Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję wyrzucić jeszcze wszystkie kawały o Jasiu, blondynkach, wędkarzach, Żydach , policjantach i w ogóle zlikwidować wątek...

Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo - i na pewno ma poczucie humoru... Bez względu na to czy Jezus czy Allah...

Spoko, niech wywalają, ale kawały o cyckach muszą zostać!!! ... no bo jak żyć bez cycków?!

(po raz kolejny ... jestem fanem!)

https://www.youtube.com/watch?v=m8I-dvwIrLc

• Like 5

A gdzie napisałem, że mnie uraża?

Napisałem dla przestrogi bo za takiej klasy kawał punkta zaliczyłem.

Ale widać wystarczy napisać zdanie, a dostanie się po łbie.

Człowiek człowiekowi nie równy jednym wolno innym nie.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Jeśli w trosce o punkty - to się chwali :) ja co prawda blondynka, ale na tyle stara, że wiem co to są konsekwencje  ;) 

• Like 1

Pewien facet został członkiem bardzo ekskluzywnego klubu nudystów. Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć. Rozebrał się i poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną blondynkę i momentalnie mu stanął. Blondynka to zauważyła podeszła i pyta:

- Wzywał mnie pan?

Facet na to:

- Nie, o co chodzi?

Blondynka uśmiechnęła się i mówi:

- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywał Nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia blondyna zrobiła gościowi loda.

Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili pojawił się wielki zarośnięty koleś i pyta:

- Wzywał mnie pan?

Facet na to:

- Nie, o co chodzi?

Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi:

- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał.

Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wyr*chał nowego członka klubu nudystów.

Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga

recepcjonistka:

- Czym mogę służyć?

Facet na to:

- Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. Możecie zatrzymać 500$ wpisowego Recepcjonistka na to:

- Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!

- Słuchaj paniusiu - mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc, ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie!

post-65111-0-08701000-1580817226_thumb.jpg

Edytowane przez Sawiola
  • Like 5