SlawekNikt Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Z życia wzięte. Wychodzi zapalony wędkarz na forum wędkarskie, a tam gołe cycki i jerkbait się śmieje. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaBo w dzisiejszych czasach fajne cycki złapać na urok osobisty to takie samo wzywanie jak solidnej wielkości rybkę ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Rozmowa dwóch jajek:- Już niedługo Wielkanoc...- Masz rację, aż mi głupio jak sobie przypomnę, jak się nabijaliśmy z karpi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) taka historia:"mieszkam w wielkim wieżowcu w dużym mieściecodziennie wiele razy windą jeżdżę, góra, dół, góra, dół...postawiłem zabawić się przyciskiem alarmowym w kabinie i powkurzać ochronęnapakowała się cała winda, jedziemy na dół, co jakiś czas ktoś wsiada, wysiadastaję przy guzikach windy, naciskam guzik alarmowy, dzwonekza chwilę głos ochroniarza:- pasażerowie windy w klatce VI, coś się stało?mówię grobowym głosem do mikrofonu:- kod 873chwila ciszy i ochroniarz głosem Terminatora:- procedura samozniszczenia windy uruchomiona!jak winda dotarła na poziom 0 to jeszcze nigdy takiego sprintu pasażerów nie widziałemochroniarze też lubią pożartować";-) Edytowane 28 Lutego 2020 przez Konstanty 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Przychodzi pijany małżonek do domu. Żonę to bardzo "ucieszyło", więc wściekła jak 100 choler pyta:- Będziesz jeszcze pił ?Mąż siedzi cicho, więc żona powtarza:- Będziesz jeszcze pił ?Mąż dalej nic.- Odpowiedziałbyś w końcu, czy będziesz jeszcze pił ???Na co mąż z wysiłkiem:- ooooossssssssszzzzzzzzzzz, kurna, doobraaaaaaa, naleej... Wspomnienia Taternika:"Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka.Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - "żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić". Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli "kłaść ściany" dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora..."I tutaj następuje wersja GOPR-owców:"Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną..." Turysta w Zakopanym wchodzi do knajpy, siada przy barze i pyta:- Barman, co polecisz dziś do picia w ten deszczowy dzień?- Ano, panocku, drink "Góracy"! Odpowiada barman.- Jak to "Góracy", co to jest?!Barman na to:- Widzicie, biezemy sklanecke wina...no moze być dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Potem biezemy sklanecke piwa...no może być dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnka.Następnie sklanecke wódecki...moze dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnecka.Na koniec biezemy sklanecke koniacku...no moze dwie...góra cy i wlewamy do garnecka.Garnek stawiamy na ogniu i miesając, gzejemy cas jakiś. Później nalewamy i pijemy sklanecke... moze dwie...no góra cy. Po wypiciu wstajemy...robimy krocek...moze dwa...no, góra cy! Edytowane 28 Lutego 2020 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Otwarcie Castoramy we Włocławku i darmowe wiaderka https://img8.dmty.pl//uploads/202002/1582846695_zisaaq.mp4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Będą hełmofony na coronawirusa robić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Otwarcie Castoramy we Włocławku i darmowe wiaderka https://img8.dmty.pl//uploads/202002/1582846695_zisaaq.mp4 Zaraz będą po 5 zeta bo te czarne to chyba po 10 są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Otwarcie Castoramy we Włocławku i darmowe wiaderka https://img8.dmty.pl//uploads/202002/1582846695_zisaaq.mp4To jest żałosne a nie śmieszne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ale nikt się nie bił o te wiaderka.... To smutne, to chyba dobre wiaderka są, a ludzie jakoś tak bez emocji Wziąć i pójść sobie, szkoda... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Bydło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Ewa w raju nie usłuchała zakazu Stwórcy i za namową węża zerwała jabłko z drzewa. Za ten czyn została wraz z Adamem wyrzucona za bramę raju. Na odchodne Ewa usłyszała głos z góry:- Za ten czyn zapłacisz krwią!Po kilku dniach Ewa natknęła się na tego samego węża, który ją namówił do zerwania jabłka i mówi:- Przez Ciebie teraz będę musiała płacić krwią!- Oj, nie marudź! - mówi wąż. - Wynegocjowałem Ci to w dogodnych miesięcznych ratach. Archeologom udało się całkowicie odszyfrować napis na płytach darowanych Mojżeszowi. Okazało się, że przykazanie było tylko jedno:"Nie z czasownikami pisze się osobno. Na przykład: nie zabijaj, nie kradnij, nie cudzołóż, itd." Autostopowiczka łapie stopa.Kierowca:- Czy pani nie boi się tak podróżować, gwałcą, itd.?- Eee, lepiej mieć 15 centymetrów w du*ie, niż 30 kilometrów w nogach. Edytowane 28 Lutego 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Dave wchodząc do baru zauważył Johna siedzącego przy stoliku uśmiechniętego od ucha do ucha.- John, coś ty taki zadowolony?- Wczoraj woskowałem łódź, tylko woskowałem... i nagle podeszła do mnie ruda piękność... mówię Ci, stary... z taaakim biustem. Stanęła i spytała: "Mogę popływać z Tobą łodzią?" Powiedziałem: "Pewnie, że możesz." Wziąłem ją więc ze sobą, Dave. Odpłynęliśmy dość sporo od brzegu. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław." I wiesz co, stary? Ona nie umiała pływać, Dave. Rozumiesz? Nie umiała pływać!Nazajutrz Dave wchodzi do baru i widzi Johna jeszcze bardziej zadowolonego niż wczoraj.- Widzę, że humor Cię nie opuszcza...- Ech, stary... muszę Ci opowiedzieć... woskowałem wczoraj łódź, tylko woskowałem... i podeszła superblondyna, z ... no wiesz... z taaakim biustem... Spytała, czy może popływać ze mną łodzią. "Jasne" - mówię. Odpłynąłem jeszcze dalej niż ostatnio. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław." Stary... nie umiała pływać, ta też nie umiała pływać!!Parę dni później w znanym już nam barze Dave znowu spotyka Johna, tym razem jednak widzi, że John sączy piwko i popłakuje.- Hej, John, coś Ty dzisiaj dla odmiany taki smutny?- Ech, Dave, wczoraj znowu woskowałem swoją łódź, wiesz, tylko woskowałem... i nagle staje przede mną ponętna brunetka... piersi... stary! Taaakie miała. No i pyta, czy może popływać ze mną łodzią. Więc jej mówię: "Jasne, że możesz." Popłynęliśmy daleko, jeszcze dalej niż poprzednio... Wyłączyłem silnik, popatrzyłem na jej biust i powiedziałem: "Albo sex, albo płyniesz wpław do brzegu." Ona ściągnęła figi... Dave!!! Ona miała członka! Miała ogromnego członka, stary! A ja... ja nie umiem pływać. Rozumiesz? Nie umiem pływać!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Otwarcie Castoramy we Włocławku i darmowe wiaderka https://img8.dmty.pl//uploads/202002/1582846695_zisaaq.mp4 Ja zdziwiony nie jestem. To jest pokłosie 123 lat zaborów, 6 lat pod okupacją sowiecko hitlerowską i 45 lat sowieckiej kurateli. Społeczeństwo w genach przenosi dar kombinowania i zawłaszczania, zwłaszcza mienia publicznego My wędkarze znamy to doskonale. Przecież co na haku to w plecaku. I tyle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ale po co komu tyle wiaderek. Chyba że za chwilę pojawia się na allegro ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ale po co komu tyle wiaderek. Chyba że za chwilę pojawia się na allegro Jak to mówią "jeść nie chcą" , więc się przydadzą!Najpierw się bierze,a później szuka zastosowania,bo jak by się człowiek zastanawiał, to by dla niego już zabrakło! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Właściciel cyrku poszedł do baru, a tam wszyscy skupili się przy stole, gdzie odbywało się małe przedstawienie. Na stole stał przewrócony do góry dnem garnek, a na nim tańczyła kaczka. Właściciel cyrku był tak zachwycony, że postanowił kupić kaczkę od jej właściciela. Po pewnym czasie pertraktacji ustalili kwotę 10 tys. dolarów za kaczkę i garnek. Trzy dni później wraca wściekły właściciel cyrku:- Twoja kaczka to oszustwo! Postawiłem ją na garnku przed całą publicznością, a ona nawet nie zrobiła jednego kroku!- No - rzekł właściciel kaczki - a pamiętałeś, żeby zapalić świeczkę pod garnkiem? Wyłowił wędkarz starą butelkę. Patrzy, a w środku siedzi Dżinn.Zaczyna więc pocierać szkło. Trze, trze i nic.Nagle słyszy przytłumiony głos:- Korek wyciągnij, debilu! Edytowane 29 Lutego 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 29 Lutego 2020 przez fish28 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Z życia wzięte. Wychodzi zapalony wędkarz na forum wędkarskie, a tam gołe cycki i jerkbait się śmieje. Dla wszystkich milosnikow - cycki po hiszpansku Ostrzegam-nie da sie odzobaczyc https://m.youtube.com/watch?v=IJLfH1JNhw8 Edytowane 29 Lutego 2020 przez madmatt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Z życia wzięte. Wychodzi zapalony wędkarz na forum wędkarskie, a tam gołe cycki i jerkbait się śmieje. Dla wszystkich milosnikow - cycki po hiszpansku Ostrzegam-nie da sie odzobaczyc https://m.youtube.com/watch?v=IJLfH1JNhw8 W 3 sekundzie coś mnie tkło i uciekłem.A już myślałem, że będą takie cycusie jakie się grzały na plaży gdy byłem na wakacjach na Costa del Sol... mmmmmmmm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No żesz ku... wa!Tak przed snem? Jak mi się teraz przyśni, to się jeszcze o ścianę zabiję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 ame="madmatt" post="2719874" timestamp="1583007135"] W 3 sekundzie coś mnie tkło i uciekłem.A już myślałem, że będą takie cycusie jakie się grzały na plaży gdy byłem na wakacjach na Costa del Sol... mmmmmmmmSzpagat Cię ominął - niezapomniane wrażenie :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Kobieta wchodzi do domu:- Kochany, jesteś w domu?- Tak, jestem. Dobrze, że już wróciłaś. Postanowiłem się tobie oświadczyć. Jutro pójdziemy do jakiejś fajnej restauracji, a wcześniej kupię ci pierścionek z brylantem.- No, w końcu! A czemu ty taki pijaniutki jesteś? Jutro rano wytrzeźwiejesz i jeszcze się rozmyślisz?- Nie, nie!!!- Na pewno się nie rozmyślisz?- Na pewno nie wytrzeźwieję... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi