MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Niestety musiałem odwiedzić pocztowego operatora narodowego. Siedzą dwie, pracuje jedna. D placówki sobie wpuszczają po jednej osobie. Tempo takie że młody żółw z Galapagos jakby stanął w kolejce to zdechłby ze starości. Położyłem przesyłkę na ladzie, cofnąłem się co nieco, mam dwa metry do obsługi ze strachu że coś od nich załapie (tempo na ten przykład) a kobieta do mnie z tekstem "cofamy się". Nie wytrzymałem "jako firma czy prywatnie". Po 15 sekundach zaczęła zmieniać kolory, w sumie szybciej niż myślałem że to nastąpi. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Przygotowany wirtuoz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Nazwałbym go Bieduś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Nazwałbym go Bieduś no ok, ale którego z fotki?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ti jest chyba oczywiste, że pieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ti jest chyba oczywiste, że pieska.no ja tam pieska nie widzę ;-) https://www.facebook.com/nieinaczej.kato/videos/czy-ja-byłam-z-pieskiem/296390927513891/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Najmodniejsza w sezonie - fryzjer niepotrzebny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez kamil8636 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Uśmiechnij się - jutro będzie lepiej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 odnośnie zakupów 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Na prawdziwych kumpli zawsze można liczyć...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=990095701393138&id=293096372018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 odnośnie zakupówCoś dla mnie! Tylko co z Niką? Ona się nie łapie i jeszcze długo się nie będzie łapać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Naukowo dowiedzione 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Coś dla mnie! Tylko co z Niką? Ona się nie łapie i jeszcze długo się nie będzie łapać! Nika założy maseczkę i kto pozna? Zresztą kobiet się o wiek nie pyta dam sobie radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 wszelkie podobieństwa, ble ble... DeadlyIllinformedGlobefish-size_restricted.gifNieco to upokarzające kiedy trzeba prosić o wyjaśnienie żartu,przyjmijmy więc że to pierwszy raz i mam dziś gorszy dzień.O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Płyn z Orlenu https://demotywatory.pl/4993217/Nie-polecam-plynu-do-dezynfekcji-z-Orlenu-Boli-mnie-brzuch-i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Widzę, że się spóźniłem... Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez eRKa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 ;-) dobre 8.jpgdokładka ;-)moja żona zawsze chciała mieć psamałego, białego, z długą sierściąno to kupiła czarnego wilka belgijskiego;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Patrol zatrzymuje pojazd poruszający się mało prostoliniowo.Pił Pan?Skąd to się wracaNie piłem, spotkałem się tylko z kolegami z Włoch i Hiszpanii. Chuchnąć? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nieco to upokarzające kiedy trzeba prosić o wyjaśnienie żartu,przyjmijmy więc że to pierwszy raz i mam dziś gorszy dzień.O co chodzi?O to, że pies wyrolował "tresera" i finalnie, gdy przeszkoda była zbyt wysoka nadal grał, ale obszedł zasady. Albo raczej obczołgał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nika założy maseczkę i kto pozna? Zresztą kobiet się o wiek nie pyta dam sobie radę Pytają, sytuacja z wczoraj - chrzestna w sklepie zrobiła awanturę, bo jej do sklepu nie chcieli wpuścić, a nie chciało jej się dowodu wyciągać z torebki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi