tofik Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ja pitole...Himen, kiedy to było...???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jak to kiedy ???? ... na potęgę posępnego czerepu ... według mnie, to chyba jakoś przedwczoraj ??? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) https://demotywatory.pl/4991047/Maly-chlopiec-zaatakowany-przez-horde-krwiozerczych-bestii Praca marzeńhttps://demotywatory.pl/4991036/Po-kwarantannie Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Jano 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Sprawdzaliście? O kurka, dałaś mi do myślenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 O kurka, dałaś mi do myślenia Nie martw się Może oszczędza żyletki na fryzjera 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Jano 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Tak mnie jakoś naszło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 było jakiś czas temuale jak aktualne teraz!;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak to kiedy ???? ... na potęgę posępnego czerepu ... według mnie, to chyba jakoś przedwczoraj ??? Moj najmłodszy brat biegł do łazienki krzyczącNa potęgę białego nocnikaaaaa , mam srakę :D :D <...> Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Jano 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 To się nazywa iść z duchem czasu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) https://demotywatory.pl/4991312/Jakie-fajne-Co-to-jest Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Sławomir 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tak mnie jakoś naszłoNiestety wszędzie politykę widzą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Niestety wszędzie politykę widzą... :D czasem Im pomagamy widzieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 <...>Z daleka widać, że tombak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie jest tak wspaniale, mi tak mocno sprzedaż nie wzrosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Skuteczne wezwanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie jest tak wspaniale, mi tak mocno sprzedaż nie wzrosła.Może zmień biznes na taki? Im na pewno sprzedaż wzrosła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Prasa kłamie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jedyne media, które nie kłamią to prąd, woda i gaz ???????????? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jedyne media, które nie kłamią to prąd, woda i gaz Z tym gazem byłbym ostrożny, kiedyś rozliczano m3, teraz rozlicza się kaloryczność w kWh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Z tym gazem byłbym ostrożny, kiedyś rozliczano m3, teraz rozlicza się kaloryczność w kWh A ja myślałam, że chodzi o kalorie po świętach ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 <...>Kto Ci dał moją fotkę poświąteczną? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi