radmac5 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 ... Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 9 Lutego 2020 przez Jano 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 9 Lutego 2020 przez anpart 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Na stadionie dziecko pyta się ojca:- Tato, po co oni biegną?- Pierwszy na mecie dostanie nagrodę.- A reszta po co biegnie? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Czas leci... Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 [emoji2] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2020 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Czas leci... Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaWiesz co Misiek? ...sam sobie wsadź! Edytowane 10 Lutego 2020 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 wsiada facet do przedziału w pociąguwyciąga gazetę, niedługo odjazddosiada się jakiś uśmiechnięty gośći w kółko cichutko się śmieje, nuci coś pod nosem wesoło, znów się śmieje...facet nie wytrzymał i pyta:- panie, a co pan taki zadowolony i uśmiechnięty?- a wie pan, moja żona odeszła, z moim najlepszym przyjacielem!- jak to, co to za przyjaciel? mordę choć mu pan obił?- panie kochany, ja go w ogóle nie znam - ale to naprawdę mój najlepszy przyjaciel!;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2020 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Prowadzący teleturniej mówi do zwycięzcy:- Mam dla Pana do wyboru dwie nagrody. A - weekend z żoną w centrum handlowym, czy B...- B - odpowiada zawodnik.Wraca mąż wieczorem z pracy i pyta żonę:- Mamy może coś smacznego na kolację?Żona wypina się do niego rozkosznie i pyta:- Mogę być ja?- Wiesz, że nie mogę tłustego, kochanie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 11 Lutego 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ciekawe ilu z nas zna wszystkie pseudonimy uwiecznionych gwiazd... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Ciekawe ilu z nas zna wszystkie pseudonimy uwiecznionych gwiazd... ;-)Z reguły mamy żony, dziewczyny i jakieś zainteresowania np. rybki to i mało czasu na oglądanie kreskówek a tym bardziej zapamiętywanie pseudonimów (wystarczy sam wizerunek ) Edytowane 11 Lutego 2020 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Może się zbłaźnię, ale nie kojarzę nawet wizerunku żadnej z tych pań ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 przychodzi staruszek do lekarza- panie doktorze, nie słyszę prawie nic na lewe uchodoktor ogląda kartę pacjenta, patrzy na nr PESEL i mówi:- tak, tak... to już starość niestety...a na to pacjent:- panie doktorze, ale jak to? to lewe ucho mam starsze niż prawe?;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 11 Lutego 2020 przez Delbanka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 <...>To przecież wytwarza CO2. Więc jaka hybryda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 To przecież wytwarza CO2. Więc jaka hybryda?Sam bolid nie. Tylko holownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi