ObraFM Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 "KORONAWIRUS" Z nosa mi się leje, gorączka nie spada,Czy Koronawirus już się do mnie skrada. We Włoszech nie byłem choć to bardzo blisko,Chiny są daleko ale z Chin mam wszystko. Codzień myję ręce, licznik wodę bije,Szybciej mnie za wodę rachunek zabije. W informacjach mówią niech każdy unika,Tam gdzie ktoś zakaszle albo ktoś zakicha.A skąd mogę wiedzieć kto jest zarażony,Przecież nikt wirusem nie jest oznaczony. Straszą Nas codziennie, wszystkich ostrzegają,A sami codziennie wszędzie wyjeżdżają. Od kiedy pamiętam co roku jest nowy,Czy to Ptasia grypa, czy Szalone krowy. Ale ten jest inny bo Made in China,Jak z elektroniką żniwo swe zaczyna. Jestem w izolatce schowany w łazience,Co mi ręce wyschną to znowu je myję. Nagle mnie olśniło, dało do myślenia,Kiedy wierszyk piszę, trzymam Huawei'a. Znalazłem lekarstwo leżało na stole,Wirus nagle znikną wraz z telewizorem. Taki zwykły pilot a tyle dobrego,Jednym wyłączeniem zrobił mnie zdrowego. Woda się nie leje, maska w koszu leży,Gorączka mi spadła bom w nic nie uwierzył. Apetyt mi wrócił, głodu nie oszuka,Przychodzę do kuchni a tam Chińska zupa..." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 2 Marca 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Mistrz drugiego planu: Popatrz mały na te skały , jak ten murzyn brzydko srajakie lecą mu kawały , jaką czarną dupe maWiatr mmu nawiał liści kupęsraj murzynie ch,,,j Ci w dupe :D Wpada zając do lisiej nory i zastaje tylko młodą lisiczkęOjciec jest ?NieA matka ?NieEj lisiczka pokaż pip,,eNo co Ty zając oszalałeś ?No weź , niebądź taka , dam Ci sto złotychNo i lisziczka się zgodziłaPo chwili zając , ej lisiczka daj pobzykać dam Ci drugą stówkeTy chyba całkiem zwariowałeś zając ,No ale chęć posiadania drugiej stówki była większa i pochwili zgodziła sięZając zrobił swoje , dał drugą stówke i poszedłPo jakimś czasie wrócili starzy , i jak tam curciaA nic takiego się nie działoCurcia a czasami zająca tu nie było ? miał mi dziś dwieście złotych oddać Edytowane 2 Marca 2020 przez Sławomir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 2 Marca 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Kto namalował ten tunel!!!! ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Wszyscy wiedzą że struś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Wszyscy wiedzą że struś...Chyba kojot? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 - Kochanie? A skąd Ty wczoraj wiedziałaś że jestem pijany?- Po sms-ie od Ciebie o treści "zadzwoń do mnie, bo nie mogę znaleźć telefonu" Dwóch pijaków widzi psa liżącego sobie jajka. Jeden mówi do drugiego:- Patrz jak zajebiście! Też bym tak chciał!- E, lepiej nie próbuj człowieku, bo cię ugryzie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUONE Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Chyba kojot? Struś namalował a kojot rozwalił woza , standard .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Jasiu się pyta taty:- Tato, czym się różni teoria od praktyki?- Jasiu zaraz wytłumaczę Ci to... Spytaj się mamy, czy dałaby murzynowi za 2000zł.Jasiu podchodzi do mamy i pyta się:- Mamo dałabyś murzynowi za 2000zł?- No wiesz synku. Meble by się przydały, a pensja mała. Dałabym ten jeden raz.Jasiu idzie do taty mówi, że mama by dała.- Jasiu teraz idź do siostry i spytaj się o to samo.Jasiu podchodzi do siostry i pyta się.- Siostra, dałabyś murzynowi za 2000zł?- Pewnie że tak. Miałabym na kosmetyki, imprezy i ciuchy.Jasiu idzie do taty i mówi, że siostra dała by.- Teraz Jasiu idź do dziadka i spytaj się o to samo.Jasio idzie i pyta się.- Dziadziuś dałbyś murzynowi za 2000zł?- hmmm? A dałbym, bo wiesz emerytura mała, a na starość leki potrzebne.Jasio poszedł i powiedział, że dziadek by dał.Tata mówi:- Widzisz synku w teorii mamy 6000zł w kieszeni. A w praktyce dwie k*rwy i pedała w rodzinie. Edytowane 3 Marca 2020 przez woblery L.E. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Trzy kobiety wchodzą do sklepu zoologicznego. Nagle papuga krzyczy:- Żółta, różowa, niebieska.Jedna z kobiet mówi:- To zabawne, mam żółtą bieliznę.Inne na to:- No nie, a my mamy różową i niebieską.By sprawdzić papugę, następnego dnia wszystkie włożyły białą bieliznę, a papuga krzyknęła:- Biała, biała, biała!Kobiety były pod wrażeniem.Ostateczny test odbył się trzeciego dnia. Kiedy tylko weszły, papuga zaskrzeczała:- Łysa, kręcona, blond!Nigdy więcej nie przyszły! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 3 Marca 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 3 Marca 2020 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Rękawice przeciw koronawirusowi http://jerkbait.pl/topic/136463-coronavirus-2019-ncov/page-22?p=2720903#entry2720903 Edytowane 4 Marca 2020 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Wczoraj wrzuciłem to zostało to usunięte http://jerkbait.pl/topic/136463-coronavirus-2019-ncov/page-22?p=2720903#entry2720903 Edytowane 4 Marca 2020 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Mistrz drugiego planu: FB_IMG_1583084003643.jpgGruba rosówka na grubego suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Gruba rosówka na grubego suma Sum zje a potem lepiej zastosować zasadę "Złów i wypuść" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Blues pełen bólu https://www.youtube.com/watch?v=OifpJHbx4Io Edytowane 3 Marca 2020 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tak to jest z kobietami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 [emoji6] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Należę do 5%. Różnica jest i to wyraźna - ta panienka pierwsza z lewej ma inaczej ułożone dłonie. Edytowane 4 Marca 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Kompletnie nie podobny do wzorca... Edytowane 4 Marca 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Przyszedł facet do sklepu zoologicznego i prosi o ośmiornicę. Sprzedawca podaje mu zapakowaną ośmiornicę i łyżeczkę do herbaty. Mocno zdziwiony klient pyta, po co mu ta łyżeczka.- Należy jej użyć, jak się ośmiornica do czego przyssie.Facet zabrał ośmiornicę do domu. Przychodzi następnego dnia z pracy, a tu ośmiornica nic - do niczego nie przyssana. To samo 2. i 3. dnia. 4. dnia facet przychodzi do domu, a tu ośmiornica obejmuje wszystkimi ośmioma kończynami krzesło i nie zamierza się odessać. Wziął więc łyżeczkę i próbuje... Najpierw jedną kończynę... Z trudem udaje mu się odczepić, potem drugą, trzecią, ale w międzyczasie ośmiornica znów przysysa się pierwszą łapą. Mocno wkurzony gość próbuje raz po raz, ale zawsze ośmiornica jest szybsza. Zdenerwowany przychodzi do sklepu z reklamacją:- Panie, ta łyżeczka do niczego się nie nadaje! Żądam zwrotu pieniędzy!A sprzedawca:- Jak to? Niemożliwe! Niech pan przyniesie ją razem z krzesłem, to spróbujemy razem.Nie przekonany facet przychodzi następnego dnia do sklepu z ośmiornicą przyssaną do krzesła. Bierze łyżeczkę i zaczyna odklejać kończyny, ale sprzedawca na to:- Eee, nie tak! Niech mi pan poda tą łyżeczkę! Spotykają się dwie pchły. Jedna z nich trzęsie się i jest strasznie przemarznięta.- A czemu się tak trzęsiesz?- A bo przyjechałam tu w wąsach motocyklisty i strasznie mnie przewiało. - To na drugi raz zrób tak jak ja: Skaczę sobie na lotnisko, upatruję jakąś stewardessę, wskakuję jej pod spódniczkę, wchodzę pod majteczki i całą podróż śpię w przytulnym i ciepłym "lasku".- OK tak zrobię następnym razem.Spotykają się na drugi rok i sytuacja się powtarza, tamtą pchłę trzepie znów z zimna.- I co nie skorzystałaś z moich rad?- Zrobiłam dokładnie tak jak mówiłaś, poskakałam na lotnisko, upatrzyłam stewardessę, wskoczyłam jej pod spódniczkę pod majteczki znalazłam ciepły przytulny lasek i zasnęłam. A jak się obudziłam byłam w wąsach motocyklisty.Wziął łyżeczkę i pac ośmiornicę w łeb. A ośmiornica (łapiąc się wszystkimi ośmioma kończynami za głowę):- Auć!! Moja głowa!! Edytowane 4 Marca 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Eee, nie tak! Niech mi pan poda tą łyżeczkę!...Wziął łyżeczkę i pac ośmiornicę w łeb. A ośmiornica (łapiąc się wszystkimi ośmioma kończynami za głowę):- Auć!! Moja głowa!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi