anpart Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 22 Lutego 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 22 Lutego 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 22 Lutego 2020 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @anpart żeby to wszystko nie była prawda to musiałabym Cię obić - a tak to mnie rozbawiłeś i jeszcze żyć będziesz ???????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUONE Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 9:00 . Cześć , miłego dzionka 13: 20 I tobie . 13: 21 Ojoj zajęta pani . 18 :36 Jak zawsze .23 :34 Wesz , jestem na ciebie strasznie wściekła . 23 :35 Jezu dlaczego 23 :35 Przez cały dzień chodzę "napięta" i nie mogę się skupić . 23 :36 Myślę jak zajebiście było kiedy szepnęłam Ci żebyś mnie zer...ł ... 23:36 No to czemu nie dałaś znać 23: 37 Już Ci pisałam że jestem na Ciebie wściekła 23 : 37 To już nie rozumiem 23 : 38 Jasne ... nic nie rozumiem i po sprawie co . 23 :38 E... Wiesz idę się umyć i w pościel .23:38 Nagle Ci się spać zachciało ?? ................1:28 Ok koniec , bo ja jutro będę musiała rano wstać a ty sobie pośpisz do 12 1:28 Na tygodniu wstaje przecież o 7 1:29 To sobie zrobisz wolne 1:30 Ok pas , dobranoc Myszko 2:31 Pa 2:48 O... nie śpisz 2:50 Nie bo mnie wq i musiałam się uspokoić , czytam książkę .2:50 mmmhm Ok , miłego czytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer zander Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Idzie wędkarz wkurwiony po błocie, nic nie złowił, bo myśliwi polowanie sobie urządzili.. Nagle: trach-babach i coś spadło przed nim na ziemię. Podchodzi, patrzy - kaczka Podniósł, dalej poszedł. Podbiega myśliwy: - Hej, chłopcze, oddaj kaczkę! - Nie, nie oddam, ja ją znalazłem. - Oddaj, ja cały dzień na nią polowałem! - Nie, nie oddam... Spierają się bitą godzinę. Nareszcie, wędkarz mówi: - Dawaj tak:, kto kogo mocniej po jajkach kopnie, ten i kaczkę zabierze. - No, dawaj. Rozpędził się wędkarz, jak nie kopnie myśliwemu! - Och, kurrfffaa.. Po 15 minutach wydusił - Dawaj teraz ja ciebie kopnę. - A po co? Zabieraj swoją kaczkę i spadaj! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) https://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/202002/1582377476_3Xb8ir.mp4 Edytowane 22 Lutego 2020 przez anpart 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dosyć znany swego czasu problem kobietek ... - Dziewczyny pomóżcie ! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać ? Po czym poznać czy to dizel czy benzyniak ? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować bo nie wiem co wlać ... ?I koleżanek uprzejmych pomocne odpowiedzi - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama ! Potem wlej ropę. Bo jeśli to benzyniak to nie doczekasz "potem" ...- Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.- Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.- Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak, a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz Małgosia ma pierwsza miesiączkę ..., nie bardzo dokładnie wie biedna co się stało i pokazuje Jasiowi swój problem ...Jasiu ogląda z wielkim zainteresowaniem i mówi:- Nie wiem ... Nie wiem ... Ale ..., Małgośka, na mój gust to Ci jajeczka i ogonek urwało ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 . Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 rozprawa sądowasprawa o strzelanie do innego myśliwego na polowaniusędzia pyta: - oskarżony - proszę powiedzieć, dlaczego pan strzelał do kolegi z koła łowieckiego na ostatnim polowaniu?- przypadkowo, wysoki sądzie! myślałem, że to łoś- a kiedy pan się zorientował, że to pomyłka?- jak kiedy... jak łoś zaczął się ostrzeliwać!;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 23 Lutego 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Wraca myśliwy z polowania do domu i zastaje żonę z kochankiem w pościeli. Odbezpiecza bron i mówi.- Wstawaj sk...synu zaraz ci jaja odstrzelę.Kochanek wstając mówi błagalnie.- Daj mi pan jakąś szanse.- No dobra, rozkołysz. Przechwala się trzech wędkarzy. Pierwszy z nich:- Ja to byłem w Afryce i łowiłem bassy !Drugi:- A ja to byłem na Alasce i łapałem łososie !Na to ostatni:- Chmm, panowie a ja byłem w Norwegii...- A fiordy ty widziałeś?- Fiordy?! Panowie, fiordy to mi z ręki jadły... Jan Kochanowski siedzi pod lipą i cierpi, bo już od dłuższego czasu nie miał natchnienia. Wtem zobaczył unoszącą się nad nim muzę i woła:- Wena! Wena! chodź no tutaj!Weź mi coś podpowiedz, bo mnie skręci. Dzieciaki w szkole nie będą miały się o czym uczyć jak czegoś nie napiszę. Wena pochyliła się do ucha i coś zaszeptała. A Janek na to:- Spadaj, to już było! Wymyśl coś lepszego.Wena znów się nad nim pochyliła, zaszeptała, a Kochanowski znowu:- Wena nie cuduj tylko coś wymyśl, bo ci przywalę.Muza znów się nad nim pochyliła i znów zaszeptała.Na twarzy Kochanowskiego zajaśniał uśmiech i mówi:- Ty wiesz co, że to może być dobre.Z błyskiem w oku krzyczy spod lipy w stronę dworu:- Urszulka! Chodźże prędziutko do tatusia... Edytowane 23 Lutego 2020 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @fish28 no wiedziałem ze coś mi jest[emoji106]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 @fish28 no wiedziałem ze coś mi jest[emoji106]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie jesteś sam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Sport to zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) FB_IMG_1582468235733.jpgWyraźnie widzę... że potrzebuję nowej wędki... Edytowane 24 Lutego 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Się zastanawiałem czy nie do sporty-walki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ona: Powiedz mi jak to się robi? Tyle o tym słyszałam od koleżanek.On: Najpierw weź go do ręki.Ona: ALE OBLEŚNEOn: Zapewniam cię, nie ma w tym nic obleśnego. Chwyć go za główkę jedną reką.Ona: Tak? I co dalej?On: Tak, a później pociągnij drugą reką.Ona: Ach tak !?On: No właśnie, widzisz jak dobrze idzie?Ona: I co teraz?On: Teraz possij.Ona: NO Ty chyba żartujeszOn: Nie, nie żartuję. Zacznij ssać.Ona: Obleśne. Naprawdę ludzie tak robiąOn: Tak.Ona: Jesteś pewny?On: Tak, mówiłem ci że jestem doświadczony. Dla mnie to nie pierwszy raz. Uwierz mi. Possij chwilę.Ona: (ssie) Hmmmmmmmm...On: No i co ?Ona: Słonawy w smaku.On: No, to chyba dobre nie?Ona: Nawet nie głupie. I co teraz?On: Teraz rozsuwasz nóżki.Ona: CO, co ty powiedziałeśOn: Rozsuwasz nogi.Ona: Tak miałeś na myśli?On: Tak, tylko musisz bardziej odgiąć nogi bo będzie ciężko dojść. Pokażę ci.Ona: A, rozumiem.On: Wlaśnie. I znowu bierzesz go w rączkę.Ona: Hmmm...On: Jak go już wyciągniesz to wsadzasz go do buzi.Ona: Taaak.On: Ooo, właśnie tak.Ona: A co zrobić z tym żółtawym? To też się połyka?.On: Zależy od upodobania. Można połknąć jak się chce.Ona: Spróbuję....Hmmmm .... PYCHAAA... Sam spróbujOn: Hmm, no nie głupie.Ona: ---On: Popatrz teraz na mnie. Spróbuję wyciągnąć to różowe palcami.Ona: Ooooo?On: Czasem są małe problemy. Można sobie wtedy pomóc ustami.Ona: HmmmmmmmmOn: Można też trochę possać, to czasami pomaga.Ona: (ssie) HmmmmmmmmmmmmOn: Aaa Teraz poszłoOna: Taaak, czułam.On: I jak? Smaczne było?Ona: Muszę się przyznać, że nie głupie.On: Chcesz więcej?Ona: Tak, chętnie. Powiedz mi tylko czy to musi być tak cholernieskomplikowaneOn: No, kochanie, ja ci na to nic nie poradzę. Tak się je raki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Palący problem ekologów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi