Paprykarz Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 FB_IMG_1580669729836.jpgTeż spotkałem tego menela (tzn, z tym tekstem) oraz pięciu moich znajomych go spotkało, albo strasznie mobilny jest albo się namnożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Henryk M. Broder wyszperał stary numer Bilda, z 2007 roku (z lutego), w którym wieszczą, że ludzkość ma jeszcze tylko 13 lat na uratowanie Ziemi od ostatecznej katastrofy spowodowanej zmianą klimatu, oprawił go w folię i udał się na demo aktywistów FridaysForFuture. Pokazał im ten numer i zapytał o opinię: Czy nie są przerażeni tym, że zostało im jeszcze tylko kilkanaście dni? (za tysol)Nie widzę w tym nic śmiesznego. Oczywiście według niektórych nie ma zmian klimatycznych. No ale takich nic nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Nie widzę w tym nic śmiesznego.Oczywiście według niektórych nie ma zmian klimatycznych. No ale takich nic nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkazmiany są ale w większości naturalne, to co sami robimy to nic przy tym co robi sama przyroda (której częścią zresztą sami jesteśmy) polecam najpierw lekturęhttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_periods_and_events_in_climate_history, 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Henryk M. Broder wyszperał stary numer Bilda, z 2007 roku (z lutego), w którym wieszczą, że ludzkość ma jeszcze tylko 13 lat na uratowanie Ziemi od ostatecznej katastrofy spowodowanej zmianą klimatu, oprawił go w folię i udał się na demo aktywistów FridaysForFuture. Pokazał im ten numer i zapytał o opinię: Czy nie są przerażeni tym, że zostało im jeszcze tylko kilkanaście dni? (za tysol) Powiesić sobie "gazetę" z 2007 roku na szyi i stanąć na skrzyżowaniu to musi być prawdziwa adrenalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 zmiany są ale w większości naturalne, to co sami robimy to nic przy tym co robi sama przyroda (której częścią zresztą sami jesteśmy) polecam najpierw lekturęhttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_periods_and_events_in_climate_history,Nie wiedziałem, że przyroda produkuje plastik i inne gówna którym zabija wszystko wokół nas. A co do zmian w klimacie to jeżeli przyroda produkuje x gazów cieplarnianych sama i do tej pory nic ich nie podwyższało to teraz mamy ludzi produkujących y dodatkowych gazów.Czyli aktualnie mamy x+y, czego do tej pory nie mieliśmy. No i więcej było zielska które wchłaniało częśc gazów. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Panowie, to nie miejsce na eko spór 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Albo nic ???????? Edytowane 3 Lutego 2020 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Jak, po prostu jak można z siebie takiego debila robić... Plus coś na zbicie ciśnienia:podniesienie raczej... Edytowane 4 Lutego 2020 przez Jano 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Uuu religia w użyciu.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Bez jaj .... kawał świetny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Bez jaj .... kawał świetny Za takie kawały punkty karne ludzie dostają . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Proponuję wyrzucić jeszcze wszystkie kawały o Jasiu, blondynkach, wędkarzach, Żydach , policjantach i w ogóle zlikwidować wątek...Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo - i na pewno ma poczucie humoru... Bez względu na to czy Jezus czy Allah... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 A co z Zeusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 A co z Zeusem?Posejdona wysłał żeby stopił lodowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Proponuję wyrzucić jeszcze wszystkie kawały o Jasiu, blondynkach, wędkarzach, Żydach , policjantach i w ogóle zlikwidować wątek...Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo - i na pewno ma poczucie humoru... Bez względu na to czy Jezus czy Allah...Zapoznaj się z regulaminem forum który akceptowałaś tworząc konto tutaj. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Też spotkałem tego menela (tzn, z tym tekstem) oraz pięciu moich znajomych go spotkało, albo strasznie mobilny jest albo się namnożył.Ja go nie spotkałem, zdjęcie znalezione na FB ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Zapoznaj się z regulaminem forum który akceptowałaś tworząc konto tutaj. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaZapoznałam się - nim zaczęłam wstawiać dowcipy - poproszę max punktów karnych - zwłaszcza od tych co śmieją się z blondynek. Jest znaczek lubię - jak się komuś nie podoba - to nie musi lubić poszczególnych dowcipów. Ale kawał dotyczył raczej rodziców, których nie stać było na dopytanie dziecka o co mu konkretnie chodzi... A tu widzę polowanie na czarownice i świętszych od papieża... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Też w temacie nie dopytania dziecka Edytowane 3 Lutego 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Za takie kawały punkty karne ludzie dostają . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaZ tego co wiem, moderatorzy/administracja przyznają „nagrody“. Jeśli ten kawał spowodował uszczerbek emocjonalny, sugeruję użyć przycisku "Zgłoś".Wiem, że wyłapałeś ostatnio upomnienie i teraz każdy powinien wyłapać je również, jednak ten kawał nie wydawał mi się na tyle odważny, aby ktokolwiek mógł się poczuć urażony.Cóż, myliłem się. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 https://demotywatory.pl/4973175/Bekonowe-swieczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Z tego co wiem, moderatorzy/administracja przyznają „nagrody“. Jeśli ten kawał spowodował uszczerbek emocjonalny, sugeruję użyć przycisku "Zgłoś".Wiem, że wyłapałeś ostatnio upomnienie i teraz każdy powinien wyłapać je również, jednak ten kawał nie wydawał mi się na tyle odważny, aby ktokolwiek mógł się poczuć urażony.Cóż, myliłem się.A gdzie napisałem, że mnie uraża? Napisałem dla przestrogi bo za takiej klasy kawał punkta zaliczyłem. Ale widać wystarczy napisać zdanie, a dostanie się po łbie.Człowiek człowiekowi nie równy jednym wolno innym nie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi