venom_666 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 https://www.facebook.com/watch/?v=498973521026786 I na ... nam wędki. Można sobie poimprezować, tylko trzeba wziąc dużą ilośc popitki i mentosów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Marian, muszę to pokazać mojemu sąsiadowi, który jest strasznie cięty na krety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Monika przypomniałaś mi.Babka do faceta: pan jest pijany.A pani jest brzydka, a ja jutro wytrzeżwieje.pozdrawiam byniek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Monika przypomniałaś mi.Babka do faceta: pan jest pijany.A pani jest brzydka, a ja jutro wytrzeżwieje.pozdrawiam byniekGenialne! I jakie prawdziwe - niestety :D Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2020 przez Nika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dwa nietoperze zwisają z gałęzi.- Coś ty taki smutny i zamyślony?- Obawiam się starości i nietrzymania moczu... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Przychodzi facet do urzędu i mówi:- Nie podoba mi się moje nazwisko i chciałbym je zmienić.- A jak się pan nazywa?- Moje nazwisko to Bezjajcew.- To faktycznie pan kwalifikuje do zmiany. Jak pan chce się nazywać?- Sam nie wiem... Może tak jakoś z amerykańska, co?- To mam wybrać?- Tak.- To ja coś wymyślę. Proszę za dwa tygodnie przyjść po odbiór dokumentów.Dwa tygodnie później facet otwiera nowy dowód i czyta swoje nowe nazwisko: Yonderbrack... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Mąż do żony: Mówiłem Ci już dzisiaj, że jesteś piękna?- Nie Kochanie, nie mówiłeś.To wyciągnij z tego wnioski.... [emoji23] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2020 przez Sławomir 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 I teraz idź tu do burdelu Kombinezon antywirusowy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 I teraz idź tu do burdelu Kombinezon antywirusowy Niesmaczne to było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Proszę Cię , wierzysz w takie cosiko jak zamknięcie tylu ludzi w jednym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Też bym chyba uciekł https://www.wiocha.pl/1614132,Stachu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Zajączek miał ochotę na seks. Idzie przez las i szuka partnerki. Spotyka zwiniętego w kłębek jeża. Obchodzi go dookoła i zupełnie nie może się zorientować, gdzie jest przód, a gdzie tył. Wreszcie mówi:- Ty, jeż mógłbyś chociaż puścić bąka, to miałbym jakiś punkt odniesienia. Dwa psy, pudel miniaturka i owczarek spotykają się w szpitalu dla zwierząt. Owczarek pyta pudełka: A ty tu co robisz?- Miałem pecha, nasikałem na dywan w salonie i państwo postanowili mnie uśpić. A ty?- Zobaczyłem panią gdy pastowała podłogę, tyłek w niebo, żadnych majtek. Nie mogłem się powstrzymać!- I co, teraz ciebie uśpią? - pyta pudełek.- Nie, dlaczego dziwi się owczarek, maja mi tylko spiłować pazury... Edytowane 1 Marca 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowiła nic nie robić zarówno noce jak i dnie. Była po prostu przepracowana. Pomyslała sobie, że będzie się opierdalać. Siadła zatem zmęczona na gałęzi drzewa, jedno skrzydło zalożyła sobie za głowę i odpoczywa wymachujac jedną nóżką. Nagle biegnie sobie ścieżyną zając:- Co robisz sowa?- Nic. Opierdalam się.- A to tak można?- A nie widać?- To ja też będę się opierdalać!Położył się zajączek pod drzewem. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i wymachuje nóżką. Przebiega drugi zając:- Co robisz zając?- Opierdalam się.- A to tak można?- A nie widać?- No widzę, widzę! To ja też będę się opierdalać!Położył się zajączek koło pierwszego zajączka. Leniuchuje. Podłożył sobie jedną łapkę pod głowę i macha nózką w powietrzu. Nagle zza drzewa wychodzi wilk. Zjadł jednego zająca, zjadł drugiego zająca, oblizał się. Spojrzał do góry i pyta sowę.- Hej sowa, Co robisz?- Opierdalam się!- A te dwa zające też się opierdalały?- Tak. A jakże.Wilk chwilę pomyślał i do sowy:- No widzisz sowa tylko Ci u góry mogą się opierdalać! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Wybacz, drobna poprawka. "Tylko ci u góry mogą się bezkarnie op......ć" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Mistrz drugiego planu: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Oj tak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Bez przesady 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Kiedy nazwisko daje radę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 https://www.facebook.com/watch/?v=498973521026786 I na ... nam wędki. Można sobie poimprezować, tylko trzeba wziąc dużą ilośc popitki i mentosów Skąd wiem, że papierki z owym Mentos-ów i owa butelka zostały obok owego łowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Ubawiłem się... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Misiu z Zajączkiem złapali złotą rybkę i rybka do ze nich starym tekstem, że 3 życzenia i w ogóle, tylko wypuśćcie ją. Na to Misiu:- Chciałbym żeby w naszym lesie były same niedźwiedzice tylko ja sam jeden niedźwiedź.Rybka myk-bzyk i w lesie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia.Teraz kolej Zajączka:- A ja chciałbym motorek.Miś na niego gały wywalił, rybka mało orła nie wywinęła, ale cóż. Myk-bzyk i Zajączek już ma motorek. Misiu napalony, ciągnie dalej:- Ja to bym chciał, żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.Rybka myk-bzyk i w Polsce same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia.Zajączek skromnie poprosił o kask. Myk-bzyk Zajączek w kasku. Misiu podniecony wali:- Rybka, ja to bym chciał, żeby na całym świecie były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.Rybka myk-bzyk i na całym świecie same niedźwiedzice i żadnego samca próczMisia. Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka. Zajączek wsiadając na motorek, rzuca na odchodnym:- A ja bym chciał, żeby Misiu był pedałem. Misiek, wielki władca lasu, nakazał zwierzątkom zachować trzeźwość, inaczej mówiąc wprowadził totalną prohibicję. Idzie pierwszego dnia po lesie i patrzy, a tu leży w rowie zając.- Nie wiesz zając, że w lesie jest prohibicja??? Jak ty wyglądasz? Gdzie żeś się tak uchlał?- Ej, no, misiek, musiałem, szwagier miał imieniny, no musiałem. Jutro już będę trzeźwy - plączącym się językiem usiłuje się wytłumaczyć ze swojego stanu.- No dobra, ale żeby mi to było ostatni raz!!!Następnego dnia znów misiek robi kontrolę i znów widzi zająca poniewierającego się po lesie w stanie pomroczności jasnej.- Zając, co ty wyprawiasz!?!?!??!?! Miałeś być dzisiaj już trzeźwy!!!!!! - wrzasnął misiek.- Sorry, ale kumplowi urodziły się pięcioraczki i wstyd było nie wypić. Ale obiecuję, jutro już będę trzeźwy....... 100 procent. Na pewno...... - powiedział z trudem zając.- Ale jak jutro zobaczę cię pijanego, to będzie nu zajac, pagadi!!! - pogroził misiek i rozstali sie we względnym pokoju.Następnego dnia idzie sobie misiek przez las i ani śladu pijanych zajęcy. Przechodzi obok stawu i widzi jak tam w stanie totalnej fazy pławi się jakiś szarak.- K..., JE... LEŚNY, ZNOWU JESTES NA... ! - zagrzmiał misiek.- Te, misiek, prohibicję to sobie możesz wprowadzać tym głupim zwierzątkom w lesie, a od nas rybek to się odczep! Edytowane 2 Marca 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 https://giphy.com/gifs/this-lifehack-JmaUxz6Irz5rTsbc2v 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi