anpart Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2020 przez anpart 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 [quote name="anpart" post="2756994"<...>Iiiii koleś nie ma wyobraźni. Odpowiedź jest prosta- "Kochanie bardzo mi się podobała, ale zawsze wolę oryginał z którym jestem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 To ja wybieram Skandynawię.A ja figurę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Iiiii koleś nie ma wyobraźni. Odpowiedź jest prosta- "Kochanie bardzo mi się podobała, ale zawsze wolę oryginał z którym jestem"????Wróżę karierę w polityce ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Wróżę karierę w polityce ????????????Nie wybieram się. Wręcz mam alergię.Po prostu żaden ze mnie Marlon Brando lub inny Żebrowski. Z płcią piękną musiałem radzić sobie innymi sposobami ????. Edytowane 12 Maja 2020 przez Mysha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2020 przez anpart 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nie wybieram się. Wręcz mam alergię.Po prostu żaden ze mnie Marlon Brando lub inny Żebrowski. Z płcią piękną musiałem radzić sobie innymi sposobami ????.Całe szczęście ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Dwóch wędkarzy siedzi nad wodą. Jeden co chwilę wyciąga rybę - drugi nic.Pechowy pyta - jak pan to robisz, że rybę co chwilę wyciągasz? Na co łowisz?Drugi odpowiada - łowię na pastylkę na syfilis.Pierwszy biegnie do apteki - poproszę cztery opakowania pastylek na syfilis!A co? Złapał pan?Nie! Ale znam super miejsce! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2020 przez bartsiedlce 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Prawdziwy bohater domu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Izolacja z piosenką ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 12 Maja 2020 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Z cyklu ktoś zajumał mi angaż(choć miało być co innego):https://www.instagram.com/tv/CABNlAJHUBV/?utm_source=ig_embed 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Prawdziwy bohater domu Kumam aluzję, w najbliższy weekend mam zmywanie... Edytowane 13 Maja 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Bo dbamy o kobiety 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Quo vadis homo? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Rozleniwiona jakaś... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Tak się robi luz na plaży - lato idzie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2020 przez Alexspin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Żona do męża "ubóstwiam Cię"."Nie mówi się ubóstwiam a zubażam" 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 https://chamsko.pl/101245/Praca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Kąpiel idealna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 I idealne zabezpieczenie samochodu przed kradzieżą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) W restauracji, przy jednym stole spotkali się Polak, Niemiec, Arab i Izraelita.Polak mówi - jestem tak bogaty, że zamierzam kupić CitiBank.Niemiec ripostuje - a ja jestem bogatszy i przymierzam się do wykupienia General Motors.Arab uśmiecha się pod wąsem - przebijam Was, już podjąłem rozmowy w sprawie zakupu Mikrosofta.Izraelita spokojnie osłodził kawę 5-ma kostkami cukru, starannie wymieszał, oblizał łyżeczkę. Zmierzył wzrokiem współbiesiadników - a ja nie zamierzam sprzedać Wam żadnej z tych firm... Edytowane 14 Maja 2020 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi