Skalaar Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Teraz przy sprzedaży musisz mieć zaświadczenie o braku wirusa :D Mam kumpla lekarza , jest ordynatorem , zaświadczenie można załatwić 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) Coś na czasie: Edytowane 11 Marca 2020 przez vako 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Kumpel napisał: biedra wysprzątana jakby za darmo wszystko dawali tylko makaron został, ale ten ryżowy .... znaczy chiński i pewnie się bali Paweł dawno się tak nie uśmiałem o takiej godzinie Dzięki Heh Długo mnie to będzie cieszyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 A nie wiecie jak to jest na 70?Piwko po 69 będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nie wiem czy nada się do: "JB się śmieje :)" ale taka posiadłośc na weekend/przedłużony weekend by mi spasowała: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Prawdziwy mężczyzna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Nie wiem czy nada się do: "JB się śmieje :)" ale taka posiadłośc na weekend/przedłużony weekend by mi spasowała:Rewelacja, ale to bardziej do pięknych widoków Edytowane 12 Marca 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Miejsca bezpieczne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nie wiem czy nada się do: "JB się śmieje :)" ale taka posiadłośc na weekend/przedłużony weekend by mi spasowała: Też bym nie narzekał, jak bym taką posiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 12 Marca 2020 przez anpart 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nie wiem czy nada się do: "JB się śmieje :)" ale taka posiadłośc na weekend/przedłużony weekend by mi spasowała: Czasy studenckie mi się przypomniały i spływy tratwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Z życia wzięte. Siedzi 2 kolesi przy kompie i odpadają coś z pendriva. Podchodzi 3 i z olbrzymim zaciekawieniem pyta: co tam macie, oglądacie ?A fikoły mamy to chwilę popaczym. 3 klient mocno zaintrygowany czeka na film, a po chwili na ekranie rozliczenie podatkowe ☺I mocno zawiedziony mówi podniesionym głosem: jak ja bym takie fikoły oglądał to bym chyba w życiu nie puknoł ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) https://demotywatory.pl/4981828/Przyjazd-lekarzy-na-Podlasie-Polska-2020-koronawirusowane Edytowane 12 Marca 2020 przez Sławomir 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Pół żartem ? Pół serio ? Sam nie wiem ... Tekst autorski, ale można kopiować Przyznaję ze wstydem, że i ja uległem panice Rano kolejki były takie, że po wejściu wyszedłem ...Baaardzo późnym wieczorem miałem nadzieję na lepsze warunki zakupowe ... A tu ni hu hu ... Znów po wejściu odwrót zarządziłem ...Ominąłem więc oazy zagrożenia i udałem się do pobliskiego sklepu na osiedlu. I tu piszę poważnie prawie zakupy zrobiłem szybciutko i byłem sam nie licząc tzw. lokalsów Spotkanie z tą zaszczytną grupą z dzielni, która wira ma w głębiokim poważaniu kosztowało mnie całe 3 złote. Kosztowało to w sumie niewłaściwe określenie bo chodziło o wsparcie lokalnych przedsiębiorców ????Jako człek odpowiedzialny mający na uwadze BKJM poważne zalecenia władzy, która zaleca to co zalecać ma bo szału w uzdrowiskach to raczej nie będzie uznałem, że i ja także muszę mieć coś na zapas coby nie przyczyniać się do rozprzestrzeniania się kłopotów bo jak wszystkim wiadomo na chwilę obecną zbiegowiska są nie wskazane i nie zalecane, a pewnikiem zaraz będą karane Niestety miałem przy sobie tylko jakieś drobne, ale nie przeszkodziło mi to w uzyskaniu "szybkiej gotówki" co też uczyniłem Tu pojawiły się kolejne "niestety" bo jako członek klasy robotniczej uzyskałem status chyba pomarańczowy, znaczy się uważaj i okazało się, że ekipie na infolinii ukazały się niewielkie ograniczenia o czym mnie w tej samej chwili poinformowano ... Nie bacząc na nie poszedłem na całość bo tak mi doradzali przez komórę i się ich posłuchałem bo jak nie teraz to kiedy ? Chwilę później część środków wykorzystałem natentychamiast coby przypadkiem nie wykorzystała ich korona Wasze zdrowie. Ps. Już wiem, że trochę nieoczekiwana wizyta w osiedlowym sklepie przynosi całkiem zadowalające efekty bo nawet ekran mnie zaczyna latać co ani chybi świadczy o elektronicznej panice ... Ps. 2. Z uwagi na wspaniałomyślne decyzje człowieków z infolini od tych z kapustuf na marne około 500 % (nie mylić z tymi od 500 plus) dokonałem kolejnych zakupów celem zabezpieczenia sobie środków do jako takiej egzystencji. Fotografie dodam jutro gdyż lampa doświetlająca przestała działać mnie w dniu dzisiejszym z bliżej nie określonych powodów. Edytowane 13 Marca 2020 przez Sławek Nikt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Współczesny Hamlet i lekarstwo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi