Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj radio w aucie włączyłem co często się nie zdarza. Gość pytał czy na forum "Zgniłych skarpet" da się zbanować admina. Prowadzący odpowiedział: Raczej się nie da się, chyba, że mu udowodnisz, że ma bardziej zgniłe skarpety od reszty użytkowników.

dobre ;-)

Czy mogę pojechać na ryby?

- Wyjazd na ryby - nawet w miejsce, w którym będziemy sami - jest zakazany. Już sama podróż nad rzekę wiąże się bowiem z pewnym ryzykiem. Jeśli więc nie jesteśmy zawodowymi rybakami - nie możemy wędkować.

• Like 2

Samowystarczalność:

...............

Do przeżywającego kłopoty jedynego hotelu w wiosce na pięknej greckiej wyspie przyjeżdża niespodziewanie niemiecki turysta i pyta, czy są wolne pokoje. Hotelarz kiwa głową, bo prawie wszystkie są puste. Niemiec prosi o klucz, żeby zobaczyć, czy pokój mu odpowiada, i jako kaucję zostawia na kontuarze 100 euro. Dostaje klucze do kilku pokoi i idzie na górę je obejrzeć. W tym czasie hotelarz bierze stówę i pędzi do rzeźnika, żeby zapłacić część rachunków. Rzeźnik bierze tę samą stówę i idzie do rolnika, żeby mu zapłacić za świnię, którą wziął na kredyt w zeszłym tygodniu. Rolnik z tą samą stówą idzie do jedynej lokalnej prostytutki, żeby jej zapłacić za ostatnią wizytę. Prostytutka z tym samym banknotem idzie do hotelu i płaci hotelarzowi 100 euro za dwie noce z klientami w hotelu. Po chwili Niemiec wraca i mówi, że niestety pokoje mu się nie podobają, zabiera swoje 100 euro (ten sam banknot, tylko trochę bardziej pomięty) i wychodzi.
  • Like 13

dobre ;-)

Czy mogę pojechać na ryby?

- Wyjazd na ryby - nawet w miejsce, w którym będziemy sami - jest zakazany. Już sama podróż nad rzekę wiąże się bowiem z pewnym ryzykiem. Jeśli więc nie jesteśmy zawodowymi rybakami - nie możemy wędkować.

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-odpowiada-mi-interia/aktualnosci/news-epidemia-koronawirusa-w-polsce-nowe-obostrzenia-i-zakazy-pyt,nId,4415427#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Super. Mam dyplom magistra Rybactwa Śródlądowego. Wiedziałem, że te studia mają przyszłość.

• Like 11

jeszcze tylko musisz kupić sobie sieć i... na ryby!

Przy sieci to się człowiek tylko ubabrze. Kiedyś zdałem egzamin na agregat elektryczny. Co prawda dawno i nieprawda, ale nie bądźmy drobiazgowi????.

A z sieci to ja preferuję jedynie kabaretki ????

• Like 3

Przy sieci to się człowiek tylko ubabrze. Kiedyś zdałem egzamin na agregat elektryczny. Co prawda dawno i nieprawda, ale nie bądźmy drobiazgowi????.

A z sieci to ja preferuję jedynie kabaretki ????

Ja nawet ostatnio odkopałem swoje pozwolenie szukając jakichś papierów :)

To gdzie w weekend? Napisz żebyśmy nie spawali jeden po drugim ;)

• Like 3

Właśnie się zastanawiam, ale chyba zacznę od tych "kabaretek". Chociaż nie wiem czy nie złamię z szanowną małżonką jakiegoś przepisu, bo jestem mężczyzną pod 50-tkę i te 2 metry to mnie chyba przerasta ????.

• Like 1

Właśnie się zastanawiam, ale chyba zacznę od tych "kabaretek". Chociaż nie wiem czy nie złamię z szanowną małżonką jakiegoś przepisu, bo jestem mężczyzną pod 50-tkę i te 2 metry to mnie chyba przerasta .

pietruszka pomaga na porządną potencję

ale - cholera - trudno przywiązać

;-)

• Like 4