Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Pytają, sytuacja z wczoraj - chrzestna w sklepie zrobiła awanturę, bo jej do sklepu nie chcieli wpuścić, a nie chciało jej się dowodu wyciągać z torebki.

Widocznie młodo wygląda ????tylko pozazdrościć ????????no i kara dla leniwej ????????????

Edytowane przez Nika
  • Like 1

@Nika kara to była dla obsługi sklepu, dla niej to zawsze jakaś rozrywka, siedzi sama w mieszkaniu, nawet awantury nie ma komu zrobić. 

A tak w ogóle to dziwny czas nastał, poszedłem do banku - bez maski klienta nie wpuszczą, jak się drzwi otworzy to już na wejściu wali jak gorzelni (stacja odkażająca przy drzwiach), żwawsze emerytki muszą się w sklepie legitymować, że pełnoletnie...

• Like 2

@Nika kara to była dla obsługi sklepu, dla niej to zawsze jakaś rozrywka, siedzi sama w mieszkaniu, nawet awantury nie ma komu zrobić.

A tak w ogóle to dziwny czas nastał, poszedłem do banku - bez maski klienta nie wpuszczą, jak się drzwi otworzy to już na wejściu wali jak gorzelni (stacja odkażająca przy drzwiach), żwawsze emerytki muszą się w sklepie legitymować, że pełnoletnie...

Stan epidemiczny ???? do przychodni strach iść ???? to i sklep dobry ????????????

• Like 1

Takie czasy...mojej żonie ,pewna sprzedawczyni w Żabce kazała ostatnio odkazić świeżo założone rękawiczki...to ta sama co w przerwie w przyjmowaniu gotówki gołymi rękoma wpierdala orzeszki ha ha ...o tym już kiedyś pisałem w innym wątku ha ha.

• Like 2

Takie czasy...mojej żonie ,pewna sprzedawczyni w Żabce kazała ostatnio odkazić świeżo założone rękawiczki...to ta sama co w przerwie w przyjmowaniu gotówki gołymi rękoma wpierdala orzeszki ha ha ...o tym już kiedyś pisałem w innym wątku ha ha.

A podobno myślenie nie boli.... No - przynajmniej nie każdego  :D

• Like 1

Na zmianę z Martyniukiem - żeby nie było oskarżeń o dyskryminację płciową  :D

Od czasu śmierci Chopina, nie było tak sławnego w Świecie i cenionego polskiego muzyka. A nawet Zenek jest bardziej rozpoznawalny jako polski muzyk, bo do Chopina Francuzi mogą sobie rościć pretensje, a  Martyniuka nikt nam nie zawłaszczy ;) .

• Like 5

Od czasu śmierci Chopina, nie było tak sławnego w Świecie i cenionego polskiego muzyka. A nawet Zenek jest bardziej rozpoznawalny jako polski muzyk, bo do Chopina Francuzi mogą sobie rościć pretensje, a  Martyniuka nikt nam nie zawłaszczy ;) .

Błagam - tylko nie taki argument - bo nie wstanę ze śmiechu  :D  :D  :D a niech biorą  :D  :D  :D

• Like 4

a4c052609fb00c628d614f95092c8067.jpg

Trochę jak w Radio Erewań.

Przemieszczenie trawieńca u krów, to nie zamiana miejscami, tylko właśnie jego przemieszczenie żołądka (który krowy mają jeden, reszta to przedżołądki) , przy prawostronnym, dochodzi jeszcze do skrętu. Warto zajrzeć do podanego na obrazku linka - https://en.wikipedia.org/wiki/Displaced_abomasum_in_cattle

Jakby ktoś był ciekaw jak się naprawdę to leczy -

A podobne maszyny jak na obrazku są do robienia pedikiurów krowom

• Like 3