Gość Mysha Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Krzychu w tamtym roku był u mnie mój kumpel (też po ART) i stwierdził, że skuteczność zarybienia rzeki potokowcem to on po 2-3 latach zawsze sprawdza Cometem nr 1 ????. Czyli głupie to tak do końca nie jest. @Konstanty. A co innego nam zostało? Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ja tam jutro po robocie...podjadę do sklepu OdiDo a że akurat blisko rzeki...Tutaj to ja akurat jestem szczęśliwcem. Omulew mam 5 m za płotem ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 http://czymoznawyjsczdomu.pl/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Spróbuj narysować mema językiem migowym....No ciężkoDla tego wybieram inną scenę Jest tego sporo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Dla tych co mają trenażer w domu https://www.facebook.com/oniejestesmyzgubieni/videos/2933336376727892/ I zalecenie dla fanów super wyglądu ... Generalnie nie przesadzać Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 to dobrze, że humor nam dopisuje ;-)na ryby nie wolno... może jakoś kanałami się da?Jak Arni w Comando, maskowanie na twarz itp. - damy radę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Właśnie się zastanawiam, ale chyba zacznę od tych "kabaretek". Chociaż nie wiem czy nie złamię z szanowną małżonką jakiegoś przepisu, bo jestem mężczyzną pod 50-tkę i te 2 metry to mnie chyba przerasta . Bez przesady - nie chodzi o ilość/wielkość - tylko o jakość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ratujemy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 no nic, czas do fabryki jechać ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dla tych co mają trenażer w domu https://www.facebook.com/oniejestesmyzgubieni/videos/2933336376727892/ I zalecenie dla fanów super wyglądu ... Generalnie nie przesadzać piekna.jpgprotestuje !!! , ktoś posłużył się moim wizerunkiem .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) https://img18.dmty.pl//uploads/202004/1585810866_ydcxKh.mp4 Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez anpart 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 ustawka , jestem ciekaw którym drużynom kibicują ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Bez przesady - nie chodzi o ilość/wielkość - tylko o jakość Często jest to ze sobą powiązane, choć jak zawsze-nie zawsze .Nieraz wewnętrzny ogień, pomysłowość i humor potrafią nagrodzić z nawiązką niedomagania ilości/wielkości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Często jest to ze sobą powiązane, choć jak zawsze-nie zawsze .Nieraz wewnętrzny ogień, pomysłowość i humor potrafią nagrodzić z nawiązką niedomagania ilości/wielkości . Jak ktoś narzeka lub niedomaga - powiadam - niech cieszy się, że nie jest panem modliszką Wbrew pozorom - to do obojga płci Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Nika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Często jest to ze sobą powiązane, choć jak zawsze-nie zawsze .Nieraz wewnętrzny ogień, pomysłowość i humor potrafią nagrodzić z nawiązką niedomagania ilości/wielkości . Ktoś kiedyś powiedział, że największym organem płciowym jest mózg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 i kup tu sobie kota... ;-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ktoś kiedyś powiedział, że największym organem płciowym jest mózg.Bo wszystko zaczyna się w głowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Krzysiek P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Takie taksówki turystyczne parkują przed Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie. Warto zapisać się na zwiedzanie stolicy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi