MarasR Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Westerplatte padło, znalazł się abstynent..... ...raczej jakiś przyjezdny Stłukł flaszkę po drodze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/202003/1584420843_I7qkSm.mp4 Edytowane 17 Marca 2020 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Co mi tam wirus spojrzałam w lustro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz to już jestem całkiem spokojna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 18 Marca 2020 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 taka sytuacja.... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Miłość w czasach zarazy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Home office dzień 5 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Home office dzień 5 Dobrze, że mi przypomniałeś bo zapomniałem, że nie mam sznura. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Dobrze, że mi przypomniałeś bo zapomniałem, że nie mam sznura. Przyda się jeszcze porządna taśma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Panowie myjcie ręce https://www.sadistic.pl/instrukcja-mycia-rak-vt512946.htm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Też się z Niego śmiałam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Dziś moja żonka spiesząc się do pracy zabrała wszystkie komplety kluczy od domu. Ponieważ strach zostawić mieszkanie otwarte wywiesiłem na drzwiach kartkę Kwarantanna. Jakie było moje zdziwienie gdy po powrocie z ryb pod drzwiami zastałem jeszcze ciepłe dwie pizze i siatkę z zakupami. Kochani sąsiedzi. Swoją drogą to może być niezły patent na system antywłamaniowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 No i własnie przeczytałem, że Podlasie też padło. Muzyk się wam zachorował .... Niepijący jakiś czy co. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Dziś moja żonka spiesząc się do pracy zabrała wszystkie komplety kluczy od domu. Ponieważ strach zostawić mieszkanie otwarte wywiesiłem na drzwiach kartkę Kwarantanna. Jakie było moje zdziwienie gdy po powrocie z ryb pod drzwiami zastałem jeszcze ciepłe dwie pizze i siatkę z zakupami. Kochani sąsiedzi. Swoją drogą to może być niezły patent na system antywłamaniowy.W któryś piśmie motoryzacyjnym był artykuł o człowieku, który jeździł za PRL jakimś Oldsmobilem.Uważał to auto za członka rodziny i bał się o jego kradzież.Wywiesił kartkę za szybą:"Sprzedam Oldsmobile.... z uszkodzonymi silnikiem i skrzynią biegów" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Home office dzień 5 Cierpliwa kobieta i tak długo wytrzymała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Homeoffice 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Coś trzeba robić w tych trudnych czasach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Coś trzeba robić w tych trudnych czasach Cosik mi się zdaje że niebawem giełda bedzie miała więcej ogłoszeń :D Edytowane 18 Marca 2020 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 No i własnie przeczytałem, że Podlasie też padło. Muzyk się wam zachorował .... Niepijący jakiś czy co. Czy napewno muzyk ? może jaki pleban który słabo się konserwował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Westerplatte padło, znalazł się abstynent.....Jaki apstynent , nie wiesz że człowiek nie wielbłąd i napić się musi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jaki apstynent , nie wiesz że człowiek nie wielbłąd i napić się musi [emoji14] Abstynent... ciii... bo się dowie... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Sławek prawie nigdy nie sprzedaję. Za duży mam sentyment do tych śmieci. Wolę jak to leży i się poniewiera heheh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi