Nika Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nowoczesny handlarz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 <...>Ja zakwalifikowałbym to do "Pięknych widoków"... PsCholerka, zapomniałem, że Nika tu urzęduje... Dziś zupa na pewno przesolona... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Ja zakwalifikowałbym to do "Pięknych widoków"... PsCholerka, zapomniałem, że Nika tu urzęduje... Dziś zupa na pewno przesolona... Jeszcze urzęduje znam lepsze sposoby "udręczenia" niż zupa Edytowane 21 Maja 2020 przez Nika 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Taki piękny Porschak!!! :( Dobrze, że ja takiego nie mam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie potrzebujesz porsche 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 No i słynny krupnik na żebrach... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Co tam się wydarzyło ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Wujek dobra rada cd.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 znam inną końcówkę: ...po kolana mieli...spodnie, bo tak modnie i wygodnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Wszędzie ta polityka, a jak polityka, to i pieniądze. https://youtu.be/GalaPDb-NrA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) znam inną końcówkę: ...po kolana mieli...spodnie, bo tak modnie i wygodnie Tych wersji to trochę jest Leci bocian ponad lasemWymachuje swym... ogonemWymachuje swym ogonemPozdrawiając przy tym żonę Tam na wierzy widać trupaZ okna mu wystaje... głowaZ okna mu wystaje głowaA dokładnie jej połowa Gdzieś w Wenecji na gondoliMłoda para się... kołyszeMłoda para się kołyszeZakłócając przy tym ciszę Przed bocianem leci muchaZaraz bocian ją wy... przedziZaraz bocian ja wyprzedziBo zlecieli się sąsiedzi Na kamieniu leży glizdaMówi, że ja boli... głowaMówi, że ją boli głowaBo to strefa atomowa Koloniści idą w grupieWychowawców mają... w domuWychowawców mają w domuNiepotrzebni są nikomu Maryś, Maryś, moja MaryśMaryś nie zamiataj izbyBo po izbie lata muchaOna wpadnie ci do ucha W lesie słychać świsty, gwizdyKtoś dobiera się do drzewaBo na opał mu potrzeba Aluś moja Aluś,czemuś taka niechluja?żeś mnie przy Twej mamietrzymała za ramię Edytowane 21 Maja 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 21 Maja 2020 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Edytowane 21 Maja 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie przesadzaj Mariusz, myślenie nie boli, analiza zmusza do wysiłku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tymczasem nad Wisłą 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Na dobry początek dnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Chyba zmienię felgi 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Kiedy nudzisz się gotując zupę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Mężczyzna około 40-tki pomyka swoim nowiutkim Porsche.Kiedy dwukrotnie przekracza dozwoloną prędkość we wstecznym lusterku widzi charakterystyczne czerwono-niebieskie migające światełka. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspiesza, ale wóz policyjny nie daje za wygraną. Po chwili zdaje sobie jednak sprawę, ze w ten sposób może przysporzyć sobie wielu kłopotów i zjeża na pobocze. Policjant podchodzi do niego, sprawdza dokumenty i mówi:- To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany, na dodatek jest piątek trzynastego. Mam dość papierkowej roboty, wiec jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie na swoją ucieczkę, pozwolę panu odjechać bez mandatu.Mężczyzna zastanawia się chwilkę i mówi:- W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś policjanta. Bałem się, ze chce mi ją pan oddać.- Miłego weekendu życzę - odpowiada policjant. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Lata 80/90 wpadam na "kawę" na Komendę Powiatową. Tuż przed zmianą. Znajomy prowadzi odprawę, ja w sąsiednim pokoju. Tradycyjnie lecą informacje typu poszukiwany itd. Przy "NN poszukiwany listem gończym" głos z sali "Jak? Co? Przecież ja z nim 3 godziny temu piwo piłem." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Chyba zmienię felgiDobre, nawet ze szpilkami zespawane. Raz a dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Chyba zmienię felgiTakich nikt nie ukradnie, a do tego bardzo oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Wchodzi rudy do fryzjera, a fryzjer:-To co, na łyso? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Dobra rada 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Nie skłamał...Prowadził...Za rękę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi