Czoper Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Sztuką jest panowanie nad chaosem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Wojtek wszyscy się mnie pytają czy już posprzątałem. teraz to już nie mam wyjścia. sam na siebie bata ukręciłem. Sam jestem ciekawy co tam będziePochwal się czymś o czym sam nie wiedziałeś ze tam jest :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jak się zastanawiacie jak spędzać wolny czas ... Pół żartem, pół serio ... I coby za poważnie nie wyszło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Zorganizowany chaos to stan naturalny dla użytkowych rzeczy normalnego, zdrowego, heteroseksualnego faceta!Na lodówce mam magnes z napisem ''Porządek może mieć każdy. Tylko geniusz panuje nad chaosem''???? Dostałem kiedyś w prezencie ???????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 21 Marca 2020 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Pochwal się czymś o czym sam nie wiedziałeś ze tam jest :D Może lepiej nie, bo się milicja odezwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Uważaj niektóre życzenia się spełniają! Co przypomniało mi może już zapomniany dowcip, tak stary,że już początku nie pamiętam. Zając z jakiegoś powodu miał trzy życzenia (dżina wypuścił, złotą rybkę złowił, czy inną żabę uratował....)- Chcę tylko jedno.- Ale masz trzy.- Jedno mi wystarczy.- No dobra dawaj.- Chciałbym, żeby spełniło się pierwsze życzenie Misia jak się budzi z zimowego snu.- Dziwny jesteś, ale ok, zrobione. Budzi się Miś, wyłazi z gawry, przeciąga się, żeby rozruszać zastałe kości i mówi- Sto ch...jów w dupę i kotwica w plecy żeby była ładna pogoda. Edytowane 22 Marca 2020 przez witeg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Dezynfekcja https://demotywatory.pl/4984395/Jak-sie-dezynfekowac-to-dokladnie https://demotywatory.pl/4984346/Warszawa-lipiec-2037-r https://demotywatory.pl/4981766/Wypad-mi-stad-szkodniki-jedne Edytowane 22 Marca 2020 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 22 Marca 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Przychodzi Jasiu do taty i się go pyta:- Tato lepiej się ożenić czy pójść do wojska?Tata na to:- Jeśli się ożenisz toś przepadł, a jak pójdziesz do wojska to masz dwa wyjścia: albo cię wyślą na front albo cię wypiszą, jak cię wypiszą toś przepadł a jak cię wyślą na front to masz dwa wyjścia: albo cię tam zabiją albo nie, jak nie toś przepadł, a jak cię zabiją to masz dwa wyjścia: albo pochowają cię pod jodliną albo pod brzeziną, jeśli pod jodliną toś przepadł, a jak pod brzeziną to masz dwa wyjścia: albo zgnijesz albo wezmą cię do tartaku, jak zgnijesz toś przepadł, a jak wezmą cię do tartaku to masz dwa wyjścia: albo przerobią cię na deski na opał albo na papier, jak na opał toś przepadł a jak na papier to masz dwa wyjścia: albo przerobią cię na papier toaletowy albo na zeszyty, jak na zeszyty toś przepadł, a jak na papier toaletowy to masz dwa wyjścia: albo dają cię do toalety publicznej albo do jakiegoś domu, jak do domu toś przepadł, a jak do ubikacji publicznej to masz dwa wyjścia: albo dają cię do męskiej albo damskiej toalety, jak do męskiej toś przepadł, a jak do damskiej to masz dwa wyjścia: albo będzie się tobą podcierać stara albo młoda, jak stara toś przepadł, a jak młoda to masz dwa wyjścia: albo ona będzie brzydka albo ładna, jak brzydka toś przepadł, a jak ładna to masz dwa wyjścia: albo się podetrze z przodu albo z tyłu, jak z tylu toś przepadł, a jak z przodu to ... tak jakbyś się ożenił. Edytowane 22 Marca 2020 przez biturbo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Bierzcie przykład ,wziął chłop żonę do pracy i nie musi już więcej nic wyjaśniać .https://youtu.be/fmNY-6-tkf8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Tylko uważaj, podobno w 70% ten wirus atakuje mężczyzn. Co zrobisz gdy Cię znajdą i grzecznie poproszą o leczenie? Edytowane 22 Marca 2020 przez Matteoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Matteoo parę stron już minęło jak zaszczepione...Nie Ty pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Matteoo parę stron już minęło jak zaszczepione...Nie Ty pierwszyKurcze jak ja wolno czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Kto czyta - nie błądzi...Kto czyta - ten wie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Co do życzeń przypomniał mi się taki kawał:Narkoman szedł po pustyni i znalazł lampę wiadomo pociera wyskakuje dżin i mówi masz trzy życzenia.Narkoman na to do dawaj najlepszy towar na świecie zapalimy!Upalili się nieziemsko i poszli spać po kilku godzinach się budzą i dżin mówi dobra to pora na drugie życzenie.Narkoman myśli i ponownie prosi o najlepszy towar upalili się poszli spać.Po kilku godzinach dżin mówi dobra narkoman pora na ostatnie życzenie ale pamiętaj to ostatnie!Narkoman ponownie prosi o najlepszy towar i się ostro upalili.Po kolejnych kilku godzinach dżin się budzi i mówi:wiesz co narkoman może czwarte życzenie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Samo życie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dobre na nudę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 23 Marca 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) https://img13.demotywatoryfb.pl//uploads/202003/1584920119_XEdEAc.mp4 Edytowane 23 Marca 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi