Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

I idealne zabezpieczenie samochodu przed kradzieżą.

Słyszałem przezabawną historię o tym, jak pewien mieszkaniec Wrocławia lub okolic (rejestracja wrocławska) mył samochód nad brzegiem Odry. Gdy nabierał kolejne wiaderko wody z rzeki usłyszał dźwięk tłuczonego szkła. Gdy zaś doszedł do samochodu okazało się, że to szyba w jego aucie wydała taki dźwięk a wewnątrz właśnie zaczynała tężeć zawartość dwóch rozszczelnionych puszeczek...

Wieść gminna niosła, że od razu sobie przypomniał gdzie są i do czego służą myjnie ... ;)

• Like 8

W restauracji, przy jednym stole spotkali się Polak, Niemiec, Arab i Izraelita.

Polak mówi - jestem tak bogaty, że zamierzam kupić CitiBank.

Niemiec ripostuje - a ja jestem bogatszy i przymierzam się do wykupienia General Motors.

Arab uśmiecha się pod wąsem - przebijam Was, już podjąłem rozmowy w sprawie zakupu Mikrosofta.

Izraelita spokojnie osłodził kawę 5-ma kostkami cukru, starannie wymieszał, oblizał łyżeczkę. Zmierzył wzrokiem współbiesiadników - a ja nie zamierzam sprzedać Wam żadnej z tych firm...

"Izraelita"!!! Ale się uśmiałem!!! Świetne [emoji2957][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 7

Numer z pianką był także w Poznaniu, chyba na budowie Pestki. Ktoś wiecznie ustawiał osobówkę tak że utrudniała wjazd na budowę. I kiedyś przy betonowaniu w środku znalazły się pianki. Auto zabrała laweta a cwaniak właściciel pyszczka nie pokazał.

Jeden z mocno nie lubianych wykładowców na oficerskiej dostał głęboko wepchniętego w rurę wydechową ziemniaka. Bryka stała ze 4 dni dokąd ziemniak nie podsechł. Nie wiem czy kiedyś odzyskała moc.

• Like 5