Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Cholerka , gadająca żaba ( pisząca ) , są dwie opcje

1. Albo Cię pocałować i będziesz Księżniczką

2. Sprzedać Cię do cyrku

Co będzie lepsze ?

Już pocałowana jestem

Żaden cyrk nie ma tyle kasy żeby było ich na mnie stać

Pozostaje Ci tylko znosić moje dowcipy

Poniższy tekst trochę to tłumaczy :)

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:

- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?

- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.

- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?

- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!

Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:

- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?

- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypie***lasz!

Ps, przepraszam, nie mogłem się powstrzymać  :)

• Like 13

Poniższy tekst trochę to tłumaczy :)

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:

- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?

- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.

- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?

- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!

Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:

- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?

- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypie***lasz!

Ps, przepraszam, nie mogłem się powstrzymać  :)

Wspaniałe  :)  :)  :)

Nie ma za co przepraszać - ja nie "zgłoszę" - wręcz przeciwnie - zaraz skopiuję póki jest. Niezbadane są wyroki "usuwaczy"  :D  :D  :D

P.S. Gotować też umiem i smalec podobno niezły robię  ;)

Edytowane przez Nika
  • Like 9

Dwie blondynki wypożyczyły łódkę, wypłynęły na środek jeziora na ryby i zaczęły łowić ryby. Wyciągają piękne sztuki jedna za drugą, ale po pewnym czasie przyszedł wieczór i jedna z nich mówi:
- Słuchaj, musimy jutro wrócić w to miejce bo świetnie biorą ryby.
- Nie ma problemu - mówi druga, poczym bierze kredę i na podłodze łódki maluje kółko.
Na to pierwsza:
- Idiotko co ty robisz?! Skąd wiesz, że jutro przypłyniemy tą samą łódką?

Do wędkarza podpływa krokodyl:
- Biorą?
- Nie
- To olej ryby, chodź się wykąpać!

Jak długo żyje dżdżownica złapana przez wędkarza?
- Dwa dni z hakiem.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 6

Po epidemii

W Kołobrzegu na dreptaku apetyczna dziewczyna wchodzi na automatyczną wagę, wrzuca monetę... i z niezadowoleniem ogląda wydrukowany wynik.

Zdejmuje wiatrówkę i pantofle, znowu wrzuca monetę - znów niezadowolona z wyniku. Zdejmuje bluzkę - wynik ważenia znowu niezadowalający.

Stoi tak niezdecydowana na tej wadze - co by tu jeszcze? - na to podchodzi przyglądający się temu facet i wręczając jej garść monet mówi:

- Niech pani kontynuuje - ja stawiam!

• Like 7

Mieszkam fajnie, park, Odra, 2 sklepy spożywcze. I lokalne parkowe ludki. Już wczoraj zastanawiałem się jak będą ciągnąć browara. Na dziś obowiązują dwa style

maseczka wisi na jednym uchu odsłaniając otwór wlewowy

maseczka przesunięta w górę, otwór wlewowy odsłonięty, oczęta kaprawe zasłonięte. (zapewne smakosz i nie może patrzeć na to co pije)

• Like 5