Nika Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Panowie - nie narzekać - potraficie wytrzymać izolację - wystarczy brać przykład 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 9CAE547A-71DF-4586-A772-3AC1D9608276.jpeg I tak będzie narzekać, że nie ma co na twarz założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Jak również do dokonania uboju rytualnego halal.Ale no ni huhu nie jest śmieszne Przy pedikiurach bywa kupa śmiechu, fakt, że częściej ze wskazaniem na kupę i przy poskromach w których krowa stoi, czapka z daszkiem to podstawa, żeby oczu nie zalepiło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Wiosna - prace w ogródku czas zacząć - też naukowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Nia na kazdy typ wrazliwosci https://m.youtube.com/watch?v=wHOO-0urwnU Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez madmatt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @robert7704 - ostrzegam, nie idź tą drogą...@Kamil_Olsztyn - gratuluję poczucia estetyki i humoru proszę racz nas nie raczyć już więcej takimi rzeczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 No i jerkbait się śmieje zaraz będzie zablokowany. Panowie dajcie spokój , każda władza nad d... , w Polsce nikt praktycznie nie ma pojęcia jakie przekręty idą na górze. Proszę o fajne żarty, polityka nie jest śmieszna.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Lepsze odgrzewane kotlety z lat 2005-2010 które 100 razy okrążyły internet. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Przy pedikiurach bywa kupa śmiechu, fakt, że częściej ze wskazaniem na kupę i przy poskromach w których krowa stoi, czapka z daszkiem to podstawa, żeby oczu nie zalepiło. Nieważne co robisz zasada jest jedna stojąc za krową nic nie mówisz by nie otwierać ust. Zapominając o niej dopiero można się najeść "kupę śmiechu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Uwaga hit i to prawdziwy. Krzyżówka hasło, miasto na "Ś"Śikago 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Kiedyś pracowałem w pewnej znanej w całej chyba Polsce firmie. Jeden z pracowników (lokalny as bowlingu) był zatrudniony na śmieszne zlecenie - był od kierowniczki, jest teściem jej córki - jego zadanie polegało na tym, by w soboty być na terenie zakładu. Miał tylko być i nie przeszkadzać innym. Z nudów "rozwiązywał" krzyżówki. Kiedyś jedną zostawił po "pracy". 2 kwiatuszki, które pamiętam do dziś:1) na 4 litery, ostatnia B - parkowe drzewo - "DĄMB"2) na 5 liter, ostatnia R - sto centów - "METER". 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Najpopularniejsze ćwiczenie na czas izolacji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nieważne co robisz zasada jest jedna stojąc za krową nic nie mówisz by nie otwierać ust. Zapominając o niej dopiero można się najeść "kupę śmiechu" Najważniejsza zasada to nie stać za krową, jak kaszle.Szczególnie jeśli ma biegunkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nie do przecenienia usługa. Wyglądam jak małpa, moja fryzjerka nie odbiera... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie do przecenienia usługa. Wyglądam jak małpa, moja fryzjerka nie odbiera...Warto rozważyć zmianę fryzury Moja od około 20 lat niezmienna - nie potrzebuję fryzjera Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Dano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 pozyskiwanie robaczków : https://demotywatory.pl/4993580/Uwielbiasz-lowic-ryby-ale-kopanie-robakow-cie-nudzi-Oto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nie do przecenienia usługa. Wyglądam jak małpa, moja fryzjerka nie odbiera...Mam tak samo. Zastanawiam się nad kupnem maszynki i zmianą fryzury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Chciałbym mieć w sumie taki problem - łysy Wam to mówi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Mam tak samo. Zastanawiam się nad kupnem maszynki i zmianą fryzury.Zrób to . Ja ćwierć wieku temu tak zrobiłem i nie żałuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 ;-) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi