welpa1809 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Kotek https://youtu.be/vdpeZx_H60A 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Aż obejrzałem tego kotka kilka razy.Ja pie...e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 \ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Szukałem przez wiele lat punktu G u mojej dziewczyny... i wiecie co znalazłem go u jej siostry ???????????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Oglądając ten filmik miałem inne uczucia niż śmiech.Mnie się wydaje, że ta "słaba" płeć, to jest chyba bardziej interesująca od nas. (Piękne widoki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 trzej biznesmeni nowobogaccy pojechali na rybynic nie bierze...na koniec dnia jeden z nich złowił złotą rybkęrybka prosi:- dobrzy ludzie wypuście mnie, spełnię wasze każde życzenie - każdemu po jednymbiznesmeni mówią:- ale my wszystko mamy, niczego nie potrzebujemyrybka dalej mówi:- no ale pomyślcie, może ktoś coś...jeden mów w końcu:- wiesz... rybka... kupiłem trochę ziemi w Bieszczadach... a tam takie stada mrówek... dramat- posłuchaj, ja tobie dam taką maaaaaluuuutką mróweczkę, ona tamte mrówki wszystkie zje, a potem sama zdechniedrugi mówi:- a ja dworek kupiłem na Mazurach, ale takie karaluchy wszędzie... nie ma jak wytruć- posłuchaj, ja tobie dam takiego maaaaaluuuutkiego karaluszka, on tamte karaluchy wszystkie zje, a potem sam zdechnietrzeci pyta w końcu:- słuchaj, rybka... a nie masz może takiego maaaaluuuutkiego inspektora podatkowego?;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Jaki adres nadawcy hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Baca oskarżony o morderstwo swojej żony, sprawa toczy się w sądzie.Pani sędzina pyta bacę-baco, dlaczego zabiliście żonę, nie chciała obowiązków małżeńskich wypełniać?-nie, wypełniała.-może prać nie chciała?-prała, a jużci.-może gotować nie chciała?-warzyła, dobrze warzyła-to może nie sprzątała?-nie, syćutko cyste-to dlaczego ją zabiliście?-a bo była męcąco jako i Wy! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) ano sądy tak majo... 30 lat wstecz to wszystkich bawiło dziś wszyscy mają obiekcje... Edytowane 1 Lutego 2020 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Zabiłem wczoraj 10 ćmów - mówi baca do turysty.-Ciem-poprawia turysta.-A kapciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 FB_IMG_1580625056995.jpgchyba bosską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2020 przez Sławomir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Miałem wrzucić w grudniu ale zapomniałem .... Wiecie dlaczego nie należy dźwigać w jednym plecaku zapasowego akumulatora do sondy i termosu z nierdzewki ? Bo termos jak chwilę popracuje jako spawarka à la Macgyver będzie się potem patrzył na ciebie z wyrzutem .... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Tez tak miałem. Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Miałem wrzucić w grudniu ale zapomniałem .... Wiecie dlaczego nie należy dźwigać w jednym plecaku zapasowego akumulatora do sondy i termosu z nierdzewki ? Bo termos jak chwilę popracuje jako spawarka à la Macgyver będzie się potem patrzył na ciebie z wyrzutem .... Ale herbatę zagrzałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 No toś mnie załamał, wyłącznie spinninguję i nie zamierzam przestawić się na "karpiowanie", a jak wynika z Twojej klasyfikacji tak by mi wypadało... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Drogie panie czy to prawda ? https://demotywatory.pl/4973594/Najlepszy-dowod-na-to-ze-sa-dyscypliny-sportowe-w-ktorych Edytowane 2 Lutego 2020 przez Sławomir 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Henryk M. Broder wyszperał stary numer Bilda, z 2007 roku (z lutego), w którym wieszczą, że ludzkość ma jeszcze tylko 13 lat na uratowanie Ziemi od ostatecznej katastrofy spowodowanej zmianą klimatu, oprawił go w folię i udał się na demo aktywistów FridaysForFuture. Pokazał im ten numer i zapytał o opinię: Czy nie są przerażeni tym, że zostało im jeszcze tylko kilkanaście dni? (za tysol) Edytowane 2 Lutego 2020 przez Marcin Rafalski 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi