Nika Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Poranek w jednostce. Kapitan urządza apel:- Kolejnooooo ODLICZ!- RAZ!- DWA!- Tszszszszyyyyy....- Żołnierzu, co jest z wami?!- Byemmm wszorajjjj u siełżanta Kowalskieho.....Na drugi dzień sytuacja się powtarza:- Kolejnooooo ODLICZ!- RAZ!- Dwwaaa.....- Żołnierzu, a wam co dzisiaj?!- Byemmm wszorajjjj u siełżanta Kowalskieho.....- Nie no, ja sobie muszę poważnie porozmawiać z sierżantem Kowalskim!Kolejny ranek:- Choleeeejjnooo odliszszsz..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 49% nieszczęśliwych wypadków ma miejsce po wypowiedzeniu słów: " Patrz, jak potrafię!".Pozostałe 51% następuje po słowach: " Cienias jesteś, patrz jak to należy robić!" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 49% nieszczęśliwych wypadków ma miejsce po wypowiedzeniu słów: " Patrz, jak potrafię!".Pozostałe 51% następuje po słowach: " Cienias jesteś, patrz jak to należy robić!" Bzdura, 100% wypadków ma miejsce po wypowiedzeniu: "Trzymaj piwo i patrz". 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Bzdura, 100% wypadków ma miejsce po wypowiedzeniu: "Trzymaj piwo i patrz".To są wyjątki potwierdzające regułę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Policjant zatrzymuje dresiarza w beemce.P: Dokumenciki proszę.D: Nie mam dokumencików.P(uśmiechnięty): Aha, bez dokumencików jeździmy?D: Ale tu mam zaświadczenie o skradzeniu dokumentów, mam jeszcze tydzień na wyrobienie nowych...Policjant sprawdza, pieczęcie, podpisy wszystko się zgadza ...obchodzi samochód patrząc badawczo, uśmiecha się szeroko i mówi:P: No proszę jeździmy auteczkiem na niemieckich numerach?D: A tak, proszę bardzo - mienie przesiedleńcze, mam jeszcze dwa tygodnie na zarejestrowanie - podaje policjantowi dokument. Policjant sprawdza, pieczęcie, podpisy wszystko się zgadza ... Poirytowany każe otworzyć bagażnik. W bagażniku trup.P: A to co!?D: A to wujek Rysiek, proszę oto akt zgonu - podaje policjantowi dokument. Policjant sprawdza, pieczęcie, podpisy wszystko się zgadza ...P(zbaraniały): No akt zgonu w porządku ale tak nie wolno przewozić zwłok ...D: Proszę, tu jest pozwolenie na transport zwłok, jutro pogrzeb w kaplicy Świętego Jana w Krakowie - podaje policjantowi dokument.Policjant sprawdza, pieczęcie, podpisy wszystko się zgadza ...Zdesperowany zagląda do bagażnika, zauważa coś i pyta triumfalnie:P: A dlaczego denat ma lokówkę elektryczną w odbycie?!Dresiarz podaje mu dokument:D: Proszę bardzo: Ostatnia Wola Wuja Ryśka ... Edytowane 26 Lutego 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Nie znam niemieckiego. Natomiast śledzę co się dzieje na: MOSAiC-expedition.Kolego ! Jako że jestesmy w " śmiesznym" wątku odpowiem pół żartem Trudno przypuścic że by naukowcy którzy "wydoili" europejskie rządy na grubą kasę na tą ekspedycje przyznali sie do tego (na stronie MOSAIC-u),ze cos poszło "krzywo" . Piłowali by gałąź na ktorej siedzą. Mnie najbardziej w tej sprawie śmieszy to, że .cała ta naukowa (aż mnie korci by ująć w cudzysłów poprzednie słowo) wyprawa jest pod z góry założona teze, co jest kompletnie sprzeczne z podstawową metodyką badań naukowych, jakicholwiek. Raczej przypuszczam że jest ona organizowana na zamówienie polityczne, ale cicho sza bo polityki tykać tu nie wolno 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 https://www.wiocha.pl/1613492,Zaczarowane-bramki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Nie ma to jak świetne zakończenie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 FB_IMG_1582747183525.jpgRobert wrzuć na Priv numer swojego rachunku bankowego i hasło do przelewów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Moja teoria czemu nie ma ryb Teoria taka sama jak władz okregu OM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Teoria taka sama jak władz okregu OM Nic nie poradzę, że blondynizm się szerzy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Na balu u carycy Katarzyny, Natasza Rostowa rozkręciła się, pląsy, podskoki, rozkrok - i szpagat. No i muszelka do parkietu się zassała. Na, to zebrali się panowie oficerowie, próbują Nataszę od podłogi oderwać - nie wychodzi. Mocno przyssało.Myślą - co robić.- Trzeba, - mówi Piotr Biezuchow, - piętro poniżej w suficie dziurkę przewiercić, by powietrze w pochwę się dostało.- Czy Ty głupi? - wszyscy zakrzyknęli przerażeni, - Nas caryca powiesi za zniszczony parkiet. Remont niedawno zrobili, parkiet z importu.Porucznik Rżewski rzekł na to:- To może Nataszę popieśćmy, podniećmy - jak się ona podnieci, pojawi się śluz, wtedy ją do kuchni przepchamy, a w kuchni parkiet i tak do wymiany. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Caryca Katarzyna szukała wytrawnego kochanka, lecz żaden z kandydatów nie wytrwał dłużej niż 50 orgazmów. Katarzyna była niepocieszona. Wkrótce jednak dowiedziała się ze w dalekiej syberyjskiej puszczy mieszka młody drwal, który może zaspokoić każda kobietę. Udała się Katarzyna do owego drwala i mówi:- Albo zaspokoisz mnie 100 razy, albo mój kat zetnie ci głowę.Drwal się zgodził i wspólnie z Carycą odliczali kolejne orgazmy drwala:- 1, 2, 3, ..50, ........,90, ..... Katarzyna już nie wytrzymuje, ale drwal mówi miało być 100, to będzie 100, i liczą dalej. Gdy doszło do 99 orgazmu Katarzyna kłamiąc krzyczy:- 100!- Nie, 99 mówi drwal.- 100, według moich rachunków jest już setny raz.- Caryco, mówi drwal, ja jestem człowiek prosty, ale uczciwy, pogubiliśmy się w rachunkach więc zaczynamy od nowa! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Fanatyk wrócił.... dla tych, którzy nie widzieli.Co prawda Netflix ale warto https://www.netflix.com/pl/title/81232964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 https://www.facebook.com/100009333878738/posts/2573028536351584/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 https://www.facebook.com/100009333878738/posts/2573028536351584/ Niestety, ta treść jest obecnie niedostępnaByć może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Gdzie podziało się ogłoszenie o prace w plecionie które pozwoliłem sobie tu zamieścić?naprawde macie panowie macie takie lobby zeby nieszkodzic swojemu kolesiowi? Edytowane 27 Lutego 2020 przez arturo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Siedzi sobie na ławce dwóch poruczników, jeden pyta:- Masz papierosy?- Mam.- To dawaj.- Dać to ci może żona w nocy, a i to jak poprosisz.- Ona nie pali.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 - Tatusiu, co ten pająk robi?- Ten pająk je biedronkę.- Tatusiu, a co to jest dronka? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Gdzie podziało się ogłoszenie o prace w plecionie które pozwoliłem sobie tu zamieścić?naprawde macie panowie macie takie lobby zeby nieszkodzic swojemu kolesiowi?Nie jestem niczyim kolesiem, a ten wątek nazywa się Jerkbait się śmieje. Cała dyskusja nie miała nic wspólnego z tematem, więc offtop poszedł do kosza. Koniec tego tematu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Z życia wzięte. Wychodzi zapalony wędkarz na forum wędkarskie, a tam gołe cycki i jerkbait się śmieje. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi