapnie....?Ma to swoje plusy, zawsze można trochę silikonu na przynęty uszczknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Widzę Panowie, że nie ma to jak dobra przynęta - prawdziwi wędkarze :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Jedni biorą na naturalne inni na silikon. Najgorzej jak człowiek natnie się na ... push up 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Widzę Panowie, że nie ma to jak dobra przynęta - prawdziwi wędkarze :D W tym gronie i tak zawsze wszystkie rozmowy schodzą na temat d... użych ryb Edytowane 27 Stycznia 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 W tym gronie i tak zawsze wszystkie rozmowy schodzą na temat d... użych ryb Zauważyłam - nieodmiennie i nieustająco mnie to rozbawia :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 27 Stycznia 2020 przez ~30 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi