Skalaar Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Byle się tak nie skończyło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 19 Lutego 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Mariusz, a gdzie ten trunek można nabyć? Bo szwagier mi tu mówi, że przy najbliższym wyjściu nad wodę musimy sprawdzić, jak to jest z tym trzecim ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wino kopie w głowę niczym 5-kilogramowy młot kowalski, nie polecam komuś o słabym cynglu, pół litrowa butelka pozornie gasi czujność potencjalnego zawalidrogi, ofiary czynu lubieżnego, nieświadomego dawcy nerek, słowem jednym chcesz się zbrukać i nieprzytomnie oddać zdarzeniom losowym - kup sobie 3 Wareczki, skutek gwarantowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 poszedł gość na ryby, jak co weekendłowi, łowi... znowu nicwraca o kiju do domu...i jak co tydzień zachodzi do rybnego sklepu kupić dwa, trzy karpikizachodzi do sklepu i mówi:- poproszę trzy średnie karpiesprzedawczyni pyta: -pan nazywa się Kowalski, prawda?- no tak, Jan Kowalski- no to pana żona dzwoniła do mnie i powiedziała, że tym tygodniu to pan trzy leszcze złowił;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Mariusz, a gdzie ten trunek można nabyć? Bo szwagier mi tu mówi, że przy najbliższym wyjściu nad wodę musimy sprawdzić, jak to jest z tym trzecim Jest w sprzedaży ,bez problemu można kupić i sprawdzić czy faktycznie ''trzeciego nie da się dopić ' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Warka apple wine - czyżby powrót szlachetnego polskiego gatunku o wdzięcznej nazwie JABOL...? ???? jeżeli tak,znak to ,że koncern ma sygnał o nadchodzącym kryzysie i naród chlał będzie na potęgę...działanie zdaję się ma podobne.Kiedyś byłem w wojsku...tak, kiedyś młodzi chodzili do wojska...i wtedy przed żołdem bywała bieda...tak więc starczyło nam tylko na kilka butelek owego trunku...Poddałem się po drugiej butelczynie, w przeliczeniu "na łeb", i grzecznie poszedłem spać.Najgorsze okazało się nastąpić rano,jakiś nadpobudliwy "Stefan" zwany dalej "dyżurnym" postanowił obudzić nas o 5:30 ...z głupawym zaśpiewem drąc ryja : " na baterii pobudka pobudka..."Boshe jaką ciężką głowę wtedy miałem, myślałem że tak właśnie wygląda śmierć...pragnąłem poczuć się jak po litrze whiskey...okazało się jednak że jeden z kolegów poszedł o jeden most dalej,czyli " o jeden most za daleko". Postanowił skubany wypić trzecią butelkę, skończyło się to nie wytłumaczalnymi zachowaniami: najpierw założył moje buty o 2 rozmiary mniejsze niż sam nosił po to by wybrać się to toalety by finalnie usnąć na klozecie. Wtedy ten sam "Stefan" postanowił go obudzić...ten kolega doznawszy cudownego ozdrowienia pomylił okno z drzwiami...i wypadł z okna na wysokim parterze...Uwierzcie ,jak wyłonił się rano z łóżka...to wszyscy prawie padli,facjata zdarta i guzy,uroczy niczym Quasimodo po ubadku z wierzy Notre Damme,a ten jeszcze wybrał się na apel poranny,bo nie dało się go powstrzymać...Godzinę biegaliśmy po placu alarmowym przez głupka w pełnym oporządzeniu....czerwiec był (gorąco) i kuźwa tydzień do wyjścia...Nigdy więcej nie wypiłem wina ani nic na jego styl- szlaban na wino do końca życia ha ha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Był post... nie ma posta - ruski cyrk normalnie...Przemoc niby?To wszystko inscenizowane scenki...Trochę to nie w porządku Panie moderatorze... Edytowane 19 Lutego 2020 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 https://www.chamsko.pl/99352/Fotograf 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Prosty sposób na sprawdzenie czy są prawdziwe czy silikon https://youtu.be/_gzZD5Coybg Chyba trzeba dokupić drugi telefon Edytowane 20 Lutego 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Pewna gazeta ogłosiła konkurs z następującym pytaniem dla panów:"Siedzisz w eleganckiej restauracji z bardzo piękną kobietą. Masz pilną potrzebę wyjścia do toalety, w jaki sposób powiesz o tym towarzyszce w najbardziej kulturalny sposób?"Wygrała odpowiedź:"Bardzo panią przepraszam, ale muszę wyjść na chwilę, by pomóc przyjacielowi, z którym zapoznam Panią nieco później" Zebranie indiańskiego plemienia w sprawie wojenki. Wódz indiański "Warczący Pies" zagrzewa wojowników.- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem? Jesteśmy potęgą na tym terytorium ?- Taaaaak!- To dlaczego nie mamy własnej rakiety aby niszczyć ?- Nie mamy ... ? Taaaa... To może zbudujemy ? Taaak ! Huurraaa !Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w środku, z tajnej skrytki nanieśli prochu, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.- Gdzie ją wystrzelimy w celach testowych ?- Na Erewań !- A dlaczego na Erewań ?- Innych miast nie znamy ...Napisali na rakiecie "Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont.Jak nie pierd***ęło ! Prawdziwy Armagedon ! Dymu kupa, swąd wszędzie, wszystkich porozrzucało w promieniu kilkunastu metrów i nieźle pokiereszowało ...Wódz z nogą niemal odrywającą się od ciała i niemal bez ręki otrzepuje się drugą z kurzu jak na prawdziwego wojownika przystał i mówi:- Ja pierd*lę ! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu ? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Będzie ją zapoznał ze swoim stolcem...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 ...nie pomyślałeś o jedynce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Reklama dźwignią handlu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Mój Znajomek od lat tak nazywa. I za każdym razem bawi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Trzeba szybko cieszyć oczy i w myślach smakować ... bo możne długo tutaj nie gościć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Przeciez nic nie widać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) A w dodatku jakim obrusem przykryte???????? Edytowane 20 Lutego 2020 przez danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi